Отговори
# 270
Момичета здравейте.
 ЧЕСТИТ СИН НА МАМА МАРГАРИТКА!ДА РАСТЕ ЗДРАВ,УМЕН ,ПОСЛУШЕН И ДА Е С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
 ЖАКЛИН много красиви снимки,успях да ги разгледам набързо.
  Момичета благодаря ви за стиснатите палчета и за положителната енергия,която сте изпращали мислено към мен.Прочетох назад постовете ви и видях колко много сте мислили за мен.
 Не ви писах досега,защото бях в болница.Биха ми инжекции но-шпа и една прегнил,но не зная защо ми я сложиха.Гледаха ме на видиозон и там се видя ясно оформено плодно сакче в матката  и си отговаря за седмиците.Поредното ЧХГ е със стойност 13 634.94 Ще ползвам и болнични.
 Притеснява ме обаче това жълто-кафяво зацапване,което не се повлия от лекарствата,което ту го има -ту го няма.Сега пия утрогестан,но-шпа,фолиева киселина и през ден аспирин протект.
 А иначе непрекъснато ми се гади особенно сутрин и най-вече вечер.На следващия преглед се надявам да се чуе ясно сърчице.Продължавайте да стискате палци. Приятен ден на всички.

# 271
  • Варна
Радвам се за тебе, kup74! Hug  Hands Thumbsup Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Дано всичко да е наред и чакаме следващите новини за тупкащо сърчице!  Hug

# 272
Купче, радвам се чеасега нещата вървят добре миличка  Hug дай боже все така  Hug
Бъни, много сладка лентичка си си избрала  Mr. Green Heart Eyes
 Hug Hug Hug на всички  Hug

# 273
  • Видин
Привет, момичета!

Кубче, няма да спираме да стискаме палци PeaceВсичко ще е наред, ти само си почивай PeaceСледващия път ще чуете сърчице! Peace

Момичета, вижте Дени каква снимка направи вчера на село:

Хубава вечер! Hug

# 274
  • Варна
Жаклин, браво на момчето! Страхотно попадение!   Hug

# 275
Куп, много се радвам на добрата новина! Мислех те много!  Hug Не се притеснявай от това зацапване. Довери се на тялото си - то си знае работата. Нали лекарите са преценили, че е о.к. и най-важно е, че точицата си отговаря на седмиците. Стискам палци за следващата добра новина!
Жаклин, какво ти момче, голям мъж си имаш ти! Щастливка си!  Hug
Честито момченце на Маргаритка! Да расте жив и здрав, да радва всички около него!

# 276
  • Видин
Здравейтеее!
Аз влизам набързо да ви почерпя, че маминото момче днес има рожден ден.
Става на 13 години.Да ми е жив и здрав!

# 277
Здравейте момичета. Simple Smile На 38 години съм и мисля, че съм бременна, в 4та седмица. Заетох се тук при вас.. исках да питам Купчето- защо пиеш този аспирин?

# 278
Честито Куб, стискам палци при теб всичко да си дойде на мястото. Не се притеснявай, щом си под лекарсо наблюдение, всичко ще бъде наред.  fingerscrossed Дано скоро видите и  Heart

Жаклин, да ти е жив и здрав сина, много да те радва и да порасте добър и стойноствн човек   Party Time

Здравейте момичета. Simple Smile На 38 години съм и мисля, че съм бременна, в 4та седмица...

Честито Тони! Разбирам, че току-що си видяла  EFP. Лека бременност и на финала здраво и красиво бебе.

Много ми се иска скоро и аз да мога да ви се похваля  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.

# 279
Да ти е живо и здраво момчето и много да те слушка,Жаки! Heart EyesА и ти него Mr. Green

# 280
Здравейте момичета.
 Аз сега се връщам от един празник посветен на днешния ден на Европа.Моята принцеса танцуваше.Последните дни само лежа,но днес излизането ми се отрази много добре.
 ЖАКЛИН честит рожден ден на твоето момченце!Да е жив и здрав,много умен и все така да ви радва с изявите си,а и щом е роден на днешния ден му пожелавам да посети всички европейски държави!
 Момичета MALINA M,LENNYH,SPASDIDI,CHOCKI,ЖАКЛИН много ви благодаря за милите думи!
ANTOANETA добре дошла в темата и ти пожелавам лека бременност.Пия аспирин протект,защото при направено генетично изследване за тромбофилия се откри,че съм хетерозиготен носител 4G-5G.
 CHOCKI разбира се,че и ти скоро ще ни се похвалиш с две прекрасни чертички.Стискам ти палци.Успех.

# 281
  • Варна
Жаклин, честит рожденик! Да стане гражданин на света и много много здраве! И в скоро време братче/сестриче  Grinning Heart Eyes
Куп74, браво на твоето слънце! Повече положителни емоции ще ти се отразят добре! Успех!
 Hug на всички!

# 282
  • София
Добро утро!
Честито на всички, които имат повод да се радват!
Аз вече не знам какво да правя...
Пак ми закъснява. Не смея да си купя тест. Вече се вкарвам в някакви филми за ранна критическа. Или май ще трябва да пия Дуфастон. Или...

Да се оплача. Ей сега ме хванаха свекървата и брат и на къс пас.
А на мен и без това ми е сговнено.
"Айде, няма ли да прави мъжа ти второ?"
"Ами вие трябваше да я свършите тая работа докато фурната беше топла..."
Аз гледам уж на майтап да го обърна, а отвътре ми иде да плача.
Офффф! #2gunfire

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 10:31 от Дилянка

# 283
Здравейте....
Дилянке, направо в ярост изпадам като чуя подмятания ...обаче твоето свеки си го бива... Mr. Green каква фурна я гони беее...не се ядосвай ...изобщо ... Hug Hug Hug
Антоанетке, добре дошла и честито....нищо ти няма на годините момиче...лека и безпроблемна бременност...ех ,че хубаво.... Hug Hug Hug
Жаки, да ти е живо и здраво детенцето...много,много да те радва....  bouquet  bouquet  bouquet
Чоки , миличка ще видиш и ти две чертички...малко търпение и вяра...случва се да изпадне човек в такъв момент ...да си задава въпроси...да размишлява...ще мине и този момент ...горе главата... Hug Hug Hug
Кубче, добре си се разходила...с мярка ей!!! Hug Hug Hug
Хубава седмица на всички  Hug Hug Hug

# 284
Антоанета, честито Simple Smile
Купче, всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт