Отговори
# 315
  • Варна
Мила, успешна и лека бременност и едно сладко братче/сестриче на другите ти деца! Ще сте едно весело семейство; три деца -  моята мечта за брой деца в семейството! Simple Smile Hug

# 316
Добро утро момичета!
Малинке, хубава е като бройка и като съжителство...имам брат и сестра...аз съм по средата Laughing ми добре ми е...дано ти се сбъдне мечтата  Hug Hug Hug
Мила от Марс, надявам се наистина да си намерила твоето място сред нас... Hug Hug Hug Честито и лека и безпроблемна бременност ти желая с прекрасно ,здраво бебче на финала Peace Peace Peace
Кубче, загуби се пак...а ти ,Дилянка и  Илик сте нашата гордост... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бънка, благодаря ,че намираш време да напишеш някой ред...разкажи за Зайко...папка ли, слушка ли???
Жаки, почиваш а? Завиждам Mr. Green...и на мен много ми се ходи някъде ...просто за смяна на обстановката, но и това скоро ще стане... Heart Eyes
Тази седмица има 2 дати за не чакане...19 и 21...стискам палци вече на Голденчето и Марулка... Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ленка, Мишанке, Марги...и на всички неволно пропуснати...лека, и успешна седмица ...нагушкани сте всички Hug Hug Hug

# 317
Аааааа Danito, и аз съм за не идване за 21-ви! Да не ме забравите момичета, че много разчитам на вашата положителна енергия!  Hug
Това, че не се класирах за бебе на годината, не значи, че няма да ударя по някой имен ден през януари, я!  Joy
Antoaneta Simple Smile, наборче си, а? В много ранна седмица си. Ходила ли си вече на лекар или си имаш положително тестче?
Дилянка, честито! Лека и усмихната бременност! Ха сега иди при свекърва ти и кажи да бега далеч от фурната, да се се опари! Ейй, голямо сравение е изпляскала, няма що!  ooooh!
А какво каза на свекито, тя кО речИ?  Laughing
Golden Delicious,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ти си наред, стиснала съм вече палците!
Купче, страхотна новина! Ах, че хубавоооо! Малииии, двойна радост! Каквото има да стане ще стане - ти гледай да си повтаряш, че трябва да си спокойна!
Ей, момичета, тая тема да не е заразна и да я обърнем на близнашка а? Илик  Rolling Eyes, къде сииииииии? Хвърляй още от прашеца! хих
Браво за бебоците-отличници!  newsm04 Представям си ги само как са се разположили един над друг и как се закачат! Двамца са - не им е самотно! Ти го усещаш и по ритничетата - забавляват си се!
Мила, добре дошла! Браво за смелостта. И аз мечтая за трето детенце, но нещо се бави! А станах на 38!
Жаклин, сега е момента да действаш - на почивката!  Wink Имала си рожденик - да ти е жив и здрав и много да му се радвате!
Ако някой има за стискане на палци - да се обади! За сега са Марулка и Голдънчето, и . . . аз, и аз!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
На всички, които не съм споменала  Hug

# 318
Spasdidi, веднага палците и за теб! Как съм пропуснала...дано се изплющят 3 бомби тази седмица...и все по двойки да са  Laughing Laughing Laughing чак близнашката тема да ни завиди....малииииии стискам и се моля!!! Praynig Praynig Praynig

# 319
  • София
Това за фурната не го каза свеки, а брат и. А той си е доста пернат в устата.
Иначе всички които знаят, ми се радват и вече се опитват да ме пазят.
А аз гледам да си правя всичко, каквото си правех и преди.
И аз стискам палци на всички! Peace

# 320
Здравейте мили момичета,да се включа и аз във вашата толкова позитивна тема!
Накратко,моята история е следната,имам дъщеря на 11г.,чаках я цели три години и половина и накрая се роди с киста на мозъка и частично ДЦП.До като живеех с баща и,не смеех и да си помисля за второ дете,той не ми помагаше с нищо и борех живота съвсем сама.Накрая се разведохме.От три години живея с нов човек до себе си,той ме подкрепя безрезервно и прие дъщеря ми като своя.Почти от първият ден на съвместният ни живот правим опити за бебе,но...все не ставаше.За наша изненада,стана когато най-малко очаквахме!Миналата седмица,след 12 дни закъснение,докторката ми каза,че си имам малко плодно сакче!В петък отново съм на преглед,надявам се да чуя сърчице!

# 321
van4otka, браво! Честито и дано си изкараш една лека и безпроблемна бременност! Наслаждавай се на всеки миг!  Laughing
Радвам се, че всичко негативно си хвърлила зад гърба си и от тук насетне се наслаждавайте едни на други с човека до теб, с дъщеричката ти и с бъдещия малък, пухен бебок, който ще усмине живота на всички ви!  Hug
Ааааа, Дилянка, значи аз не съм разбрала. Ма като чуя свекърва и ето какво се получава!  ooooh! Вземам си думите назад за жената. Явно брат и е по-отворен. Ако много ти треперят кажи им, че си бременна, а не болна! хих
Danito, мерси за стиснатите палци! Нищо не си пропуснала, аз не съм си казвала датата просто, след като ми се размина бебето на годината!  Sad Сега като гледам пак няма да е станало, защото аз си имам едни симптоми, които ми се случват винаги няколко дни преди да ми дойде. По принцип лицето ми е чисто, а няколко дни преди цикъл ми се явява една пъпка на брадичката обикновено. Та и днес гледам се е пръкнала досадницата!  Sad

# 322
  • в кукувиче гнездо
ММмм да, наближава време вече в края на тази седмица. Да видим какво ще стане. Голдънче, първа си ти, стискам ти палци. Отбивай се по-често тук и разправяй какво става.  Благодаря на всички за подкрепата. Момичета, невероятни сте!

# 323
  • Пловдив
Здравейте момичета   Hug !Благодаря на всички за пожеланията и хубавите думи newsm51
С най-голямо удоволствие и радост ще разпръсна вълшебен прашец  babydust7  babydust7 babydust7 !
Щастието да носиш две човечета е несравнимо Simple Smile !И да ги усещаш почти непрекъснато... Simple Smile Добре сме!Корема ми нараства видимо всеки ден, но то ще е така от тук нататък и съвсем не се оплаквам!Напротив, прекрасна е всяка сутрин, когато се събуждам от техните ритничета Simple Smile
Четох някъде преди време, че с възрастта нараствала вероятността и възможността за близнаци!Пожелавам го на всяка от вас, която го желае  babydust7!
Купче, как си  Peace Praynig Peace Praynig Peace Praynig?!
Добре дошли на новите мами Мила от Марс и van4otka !Пожелавам ви само хубави емоции с прекрасни здрави и пухкави бебешоци на финала!
Силно стискам палци  Peace и още по една двойна доза прашец специално за Голденчето,  Марулка, lechugitka  и spasdidi   babydust7 babydust7 babydust7 !Успех момичета!
Ако съм пропуснала някого  Hug  Hug  Hug !
Хубава седмица на всички   Nature Sunny !
Последно за днес: babydust7  babydust7

# 324
Здравейте момичета.
 Благодаря на ILIK 123,MALINA M,DANITO,LENNYH,SPASDIDI,ЖАКЛИН за подкрепата и окуражителните думи!
 ILIK 123 много се радвам за хубавите новини.Пожелавам ти само такива новини да има до края.
 Стискам палци на LECHUQITKA,SPASDIDI и ГОЛДЕНЧЕТО този месец да видят своите прекрасни две чертички!
 МИЛА ОТ МАРС,VAN4OTKA добре дошли в нашата тема и лека, и безпроблемна бременност ви желая.
 Аз съм утре на преглед и ще видим какво е положението при мен.В 7 г.с. съм,но продължава адското гадене.Почти цялата домакинска работа я върши момчето ми.Надявам се по-бързо да преминат тези неразположения.Ще ви помоля за едни стиснати палчета утре към 13 ч.

# 325
  • Пловдив
Купченце, може би вече си прочела, но когато бебетата са две, всички симптоми на началната бременност са по-силни!Аз от време на време си поревавах дори, толкова ми беше лошо и ми се въртеше света и ми се гадеше... и ми миришеше... и нищо не ми се ядаше!
Едното хубаво нещо е, че щом ти е лошо, значи с бебетата и бремеността всичко е наред и така се успокоявах!
Второто хубаво е, че е временно!Втория триместър отшумяват всичките сиптоми!Така че, търпение  Hug
Утре имаш най-силно стиснатите палци от мен  Peace Peace Peace

# 326
  • Варна
kup74, ilik123, само весели и хубави новини от вас си пожелавам!  Hug и много ви се радвам
van4otka, лека и прекрасна бременност и ти желая да те поглезват доста  Grinning (и тебе, Дилянка - наслаждавайте се!)

lechugitka, golden, spasdidi стискам здраво палци да видите желаните чертички!

Данито,  Hug Flowers Four Leaf Clover

# 327
Благодаря за пожеланията момичета!
Желая на всички хубав живот и повече щастливи мигове!
  bouquet

# 328
Благодаря за топлото посрещане и за пожеланията  Hug...да ви се връща тъпкано!  Mr. Green
Лени, особени предпочитания за пол нямам. Само да е живо и здраво!
Измислила съм по едно име за  football и за  4470...и просто не усещам как минава времето. По цял ден съм на работа (там е веселба), а вечер заспивам само докато помириша възглавница..(пък била тя и на кръста ми).
Ходих вече и на една срещичка (чрез форума) на Естествените мами...Имаше и татковци Wink...единият особено активен. Останах доволна.
Заканила съм се и на лекции за кърменето да ходя, нищо че имам стаж.

Стискам палци на всички нуждаещи се. fingerscrossed

# 329
Ей добре дошли на новите мами МИЛА ОТ МАРС,VAN4OTKA  Hug
Абе момичта тука споменавате Марулка - това Марулка от готварския ли е  newsm78 newsm78 newsm78.Търсих назад Марулка ама такова момиче не видях.Коя е тази Марулка-
Как дебна тука - то нали в Готваския сме като отбор Heart Eyes та се следим.
Илик колко хубаво разказваш за двете котенца Heart Eyes
Питайхте за Зайко - глезанчо ми е той.Свикна на ръце.Все търси мама.Суче без режим, пълни пампите.Пораснали сме и даже ни казаха, че сме дебели ooooh!.Аз не мисля така.Екстра сме си.
Пфууу.то колкото лекари толкова и мнения.И все едно такова научно говорят, все едно ние сме hahaha.Пък като чуят че четем в интернет и хеле да кажеш БГ мама и малиииии ooooh! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт