Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 920
  • 691
  •   1
Отговори
# 240

Да, обаче са адски неудобни  ooooh! Rolling Eyes.

# 241
  • BG
Предполагам, че крака се пързаля по това PVC,аз живея в провинцията и няма магазин на Тенденц и ме е страх да поръчам от сайта, щом казвате, че не са удобни.

# 242
Благодаря за коментарите за Milady   bouquet, магазина с цветето не можах да го видя в сердика, но още ми е объркано там..
*Jeny* , mimozata старата снимка по-отблизо , и детайл, котвичката е със златисто синджирче  - и аз съм на моряшка вълна, а по магазините днес видях, че има доста такива дрешки Simple Smile кеф, кеф, *MILADY* благодаря и на мен случайно ми се получи  Simple Smile

аз утре ако остане време ще поснимам, а сега да питам от къде мога да купя лепенки за блузи, от тези дето се лепят с ютия - или нещо подобно, лесно да става , с детски картинки ?
Лека от мен   bouquet

# 243
  • София
Благодаря за коментарите за Milady   bouquet, магазина с цветето не можах да го видя в сердика, но още ми е объркано там..
*Jeny* , mimozata старата снимка по-отблизо , и детайл, котвичката е със златисто синджирче  - и аз съм на моряшка вълна, а по магазините днес видях, че има доста такива дрешки Simple Smile кеф, кеф, *MILADY* благодаря и на мен случайно ми се получи  Simple Smile

аз утре ако остане време ще поснимам, а сега да питам от къде мога да купя лепенки за блузи, от тези дето се лепят с ютия - или нещо подобно, лесно да става , с детски картинки ?
Лека от мен   bouquet

На Графа има един магазин за шивашки материали,там съм виждала.
Мисля,че от попа като тръгнеш надолу към канала ooooh!

# 244
Bubuto , да на Соколов са , аз съм фен на марката , това ми е трети чифт на фирмата и качеството е много много добро ! Първите ми ботуши са на 2 сезона носене нон стоп и не са мръднали !  Simple Smile

Аз мога да дам инфо за магазина в Бургас , за страната незнам  Confused

мен ме интересува за София - дали би могла да питаш, когато имаш път покрай магазина, дали в София /или в Пловдив евентуално/ имат магазин?

# 245
  • Belgium

Това са имитации и то несполучливи. Моите са оригинални и не са неудобни  Laughing

kъде ги мерите  Thinking Аз по магазините не съм засичала, само в ибей  newsm78

Вики, вече има внос на Вивиан Уестууд в България. Ще ти пиша на лични къде  Hug

# 246
 Тези на Tendenz имитациите съм ги виждала на живо и изобщо не ми харесаха!
Лу, драсни ЛС и на мен! А твоите обувки от ибей ли са? Виждала съм ги и в сайта на ASOS.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:08 от stasi8510

# 247
Тези на Tendenз имитациите съм ги виждала на живо и изобщо не ми харесаха!
Лу, драсни ЛС и на мен! А твоите обувки от ибей ли са? Виждала съм ги и в сайта на ASOS.

+1  Blush

# 248
  • София
Може ли и на мен на лични къде е магазина... много благодаря!   bouquet

# 249
Ако може и на мен едно лс  Embarassed Hug Peace

# 250
  • Belgium
Писах  Hug

# 251
  • Sofia
Запис   bouquet

# 252
Лу, уникални обувки.Взеха ми акъла Crazy
Маймунши,много добро попадение е тренча Hug
Глоси, мерси за снимката . HugОт близо колието е още по-хубаво. Много ме зарази  с тази моряшка вълна .Жалко,че по магазините не срещам нещо подобно Rolling Eyes

# 253
Страхотни неща видях! Честито!
Лу, обувките са невероятни!

Ето малко от мен
панталон
колан
и чанта

# 254
  • Ловеч
Лу, супер е всичко Hug
Суси,висулката е много интересна Crazy

рокля 1
http://img25.imageshack.us/img25/963/dscn6250a.jpg

Уникална е! От къде е, ако може линк ; )

Общи условия

Активация на акаунт