Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 818
  • 691
  •   1
Отговори
# 675
Понеже говорихме за лятни рокли, ето последните две които получих днес:

Тази е страхотна,, перфектно ми пасна размера, и ми е дълга точно толкова колкото трябва- до земята. Mr. Green Ако беше като на модела щях да я върна. Sick

И тази

# 676
  • София
черно... и аз не знам какво точно е ; )

Здравейте това черното е страхотно, бих искала да ви попитам от къде е купено? Flutter

# 677
Авче, роклите са приказни!!!
Втората е от Ибей предполагам? Много ми хареса че са супер женствени, вталени, със здраве да си ги разхождаш  Hug

# 678
Авче, роклите са приказни!!!
Втората е от Ибей предполагам? Много ми хареса че са супер женствени, вталени, със здраве да си ги разхождаш  Hug

Благодаря ти, мила! Hug
Да, втората е от и-бей. И сега я има налична в доста размери.Много е хубава.
Макар че на мен лично повече ми допада тази на Пепе Джинс. Толкова точно ми пасна, това не се е случвало с рокля от магазин досега. Но може би и защото е в цветове който мн ми отиват. Понеже съм със светла коса, имам и тенче сега. И двете ще ги нося с голямо удоволствие. Heart Eyes

# 679
Благодаря ти, мила! Hug
Да, втората е от и-бей. И сега я има налична в доста размери.Много е хубава.
Макар че на мен лично повече ми допада тази на Пепе Джинс. Толкова точно ми пасна, това не се е случвало с рокля от магазин досега. Но може би и защото е в цветове който мн ми отиват. Понеже съм със светла коса, имам и тенче сега. И двете ще ги нося с голямо удоволствие. Heart Eyes

Разкошна е!!! Дай моля те линк   bouquet

# 680
# 681
# 682
  • Ловеч
черно... и аз не знам какво точно е ; )

Здравейте това черното е страхотно, бих искала да ви попитам от къде е купено? Flutter

Здравейте, ами от магазин Life Time - Ловеч... марката е  Chloé.

# 683
искам да ви попитам за този сайт:bohoo.co.uk как става поръчката.картата трябва ли да е регистрирана в PayPal?

# 684
момичета страхотни придобивки имате ... а аз погледнах в този сайт Бохо и има страхотни неща , моля някой да ми разясни как става пазаруването от там ! Много благодарско  Hug  bouquet

Има отделна тема за Boohoo,виж там Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392643.0

tuk има тема
не ти трябва пейпал

# 685
аз вече поръчах от  boohoo.com , чрез една съфорумка и сего доволно потривам ръце  Mr. Green

# 686
  • София
Ив*, дънките и черното "нещо" са много хубави
*AvvA*, втората рокля ще я сънувам  #Crazy
Иренка, топ-а с обувката е от Stradivarius

# 687
  • София
Авва, ако си от София като излизаш с втората рокля се пази, че ако те срещна някъде рискуваш да ти я съблека и да избягам  Laughing Рядко се случва толкова много да ми хареса дълга рокля  Heart Eyes

# 688
Мерси момичета! Hug
Радвам се, че не съм от София в такъв случай. Mr. Green

# 689
Авче, разкошотия голяма е тази рокля .Някой път май идваш, така ,че се пази Crazy Hug
Ив, черният елек е супер Hug

Общи условия

Активация на акаунт