Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 980
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
Съвсем леко прозира,но ако бельото е телесен цвят няма проблеми Peace

Сандалките са от Тенденз,така че са си чиста имитация,но са удобни(на първо носене) и са 24лв Peace

# 286
Tia_e, тъкмо щях да те питам дали са удобни, че взех, че си поръчах от Тенденц бежовите с червеното сърце Simple Smile

# 287
Tia_e, тъкмо щях да те питам дали са удобни, че взех, че си поръчах от Тенденц бежовите с червеното сърце Simple Smile

за другия модел не знам,видях ги вчера в магазина,но гумата ми се стори по -твърда от на моите(аз от ибей ги взех ) и сърчицето е малко по-различно PeaceКато цяло изглеждат добре,но не знам дали ще са удобни Peace

# 288
  • София
А тази гума не спарва ли много?  Rolling Eyes

# 289
  • Belgium
Плачи каза, че имитацията на Тенденз е много неудобна  Thinking

# 290
Не знам,не го пробвах модела,за да направя сравнение,но ми се сториха по-твърди Peace

# 291
Ох мислех да не пиша   Thinking ,ама Лу ме издаде   Wink Whistling .Взимала съм си и  по- малки и неудобни обувки просто  , защото са ми харесвали много и е трябвало да ги имам независимо от това какво може да ми причинят на краката.Но тези са просто   ooooh! Tired  newsm78  - стоях в магазина почти 30 мин , с тях и не става, стелката  на петата е толкова високо вдигната , че глезена  се пада  по- високо от каишката  Joy hahaha , а по принцип крака ми е стндартен .

# 292
E, нищо де...то ще си покаже като дойдат...утре ще споделя и аз Simple Smile

# 293
Момичета здравейте:) За пръв път се включвам в темата, искам да попитам за сандалки, които неуспешно търся вече 2ра година , доста момичета виждам с такива,а никъде по магаизините не откривам.. Можете ли да ми кажете как директно качвате изображения тук, за да ви покажа за кои става въпрос?? Мерси предварително Hug

# 294
прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

аз ползвам сайта prikachi.com

# 295
mersi za burziq otgovor:) ta eto tova sa sandalkite, koito izdirvam ot 2 godini :

Ako nqkoi moje da mi kaje kude e vijdal takiva shte sum bezkraino blagodarna.. opitah se i na kartinkite da uveli4avam razmera na izobrajenieto, za da vidq markata , no ne moga da q raz4eta..  Sad

# 296
Аз да попитам момичета ако знаете размер 3 на GUESS,на кой размер отговаря,харесах една рокля тяхна в нета,искам да  я поръчам но има само този размер,момичето ми каза,че ширината под бюста била 34 см и роклята отговаряла на размер S,ама на мен ми се вижда това адски малко.
Моята цялата обиколка под бюста като измеря е 75 см и винаги съм носила S или малки размери рокли,ама тази обиколка под бюста на тази рокля като ги събера 68 см ми се види нереално малко newsm78

# 297
  • София
Дали не е еластична роклята и затова да е такава обиколката  Rolling Eyes

Такива сандалки и аз бих си взела ако някой каже от къде  Crazy

# 298
  • Sofia
Такива лилави сандалки(само че бяха с цип отзад) видях вчера случайно в едно магазинче - някакво ново, били българско производство за износ, добре изглеждаха за цените си. Като отиваш към пл. "Славейков" от "Витошка" по "Солунска" и вървиш по десния тротоар, точно веднага в малката пресечка вдясно след градинката.

# 299
mersi za burziq otgovor:) ta eto tova sa sandalkite, koito izdirvam ot 2 godini :

тук има много такива модели
http://www.obuvki-bg.com/damski-tcehli-sandali.php?start=0

Общи условия

Активация на акаунт