Отговори
# 195
Kupche
много се зарадвах на новината , чаках да изгърмиш и виждам че не съм грешила.
Ето малко информация, но имай впредвид че щом уринния тест е показал две чертички няма съмнение. Често правят кръвен такъв ако има закъснение но пък уринния тест не отчита нищо. При теб е точно наопаки. Прекрасно е че си отишла на лекар- зацпването може да не значи нещо обезпокоително, обаче е много хубаво че лекаря ти е назначил поддържащо утрогестан и но шпа...

ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml

* Тези стойности са само НАСОЧВАЩИ – при всяка жена новата на ЧХГ могат да нарастват различно.

# 196
kup74, браво момиче! Щом лекар те е видял, дано си по-спокойна вече. Знам, че ще ти е трудно първите седмици, докато всичко се нормализира, но търпение трябва!  Hug Много съм щастлива за теб!  Hug Стискам палци! Честито!
Ще имаме бебе на годината! Знаех си аз!  Laughing  Laughing  Laughing
Аз отивам за месец май! Е, няма сега да се караме за датите по Нова година - викам си, я януари ще е по-спокойно в родилното!  hahaha
galika, Дилянка, тия мъжките опасни значи! На мен не ми се е налагало да го уговарям за изследване, но подозирам, че ще се държи по подобен начин!
Е, представяте ли си, един мъж да трябва да премине през всичките изследвания и прегледи през които минава жената за да имат бебе!  ooooh! Голяма работа са, а?
Жаклин, как е било? Показали ли са им що е то хоро, а?  Wink

# 197
Купчеее това си е направооо  Misc Bomb Misc Bomb stork-boy stork-girl EFP
Честито и много да се пазиш, надявам се че зацапването се дължи на дребни хормонални вълнения и те скоро ще преминат  Hug
Зайците липсват, ха дано скоро имаме радостер репортаж от тях  Hug

Хайде за начало на седмицата http://vbox7.com/play:7c6f8c0b  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 198
Добро утро момичета.
 Влизам с хубава  новина за мен.Зацапването изчезна и дано повече да не се появи.
 RE-GE,SPSSDIDI,LENNYH благодаря ви!
 Стискайте палци за моята принцеса,която днес е на кастинг за училищното ШОУ НА ТАЛАНТА.
Спирам ,че бързам за работа.

# 199
Добро утро момичета!
Бънката я няма .... newsm78 да знаете ...сигурно е родила ( не ,че ми е казала де)...само дано да е добре Praynig
Кубче,  Hug Hug Hug браво ...все по добри вести да носиш... Hug Hug HugКъсмет днес на детенцето , а ти не бързай толкова по полекичка Laughing
Реге, миличка ... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дилянка, Галика...ще идат и мъжете ви...на тях по вечко време им трябва...вие не ги натискайте , но  Naughty и деликатно ги подсещайте ... Hug

# 200
  • Видин

Кубче, много се радвам за теб! HugПочивай си сега и само хубави мисли! Hug
Успех на малката принцеса днес! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Дилянка, Галика, мъжете ще отидат на лекар, просто им трябва повече време, за да свикнат с мисълта Peace
Моят мъж пък за учудване не съм го подканяла изобщо.Решихме че ще ходим в София на изследвания и тръгнахме.
Явно съм го улучила в добър амин Wink

Спасиди, показали са им Дунавско хоро и ръченица - едни от най-хубавите български танци Peace

Дани, Лени,Реге Hug Hug Hug

Хубав ден, красавици!  bouquet

# 201
Добро утро и от мен  Hug
Купче  Hug Hug Hug Страхотна бомбичка! Браво-о-о-о  bouquet
Дано зацапването, което отмина, да е било единственото нещо за притеснение през прекрасните 9 месеца.
Успех на детенце  Hug
Регенце  Hug Hug Hug Hug Hug
Чакаме Зайко да изскочи иззад някой храст с малкото зайче. Бънка  Hug
Момичета, да е хубав и слънчев денят ви  Hug

# 202
  • Пловдив
Тихичко, браво Купчеее, толкова много се радвам...  Hug Най-прекрасните 9 месеца ти пожелавам, без нито едно проблемче и лоша мисличка Praynig Peace!!!А за финал, най-сладкото, здраво и умно бебе на годината  Praynig Peace !!!
Да се отчета и от ЖК вчера. Растем и се развиваме прекрасно! И докторът от ЖК потвърди за момченце и момиченце. Каза много почивка и никакъв секс вече. А ние тая наука, секса, вече я забравихме, че съществува Simple Smile От както моя мъж разбра, че са групичка Simple Smile, го е страх да ме попипне Simple Smile Сякаш съм от стъкло или от захарен памук... Simple Smile И много ме глези и помага, дори и в домакинството!
Благодаря на ღ Жаклин ღ, Danito , malina_m, spasdidi за милите думи  Hug!
Зайченце..., хайде..., време е вече   Peace!
Хубави, слънчеви дни на всички   Nature Sunny и много сбъднати мечти!

# 203
  • София
Куп, честито, миличка!   bouquet Силно стискам палци този път всичко да се развие добре. Браво, че зацапването е спряло!  Hug

Илик, колко хубаво! Много, много се радвам за твоя преглед - честити сини и розови гащички!   bouquet

Жаки, браво на Дени - първото му самостоятелно ходене в чужда страна!  Hug Чакам с нетърпение снимките!

Зайче, роди ли? Хайде, чакам те да се похвалиш, миличка!  Hug

Прекрасен ден на всички!  Hug

# 204
  • Варна
kup74, браво, дано всичко да е наред, не разбирам от стойности на ЧХГ, но от таблицата на _re_ge изглежда, че си точно 4-4,5 седмица! Flowers Four Leaf Clover
ilik, толкова приятно ми става като чета твоите новини  Hug все така да е до края!
Приятен ден на всички!

# 205
Купче, това е наистина страхотна новина - много се радвам за теб Hug
Радвам се, че и зацапването вече ти е отминало Peace
Успех днес на сладуранката!
ilik123 , само така продължавай и за напред - без никакви проблеми и с много помощ от страна на бъдещия татко.
Пожелавам прекрасен ден на всички  Hug

# 206
Купчеnewsm74  Hug

Пускай вирусчетата да прихванем и ние newsm20

# 207
  • Видин
ilik123, браво на бандата!Да расте и да пълни пупата! HugТи си почивай наистина и остави мъжо да те глези, сега ти е паднало Wink Peace  

Петеее, къде се загуби, бе душа?  Hug
Дени март месец беше в Любляна-Словения за пет дни, пак по проект от училище.
Така че за Турция беше е стара пушка  Grinning
Скоро ще пусна снимки Peace

Дуденце, и на теб слънчев ден!  bouquet

пп. Мен май започва да ме тресе ПМС-то Crazy

# 208
Купче с това ЧХГ направо вече мога официално да ти честитя  preggo Радвам се, че и зацапването вече е спряло. Пожелавам ти безпроблемни 9 месеца. Много се вадвам, че ще си имаме наше момиче, което ще се бори за приза "бебе на годината"  Hug
ilik123 радвам се и за теб и за твоите шарени гащи  Hug Браво на мъжа ти, че ти помага във всичко и така трябва да бъде  Hug
Бъни чакаме те да се включиш с хубави новини  Hug
Регенце Hug
EliK  ти как си?
Хубав ден на всички  Hug

# 209
Добро утро дами!!!
Кубче , как са нещата...?
Я днес да ви сложа една закуска ...и цял ден само хубави новинки да се сипят...

Общи условия

Активация на акаунт