Отговори
# 285
  • Варна
Дилянка, свекърва ти и всякакви дразнители само те предизвикват, приеми ги като артисти в театъра на живота Simple Smile Гледай напред и бъди сигурна, че всичко ще се нареди, както ти искаш!  Hug

# 286
Купче  Peace Hug браво на твоето слънчице  Heart Eyes Hug и дано нещата вървят лекичко и спокойно!
Жаки - живо и здраво да ти е момчето! Все радости да ти носи!
Антоанета - честита новина, дано върви леко и на финала весело и здраво бебче!
Дилянка, свекърва ти голяма специалистка  ooooh! Tired Rolling Eyes хич не и обръщай внимание  Naughty

# 287
Здравейте момичета, напоследък не съм ви писала, защото се трудех усърдно около ОВУ-то Twisted Evil
Гледам, че и Марулка прави същото- Peace Grinning
Сега като мерудия на всяка манджа ще кажа следното:
Дилянка, не се впрягай на тези провокации- обяви следващия път на всеослушание, че фурната си е топла, нищо и няма (даже не във връзка с темата, който се сети- да се сети)  Laughing
Купче, мислех те много, почивай повече, мила, и дано занапред всичко е безпроблемно. Praynig
Жаки, детенцето ти е жив талант, повече да щрака с фотоапарата!
Антоанета, добре дошла и честито, стискам палци всичко да е наред!
Ако съм пропуснала някой го прегръщам Hug
Айде сега, НЕчакайте с мен около 19-ти Grinning
Нагушкани сте! Hug Hug Hug

# 288
  • София
Яде ми се макдоналдс и пържено всеки ден, прилошава ми сутрин, цикъла никакъв го няма...
Отивам на лекар!

# 289
  • Варна
Дилянка,  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 Hug

# 290
  • Пловдив
Дилянка  Peace  Praynig  Peace  Praynig  Peace  Praynig !
 Hug

# 291
Малииииииии Дилянке....стиснах и аз палци....как си устискала да не напишкаш едно тестче...??? Hug Hug Hug
Илик, Малинка само по 2 човечета сте сложили....нещо отчет няма ли???? Hug Hug Hug
Голденче, дано труда ти да се възнагради след някой ден....както и на Марулката....пък и на всеки ... Hug Hug Hug
Кубче, как си ????
Антоанетке, и ти избяга....похвали се и ...ми дай малко подробности де Heart Eyes

# 292
  • в кукувиче гнездо
Мацки, пак съм тук... Както ме е разконспирирала Голдънка, наистина поработих здраво за бебе този месец и силно се надявам на 21 да не ми дойде. През почивните дни бях малко на екскурзийка до Варна, не бях ходила там от много време, а е един страхотен град. Променил се е много в положителна насока. Чакам и аз скоро интересни новини от Дилянка. Дано да се окаже положителен апетитът й към макдоналдс Simple Smile

# 293
  • София
Напишках аз теста, ама не казвааам.
Щото ми излезе неква черта и половина.
Бях на доктор! Имам си черна точка!
Айде късмет на всички! Hug

# 294
  • Варна
Дилянка, супер!  Hug Късмет и много прекрасни моменти, а накрая - едно (или повече) здраво слънчице!

# 295
  • Варна
...Малинка само по 2 човечета сте сложили....нещо отчет няма ли????

Не знам за мен ли говориш, но аз няма с какво да се похваля. Иначе ми стана много хубаво, ако ме включваш в групата с по две човечета  Grinning

# 296
Дилянка, честито Hug И за другия път да знаеш, че половин чертичка си е чертичка! Няма хън-мън!

# 297
  • София
Честито, Дилянка!   bouquet  Лека и безпроблемна!

Купче, аз също те чакам да се похвалиш като чуете сърчицето.  Hug

# 298
  • в кукувиче гнездо
Честито Дилянка, честита ти точица! Дано всичко е наред занапред...

# 299
Еййййййййй браво Дилянке....честита ти точица...лека и безпроблемна pregnant...и къде побягна за сандвич ли??? Laughing
Малинке, точно за тебе миличка и айде дано две да са твойте човечета.... newsm04 ...от все сърце...
Голденче, Марулке...дано сте свършили работа ....и ей такъв да ви е резултата като на Дилянка ...по чертичка и половина да ви излезне на 19 и 21...няма да забравя пак да питам...
Жаки, Hug Hug Hug
Мата, Петенце... Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт