Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 926
  • 691
  •   1
Отговори
# 270
Уау, Tia_e, и роклята и сандалките са един път Simple Smile

# 271
  • Все на втория етаж
susikata, роклите ти са супер.
Tia_e , страхотни неща - всичко ми хареса.
♥VIKI♥, дънките ми харесаха много.

# 272
# 273
Момичета,знаете ли къде мога да намеря cameo-пръстен или колие?Ето така изглеждат-

А също и малка чантичка тип Шанел с дръжки от верига.Имаше в Орсе,но са свършили докато се наканя.Ето такава-

Благодаря ви предварително! Grinning

# 274
Ако ще помогне-в ибей има много такива пръстени и колиета.
Чанти също съм виждала доста,само без логото на Шанел Peace

# 275
Stardust* виж в ebay - водят се Cameo (ring, necklace, bracelet... )  Hug

# 276
В Asos има много такива със сигурност! А за чантата- днес разглеждах някакви много подобни чантички на магазинче в Пловдив, което обаче доставя. Ще потърся линка- дано го открия, и ще го пусна тук.

Тиа, ах...Тиа.....нямаш сърце ти! Прекрасни неща, както винаги.....а ние дебелите какво сега да правим- да въздишаме по тези рокли за манекенки.... Heart Eyes

Суси, много красота отново и при теб! Как ти даде сърце да ги оставиш самотни в офиса просто недоумявам  Wink

Лу, кажи и на мен къде може да се намерят от "бабешките" обувки моля   bouquet

А сандалки като на Тиа има ментаци в Tendenz...ама за качество не мога нищо да кажа....видях ги само в сайта им   Rolling Eyes

# 277
Ох,за ибей знам,ама имам проблем с пазаруването от там,та ако ги видите в някой магазин,казвайте.Тия дни ще ходя до Six да проверя,дано да има. Grinning

# 278
Имаше подобни на витрината на едно магазинче на Борис, около 15 метра след пресечката със Солунска, посока Стамболийски Peace

# 279
 Имитации на обувките на Тиа съм виждала и в "Метро", вече за качество не знам...
Честити придобивки на всички! В тази тема само страхотни неща виждам!

# 280
Момичета,знаете ли къде мога да намеря cameo-пръстен или колие?Ето така изглеждат-

Има ги един магазин на Солунска и Славейков до магазина на Лего ,от другата страна на Даная - Miss Bloom се казва. Peace

# 281
Мерси много,ще проверя!  bouquet

# 282
   Страхотни неща сте показали в последните две страници , поздравления   bouquet

# 283
# 284
тиа страхотни неща.. роклята не прозира ли отзад  Thinking Много ми хареса  Heart Eyes

рокля в сиво -обожавам джобове   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт