Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 934
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
Това имах предвид, харесах си една с цветя долу, е как да ги отрежа  Sad
На черното нещо светло или актуалните тюркоаз или корал ще станат според мен  Peace

# 556

Взех си и една чисто черна, и се чудя с какво да я разнообразя, т.е. бижута или шалче в друг  цвят. Според вас с какъв цвят съчетано би изглеждало най-добре?

Мило, цвете в косите! Какво друго Wink
Може и с шал, с гердан от корали, с голяма цветна чанта и сандали.

# 557
Е, не може някоя която примерно има нещо в края, което не искате да развалите. Друга причина няма, да не може да се скъси.
Аз в момента чакам също да ми пристигнат две дълги рокли. Party

Взех си и една чисто черна, и се чудя с какво да я разнообразя, т.е. бижута или шалче в друг  цвят. Според вас с какъв цвят съчетано би изглеждало най-добре?

Веднага си представих нещо в бежово или тюркоаз.  Mr. Green

# 558
  • София
Аз за чисто черна рокля си представям аксесоари в коралово, жълто или светло тюркоазено (има и един малко по-убит тъмен тюркоаз, който аз лично препочитам с бяло). Дали шалче или обеци и гривна, лак на ноктите, или пък чехлички

# 559
Така, страхотни сте. Hug

Сега, цвете в косата мило не ми седи добре в момента, защото се подстригах на каре. Mr. Green

Цвете джуфка за дрехи имам разкошно, но отново черно, а и не седи добре на роклята, пробвах го.

И аз си мислих предимно за корало и тюркоаз. Очертава ми се път, и ще ппогледна по магазините там дали може да намеря някакви хубави коралови аксесоари.

Иначе имам много хубава лилава чанта и сандали, но гердани, гривни и т.н. нямам, а и не знам дали ще се получи добре.
Напоследък нямам никаква муза, толкова съм ичистени откъм аксесоари, че не е истина. Crazy Само часовник и това е. Crazy

# 560
Мисля, че този модел би могъл да скъси, защото долу няма нищо особено за разваляне. Ето я, когато я вързвам нормално (снимките не ми се отдават много, но както и да е). Според моя любим- абсолютен чувал, но на мен пък така ми се носи дълго...

Верно, че ми е малко голяма и дълга, но пък за плаж става, нали?..  Thinking

# 561
Е, не ти е чак толкова дълга, виж че краката ти се виждат даже. Аз мислех, че ти се влачи по земята.
Макар че моите дълги, са точно по земята. Винаги ми покриват глезените и т.н.
Но не мисля, че твоята има нужда от скъсяване. Peace

# 562
Е, не ти е чак толкова дълга, виж че краката ти се виждат даже. Аз мислех, че ти се влачи по земята.

С чехли я пробвах и петата ми я настъпва много досадно, но пък със стегнати връзки, печеля още един сантиметър и става.. Ще видим как е навън.. Нали ми е първата дълга и умувам малко повече кое, как..  Laughing

# 563
 Лили, и аз като теб харесвам дълги рокли, но не съм носила досега, макар че се водя сравнително висока. Предпочитана дължина ми е малко над коляното, но може да пробвам и с дълго.
 Иначе от снимката ми харесва как ти стои, за плаж ще е чудно.

# 564
  • Lost in a fairytale ...
Макар че моите дълги, са точно по земята. Винаги ми покриват глезените и т.н.
Но не мисля, че твоята има нужда от скъсяване. Peace

Ух, как искам и аз така ... Не, че съм кой знае колко висока, ама все не ми падат до земята  Crossing Arms Всичко, което съм мерила ми стига до над коляното ...

# 565
  • Belgium
Аз имам само една дълга рокля, но интересното е че ми пасна идеално на дъжина, а съм само 1.65.

Но не съм я поръчвала от Интернет, за да мога да я пробвам  Laughing

Ух, как искам и аз така ... Не, че съм кой знае колко висока, ама все не ми падат до земята  Crossing Arms Всичко, което съм мерила ми стига до над коляното ...

До над коляното??? Е, ти какво си пробвала? Shocked

# 566
  • София
Предполагам има предвид до над глезена, не коляното. Аз съм също така и е много грозно затова и не нося дълги рокли. А съм 172, не 190 все пак

# 567
аз имам 3-4 дълги рокли и всичките са на сантиметър над земята.Не харесавам такива до и над глезена-според мен скъсяват силуета и  всичко ми изглежда като "прекъснато". Peace

# 568
Така, страхотни сте. Hug

Сега, цвете в косата мило не ми седи добре в момента, защото се подстригах на каре. Mr. Green

кога това бе, аз съм пропуснала  Shocked искам снимка да те видяяяяя  Hug Heart Eyes Laughing сигурно много ти отива ..

# 569
  • Belgium
Ми, който не чете във Фейса, така е  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт