Отговори
# 300
Дилянка  Peace Peace Peace страхотни новини!   bouquet
Купче как си  Hug
На дамите нечакащи на 19-21 май силно стискам палци това са много яки дати за мен самата лично и се надявам да ви донесат късмет и на двете  Hug Hug Hug

# 301
Супееер! Честито, Дилянка!  bouquet
Я вземи ни зарази сега всичките с черни точици Grinning

# 302
Дилянка, честито  Hug Пусна бомбата и избяга. Кога те викат пак на преглед?
На НЕчакащите момичета, много стиснати палци от мен   fingerscrossed fingerscrossed
Купче, как си?

# 303
  • Варна
Danito,  Heart Eyes Hug
Дилянка, kup74, как сте?
 Hug

# 304
Момичета здравейте.
 ДИЛЯНКА честито.Лека и безпроблемна бременност и здрав бебок на финала.
  Аз съм добре,като изключим адското гадене.Вчера бях на преглед,чу се сърчице,но имаше изненада появило се е още едно плодно сакче.Още е много рано за каквито и да е прогнози,но аз направо съм шашната и притеснена.
 Прегръщам ви момичета.

# 305
  • Варна
kup74, yessss!  newsm10  Hug

# 306
Момичета,

благодаря на всички ви за милите пожелания за раждането на Мартинчето!

Той е прекрасен младеж - роди се нормално 4 кг и 51 см - отгледано бебе! Много е добричък, папка в страшни количества и спи добре, но от 3 дни почнаха да ни мъчат и коликите. Морим ги с възглавничка против колики на Спелта, капки Саб симплекс и гушкане!  Grinning

Аз съм пушка веднага след раждането - в Щерев наистина са факири!   newsm20

Желая успех на всички ви!  bouquet

# 307
  • Пловдив
Маргаритка, да ти е жив и здрав!!!Много е красив младежа Simple Smile!!!
Купчееее, бравооо!Хайде де...  babydust7 !!!Прекрасно е! След шашкането и притеснението идва голямата радост!Началото с близнаци винаги е малко по-трудно и опасно, но ти пожелавам всичко да ви е наред и на двете малки сакчета!И само притесненията да ти останат Simple Smile, защото от тях не можеш да избягаш. Мисли си само хубави неща!!!Хайде дано съм повлякла крак  babydust7
Дилянка, честитоооо!!!Пожелавам ти безпроблемни 9 месеца и прекрасно бебче за финала! Praynig Peace  Praynig Peace  Praynig Peace !Дъщеря ми се казва Диляна и затова си ми много мила Simple Smile
lechugitka , стискам палци  Peace  babydust7 !
Danito, нямаше нищо ново онзи ден Simple Smile. Днес има:бях на ЖК. Бебетата се развиват отлично / Praynig  Praynig  Praynig/. Вървят си равни по размери, което е много важно за близнаци!!!На два етажа са. Девойчето е ниско долу, а младежа над него, в областта над пъпа. Риткането е почти непрекъснато и неописуемо !!!Чувствам се отлично!Почти нямам оплаквания, болки. Понатежават вече, наддала съм до тук 12 кг., но съм подвижна, правя си малки разходки и си въртя домакинството Simple Smile Така, че не се оплаквам! Следващ преглед 01.06.
Хубав ден на всички   Nature Sunny!Браво, много хубави новини прочетох днес!Радвам се и се вълнувам много!

# 308
Малиииииииии Кубче...не се шашкай де...няма да бързаме с прогнозите ...ама чакай малко да се порадваме ...влизай по често и разказвай...това бременния прашец от  Илик дано се окаже прихватлив...все по на два етажа да се... Hug Hug Hug
Кубче , в коя г.с си? Що не са видели нищо на предните прегледи пък и в болница беше??? newsm78 newsm78 newsm78
Тука много хубаво се подреждат нещата....много ми е кеф...мамите над 35 какви фурии са...много се радвам....все такива резултати да четем ежедневно... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 309
Ей Дилянка Макдоналдс казваш  Party.И аз така бях миличка.....само пържено, чипсове, Макчета ми се ядяха в началото.Страшна работа беше ooooh!.
И чертичката при мен беше така - втората едва едва в началото.тогава само мама знаеше за малкото сърчице Heart Eyes
Купче ех колко хубаво.Прегръщам те Hug и да се пазиш.
Тони честито и на теб Hug.какво става бе хора - пролет дойде и много хубави новини тука.Все така да е Praynig
На всички в очакване много  Praynig Praynig Praynig от мен.
Жаки да ти е живо и здраво момчето  bouquet

# 310
  • София
Аз вече казах на мъжо, свеки и майка ми.
Обаче тоя път ще гледам да се въздържам от прекалено ядене.
Бъни, твойто бебе е момченце, нали?  Wink
Впрочем, ние и предното дете го направихме по същото време! Явно такава ни е програмата!
А аз толкова се бях притеснила, че няма да стане.

Прегръдки и бременен прашец и от мен! Hug

# 311
Дилянка, честито и от мен   bouquet! Желая ти лека, безпроблемна бременност и пухкав бебок накрая.

# 312
  • Видин
Добро утро, момичета!

Гледам тук валят хубави новини Grinning
Дилянче, честито и лека и безпроблемна ти желая! Hug
Кубчеее, страхотна изненада PeaceДано всичко е наред от тук нататък HugПази се! Peace
Бънко, нагушкай малък зайо Hug
ilik123, радвам се че бандата се развива добре Wink

Аз съм от три дни на почивка с мъжо в Павел баня, но лаптопа е с нас и  ще ви наглеждам Peace
Той лекува дискова херния, а аз ходя на масаж и подводна гимнастика.Много  е приятно!
На всички момичета късмет и много  Hug

# 313
Добро утро и от мен!
Откривам ви в търсене на моята темичка.
Много уютно и приятно е тук.
Дано все така да валят добри новини и да царят приятните и положителни емоции!  Peace
Аз съм бебенаправила вече (след около 3 г. опити), трета бременност ми е (съответно трето детенце) и съм на 36 г. (от др.месец на 37)... bowuu
Ще се радвам да споделям мнения със съмишленички - бебеправещи и бременеещи над 35.   bouquet
Специални поздрави за носещите името на малкото синьо цветенце - билка за сърце. С мен цифрата става 3...дано е на късмет! Praynig
Целувки на моята любимка Lennyh.  Heart Eyes (разтопих се от кеф, като видях, че си тук)

# 314
Милаааа  Hug Hug Hug и тук да кажа, че много ама много ти се радвам и на лентичката и на куража и изобщо - радвам се, че познавам хора като теб! Hug Hug Hug
Гледам лентичката ти напреднала и и се радвам.   bouquet
Каква си поръчала този път синя или розова  Mr. Green Heart Eyes
Пожелавам ти каквото ти е на сърце и най-вече здравичко и послушничко да е бебочето!
Радвам се че ни намери  Hug
Купче, ей на това му казвам аз НОВИНАААААААА  Hug Hug Hug само спокойно и полечка. Двойната радост си е двойна радост, не е за пренебрегване хич даже. Ето виж Илик напредва бавно и полека и ти след нея така полека, лека. В интерес на истината многоплодната бременност би обяснила леките зацапвания в началото. Стискам палци и ни дръж на вълната на информацията  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт