Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 925
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
  • Belgium
Ау, маци мноого сладурска, но мене ми е морска, а не циганска  Laughing

# 543

Мерси  Flutter  ,от  Красно село е , ако те интересува ще пиша на лични. Peace

Маци , аз така им викам на тия поли  Wink , иначе си права. Party  grinning039

# 544
Лу, Шуши  Hug Сега си взех най-после от пощата роклята.. Премерих я и май не е много за мен, но като за плаж- бива.. Май ми е и малко дългичка, но ще затягам повече връзката на тила- и така  Laughing

# 545
Хайде, стига съм воайорствала  Grinning

В петък се сдобих с тази чанта на Coccinelle, а чакам  от една седмица да пристигне тази плажна рокля от Асос.

Роклята е много хубава  Peace , на декултето има ли нещо твърдо за самочувствие  Whistling Mr. Green или е само плат.

# 546
# 547
на декултето има ли нещо твърдо за самочувствие  Whistling Mr. Green или е само плат.

Само плат и ако си под 1,70, връзваш високо и почти няма деколте  Laughing
А иначе е от памук, но е тежка и лъскава.. Изненадах се, защото прави впечатление на ликра, но пише 95% cotton, 5% spandex ..

# 548
на декултето има ли нещо твърдо за самочувствие  Whistling Mr. Green или е само плат.

А иначе е от памук, но е тежка и лъскава.. Изненадах се, защото прави впечатление на ликра, но пише 95% cotton, 5% spandex ..

Мерси   bouquet .Значи аз както съм  1.62см , и главата няма да ми се вижда. hahaha Joy

# 549
Мерси   bouquet .Значи аз както съм  1.62см , и главата няма да ми се вижда. hahaha Joy

Joy Аз съм 1,68 и ми пада под глезена. Има много други хубави модели, но мисля, че всички са с тази дължина. После може да пусна една снимка..

# 550
  • София
на декултето има ли нещо твърдо за самочувствие  Whistling Mr. Green или е само плат.

Само плат и ако си под 1,70, връзваш високо и почти няма деколте  Laughing

Мммда, май и аз ще поръчвам тогава... че аз пък съм от другата крайност - с мойте дълги краци не мога да си намеря ни рокля, ни панталон, които да са ми наистина добре на дължина.

# 551
На който му е дълга може да я скъси, вместо да разваля деколтето. Peace

Аз лятото съм редовно с дълги рокли. Не си мислете че с моите 158см. мога да си намеря точно, без да се скъсява. Mr. Green

# 552
Ава, да ама не всяка може да се скъси  Confused 

# 553
Е, не може някоя която примерно има нещо в края, което не искате да развалите. Друга причина няма, да не може да се скъси.
Аз в момента чакам също да ми пристигнат две дълги рокли. Party

Взех си и една чисто черна, и се чудя с какво да я разнообразя, т.е. бижута или шалче в друг  цвят. Според вас с какъв цвят съчетано би изглеждало най-добре?

# 554
  • Belgium

Взех си и една чисто черна, и се чудя с какво да я разнообразя, т.е. бижута или шалче в друг  цвят. Според вас с какъв цвят съчетано би изглеждало най-добре?

Мило, или няколко дълги гердана в близки цветове или аксесоар цвете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт