Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 906
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
Така, страхотни сте. Hug

Сега, цвете в косата мило не ми седи добре в момента, защото се подстригах на каре. Mr. Green

кога това бе, аз съм пропуснала  Shocked искам снимка да те видяяяяя  Hug Heart Eyes Laughing сигурно много ти отива ..

Още нямам снимки. Embarassed
Но обещавам като направя да ти пусна. Heart Eyes
Но не очаквай нещо кой знае какво. Crazy

# 571

очаквам да си супер, ама да не ме забравиш само  Flutter

# 572
# 573
  • Lost in a fairytale ...
Аз имам само една дълга рокля, но интересното е че ми пасна идеално на дъжина, а съм само 1.65.

Но не съм я поръчвала от Интернет, за да мога да я пробвам  Laughing

Ух, как искам и аз така ... Не, че съм кой знае колко висока, ама все не ми падат до земята  Crossing Arms Всичко, което съм мерила ми стига до над коляното ...

До над коляното??? Е, ти какво си пробвала? Shocked

Ох, извинете ме,   днес съм адски отвеяна  Laughing  Глезена имах предвид, наистина  Simple Smile
Адри, ти си 172, аз съм 175  Laughing (скоро открих, че съм порастнала с 1 см  Laughing)
Тиа, абсолютно съм съгласна, това е и моето мнение  Peace
Лу, всичко е страхотно. особено пръстена, блузката и гащеризона  Heart Eyes

# 574
Лу,чудесен избор-уникални са всички неща Peace

# 575
Мисля, че този модел би могъл да скъси, защото долу няма нищо особено за разваляне. Ето я, когато я вързвам нормално (снимките не ми се отдават много, но както и да е). Според моя любим- абсолютен чувал, но на мен пък така ми се носи дълго...

Верно, че ми е малко голяма и дълга, но пък за плаж става, нали?..  Thinking

Евентуално може да се скъси откъм горната част, онази, дето е под бюста  Wink. Така няма да загубиш от синия елемент долу. И мисля, че ще стои по-добре, отколкото ако я резнеш отдолу.

# 576
Лу, страхотни неща.  Crazy Mr. Green

# 577
Евентуално може да се скъси откъм горната част, онази, дето е под бюста  Wink. Така няма да загубиш от синия елемент долу. И мисля, че ще стои по-добре, отколкото ако я резнеш отдолу.

Това също е добра идея, но на този модел не е лесно приложима, защото тази част под бюста завършва с една дебела синя лента, на която отзад е прикрепено началото но ципа.. Мисля да я оставя така, а ще я вързвам по-високо..

Лу
, много красиви неща! Честито! Grinning

# 578
Лили - Лу,  аз мисля ,че ти стои страхотно роклята и на дължина е  добре.Аз обкновенно все си ги скъсявам , но на този модел ще му се развали всичко откъдето и да го пипнеш - мое мнение.Със здраве. Flutter Heart Eyes

Мации   Crossing Arms  , пак ще сънувам разни покупки заради теб. Crazy Mr. Green Wink / особенно бежовото потниче/

# 579
Така, страхотни сте. Hug

Сега, цвете в косата мило не ми седи добре в момента, защото се подстригах на каре. Mr. Green

кога това бе, аз съм пропуснала  Shocked искам снимка да те видяяяяя  Hug Heart Eyes Laughing сигурно много ти отива ..

Искам и аз да видя Ава! Всъщност аз никога не съм я виждала, а я обичам много!  Heart Eyes Hug  bouquet И Лу не съм виждала, но това се надявам скоро да се поправи. Heart Eyes Hug  bouquet

Лу, нещата ти са страхотни. Heart Eyes

# 580
Лу,страхотни покупки. Crazy
Откъде е второто потниче?

# 581
Лу, всичко е страхотно, обаче в гащеризона съм  Heart Eyes От къде  е?

# 582
  • Бургас
Лу,чудесни попадения. Peace

# 583
И блузата с пеперудата на Miss Sixty, да знаете, че в магазина им е намалена.
За блузата знаем - чак си я купих в два цвята  Joy

Praynig А дали я има в този ,че никъде не успявам да я намеря-и в сайта им е изчерпана даже,с бялата и аз се сдобих,видях я и в жълто,но чернатааааа  Crazy 
И да похваля балерините на Killa-няма по-удобна пролетна бързоходка  Wink

# 584
Лу, красота!  Heart Eyes Ти наистина си на много "цветна" вълна Grinning

За дълите рокли, аз понеже съм меко казано любител, се озадачих как мадами с моите възхитителни 172 см  Laughing не могат да намерят достатъчно дълги за ръста си....Моите до една бършат асфалта, но пък аз не харесвам изобщо да има разстояние, какво остава за над глезените, като че ще газиш вода.... Thinking

ПП. Искам и аз да видя на Авче прическата пък  Crossing Arms И защо нямам Лу и нея във фейсбук се зачудих също така.....Човек да не произведе едно бебе....веднага изпада от динамичните пазаруващи редици  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт