Нови придобивки в гардероба - 18

• 71 886
  • 691
  •   1
Отговори
# 600

Страхотно ... дано ги има и в Пловдивския магазин. А колко парички е?

# 601
Ще те излъжа ,мисля че беше 35,90 или 39,90 ... преди месец си го купувах и нямам спомен,а може и 29,90лв. да беше.  newsm78

# 602
Купих си пръстен като на Лу и същия цвят плетена на една кука шапка на дупки. Лу, благодаря ти много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

# 603
Много симпатична и излъчваща нежност рокличка.

# 604
  • София
Момичета, страхотни неща сте показали!

Susi, много сладурска рокличка, но няма как да не отбележа - обувките на снимката ти са убиец!!!

Тези дни ще чака и моите придобивки - роклички, обувки, потничета, тениски и още други.

# 605
susikata , много хубави покупки ... може ли да споделиш за рокличката от къде е !  Hug

# 606
  • Belgium
Купих си пръстен като на Лу и същия цвят плетена на една кука шапка на дупки. Лу, благодаря ти много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

Моля  Hug

Суси, тенска на АC/DC a? Ще сме на едно място довечера  Joy

# 607
Мерси момичета:)Рокличката е от едно склад4е, до моята работа, бях споменала за него преди няколко дни...Изрових си я в4ера и съм мого доволна Simple Smile

Лу, там съм  newsm20 няма как да се пропусне такова събитие Simple Smile

# 608
Two Hearts прелестна... точно мой стил, не успях да си сдържа възторга! Със здраве да си я носиш  Simple Smile

# 609
Новите ми змийски обувки.  Laughing

# 610
maslenka бялата и жълтата шапки бяха от магазин в hit, но ги имаше 2 седмици и после свършиха, черната е от capasca.
stasi8510 и твойто цвете е прекрасно
Иренка много весел суитчър
kloie от къде е тюркоазеното колие? МНОООГО ми харесва, а къде е затънтеното магазинчеее на Кр. поляна .. горе-долу?
Лу мн хубави придобивки
  bouquet

# 611
Момичета влизам за съвет, трябва ми идея за високи обувки за оранжева сатенета дълга рокля... Цвят модел, всичко приемам като идеи... Една от шаферките на огромна сватба съм  Crazy all eyes on me както се казва  Crazy-няма да се излагам пред толкова хора я  Laughing Laughing

# 612
Момичета влизам за съвет, трябва ми идея за високи обувки за оранжева сатенета дълга рокля... Цвят модел, всичко приемам като идеи... Една от шаферките на огромна сватба съм  Crazy all eyes on me както се казва  Crazy-няма да се излагам пред толкова хора я  Laughing Laughing
Сатенени или не, по твой вкус сандали в бежово, оранжево или тъмно златно..по-скоро медено Peace

# 613
Сатенени или не, по твой вкус сандали в бежово, оранжево или тъмно златно..по-скоро медено Peace

и аз си мислих за нещо такова, сатенени в цвят шампанско, хрумна ми по смело като идея... Зелено  Crazy, но незнам колко ще се върже...
давйте още идеи  Simple Smile

Междувременно нещо по спортничко, което си купих днес в почивката http://prikachi.com/files/1579950h.jpg

# 614
http://www.etonline.com/media/photo/2008/05/47909/400_kholmes_08 … ekin_80997270.jpg
Ето ти още един вариант, но незнам колко ти е оранжева роклята

Общи условия

Активация на акаунт