Отговори
# 255
Купче, гледай да си спокойна, всичко ще се оправи, стискам палци да е възможно най-бързо fingerscrossed
Аз също съм притеснена малко, защото уж ранна овулация този месец /на 10-ти ден установихме фоликул 18мм./, а вчера 14-ти ден, 25мм. и не се е пукнал още...от целия този секс по график милото взе да засича вече, и аз се уморих- ужас просто...
Хубав ден на всички! newsm51

# 256
  • в кукувиче гнездо
Голям ужас с меренето на таз овулация. Мъжете верно, че полудяват и с право... Секс по график е доста досадно наистина, ама какво да се прави. Аз вчера си засякох овут и днес смятам да действам. Айде успех на всички, които се потят като мен!!

# 257
  • Видин
Привет, момичета Hug
Имам много ралота тези дни и нямам време да пиша

Кубче, силно стискам плаци всичко да е наред fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Пускам ви линк към албума на Дени от Истанбул, ако някой му е интересно да разглежда:

http://zani.snimka.bg/travel/istanbul.495849.18436583.big

На всички много късмет!!!

# 258
  • в кукувиче гнездо
Жаклин, браво, много хубаво момче имаш! Ей затова човек си заслужава да живее!!

# 259
lechugitka Peace движим се заедно с теб вече втори месец, а дано е на късмет този път Laughing

# 260
  • в кукувиче гнездо
Голденче, ей ще си научим овулациите тука, голям майтап. 

# 261
Добро утро на всички....виждам ,че още никой не е донесъл новината затова (без позволение) ви съобщавам ,че вчера 04.05 Маргаритка си роди момченце -Мартин ...с перфектните мерки 4кг. и 51 см. Майката се справила отлично и се чувства добре...особено в прегръдките на сина си....цялото семейство са много щастливи .....да им е здрав Марти ....много късмет и щастливо детство ( а то няма и как да е друго с тези прекрасни хора , които е избрал за родители).....
Хайде момичета взимайте пример....
Голденче,Марулке...няма лошо ...дано наистина е на късмет  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Кубче, мислим те мила....дано да са се оправили нещата и скоро да се прибереш у дома ...  bouquet
Бънка, слушка ли Калоянчо? Hug
Жаклинче, твоя Дени...много хубав юнак... Laughing Laughing Laughing
Много хора скоро не са писали дали да не ги подмамя с едно кафенце....

Пожелавам на всички приятни празници и незабравими емоции със семействата си.....Бъдете здрави!

# 262
Ей, откога не съм писала тук... Срамота Embarassed Дани, макар да не обичам кафе, май успя да ме подмамиш Laughing
Хъни-Бъни, да ти е жив и здрав Калоян - голям и послушен да расте и много да те радва! За гушкането - нормално си е в първите месеци да иска да е постоянно у теб, все пак 9 месеца не сте се разделяли Hug Аз бях станала специалист по седене на компютъра и писане с една ръка, докато в другата беше бебокът (най-често го кърмех така).
На Маргаритката вече й честитих, но никога не е излишно да се повторим, нали Hug Мариетхен, честит да ти е юнакът, а ти бъди все така усмихната!
Куп-че, дори и да се наложат няколко дни в болница (дано да се разминеш без тази екстра обаче), не го приемай много трагично. Важното е, че си имаш плодно сакче на правилното място и то се развива добре. Гълтай хаповете, за да си отива това зацапване, и гледай с надежда право напред!

# 263
ЧЕСТИТ СИН, МАРГАРИТКА! Да е здрав, много щастлив и послушен!

# 264
Честит Мартин на мама Маргаритка!!!
Нека расте здрав, усмихнат и много обичан!!!
Да бъде обграден с добри приятели и късмет!!!

Купче, мисля те  Peace
Драсни какво става с теб, ще го преборите това зацапване, само слушай докторите, почивай и пий каквото назначат!
Стискам палци и на другите момичета с ОВУ-тата - ха дано сте ги нацелили тоз месец  Hug Peace Heart Eyes

# 265
Честит Гергьовден! Пожелавам на всички приятни емоции покрай 4 те почивни дни... Peace
Кубче, Hug Peace Hug... голяма грешка ,че нямаме телефона ти...хем знаехме ,че влизаш в болница....  Sad

# 266
  • Видин
Добро утрооо! Hug

Честит Гергьовден на всички!
Бъдете здрави и усмихнати!

Кубче, надявам се, че си добре и ще се върнеш с хубави новини! HugМисля те! Peace

На Маргаритка честито юначе!Да е здрав и много да я радва!  bouquet

На всички момичета приятни почивни дни и много късмет! Hug

Ние в неделя  сме кръстници на първата ми братовчедка на момиченцето, а пък Дени има рожден ден.Така че купона ще е пълен Wink

Гушкам ви Hug Hug Hug

# 267
  • Варна
Честито бебче, Маргаритка! Голям юнак да порасне и леко възстановяване!
Честит Гергьовден и весел празник на всички именици! На Дени на Жаклин - много изненади и подаръци! И да покори света! Hug
Kup74, дано всичко се рамине и скоро да пишеш тук как едрее коремчето  Hug

# 268
Честито бебоче Маргарика!!!  Hug Hug Hug Hug Hug
кУПЧЕНЦЕЕЕ....Гушкам те!

И ако е имало именници ЧЕСТИТО! С малко закъснение,че вчера цял дем голямо миткане и ядене беше.... Laughing
Ей мъ.....
http://media.snimka.bg/6156/018568196.jpg
http://media.snimka.bg/6156/018568199.jpg

# 269
Честито момченце на мама Маргаритка  bouquet.
Маргаритхен да е жив и здрав малкия Мартин и много радост да ви носи.Ти сбъдна мечтата си.Браво мамо  Hug Hug Hug

Мастерче голяма си свежарка Hug
Купче мислим те миличка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт