Отговори
# 330
  • Варна
А-а, бг-мама няма да споменаваш, че се засягат Simple Smile Слушаш, сравняваш и решаваш с твоята си глава Simple Smile
Ако на Зайко му идва в повече, той ще го върне Simple Smile Гледай да е съразмерен Simple Smile Моят също сучеше без режим и ми казаха, че от "прехранването" е развил хлабави коремни мускули. Бързото наддаване може да доведе до някаква форма на липса на калций/вит. Д, но това сигурно ще го компенсирате лесно с разходките навън Simple Smile

# 331
Добро утро момичета!

Бънка, Марулка е lechugitka в превод от испански това означавало...и понеже ми е сложно да и казвам ...си го побългарихме  Peace. За малкото зайченце...нека си хапва...и аз съм на мнение ,че лекарите се слушат , но с мярка...щом се чувства добре...да си папка Hug Hug Hug
Днес е 19...НЕ чакаме за 2 момичета... Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Кубче, имаш ги палците в 13 часа...и после на рапорт  Laughing...да видим наистина ли и ти си на 2 етажа...дано да е както ти искаш Hug Hug Hug
Иличе, не мисля ,че когато бебетата са 2 симптомите са по силни...едната ми бременност ...надушвах парфюм от километри ,а ако влезнех в козметичен магазин или за препарати...направо Sick...и то още в началните седмици... Hug Hug Hug
Малинче, Мила от Марс,Ванчотка, Спасдиди, Марулка, Голденче, Дилянка,Жаклинче, Лени, Мишанка....и за всички ,който пропускам... Hug Hug Hug

Ще поглеждам често за отчета....Хубав ден милички!

# 332
Как дебна тука - то нали в Готваския сме като отбор Heart Eyes та се следим.
newsm10 smile3521

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 333
Добре дошли на всички нови момичета. Радвам се, че отборът на мамите желаещи бебчета над 35 години се увеличава  Hug
Купче имаш и от мен стиснати палци за днес  fingerscrossed Илик май много заразен прашец има, щом и при теб се очертават две бебчета. Ще те чакаме с рапорт после  Hug
Илик, добре се развиват твоите бебчета и много се радвам за това  Hug Дано всичко продължи така до края  Praynig
Бънко и при теб всичко е ок като гледам. Не се притеснявай от това, че сте по-пухкави. Важното е да сте здрави. Като проходи момъка ще отслабне.
Очаквам да се включат днес НЕчакащите момичета с по едно положително тестче  Hug

# 334
Добро утро дами!
Искам да почерпя за рождения ден на порасналото ми момче! Вече си имам истински тийн, става на цели 13 години, кога минаха  Mr. Green
Да ми е здраво и усмихнато момчето си пожелавам аз, да има добри приятели и да успее да докосне мечтите си!

Пожелавам на всички вас тук в темата да прегърнете порасналите си мечти!
Днес имаше сериозно палцестискане за някой от мен в двойна доза!
Прегръщам ви!

Днес е родена и любимата ми племенница, става на 14 години и за нея си пожелавам да расте усмихната и да е късметлийка, на леля хубавицата!

# 335
Милички, благодаря ви за стиснатите палчета!  bouquet
Аз обаче усещам как лелката ме дебне вече, дано не съм права, то от много самонаблюдаване в един момент започваш да се чудиш какво всъщност усещаш .. ooooh!
lechugitka, ilik123, Danito, malina_m, kup74, Lennyh и всички останали, влязох само да ви напрегръщам, че много работа напоследък. Hug Hug
Ако има новина- веднага ще споделя, вие тук сте ми най-силната опора, най-мотивиращата мисъл и най-силното хапче за надежда!
Обичкам ви! Hug Hug

# 336
Лени, честит рожден ден на твоето порастнало момче и на племенницата ти! Да са много здрави  и да изживеят весело и пълноценно тинейджърските си години   bouquet
Golden Delicious, докато не те е връхлетяла лелката с пълна сила все още има надежда  Praynig

# 337
  • Варна
Delicious, усещаш като че идва, но не идва - това е добър знак!

Lennyh, честит рожденик! Много здраве, шестици и късмет на момчето ти и на племеницата ти също!  Hug

# 338
  • в кукувиче гнездо
Хъни-бъни мнооого ме развесели, седя си на работа и си се смея сама с това питане за марулка.... Много весело ми стана. Та така, аз съм марулката...
Лени, честит рожден ден на сина ти и на племенницата! Да са ти живи и здрави и много да те радват.
Голдънче, не го мисли толкова бе човек, разсейвай се с работа и бебето само ще стане (самичко не де, с помощта на мъжа ти). То вече може и да е станало... Чакам добри резултати.
Целувки на всички усмихнати момичета тук!!  Hug

# 339
И ние чакаме....с вас...и палци стискаме.... Praynig Praynig Praynig

# 340
Момичета здравейте.
 LENNYH да са  живи и здрави момченцето ти и племеницата ти!Много късмет и успехи им желая!Много да ви радват и вие да се гордеете с тях!
 Благодаря за стиснатите палчета на всички!Оказа се ,че съм в 8 г.с.и се видя едно живо ембрионче,чух и сърчицето му.Така вече стана ясно,че бебчето е едно.

# 341

Да са живи и здрави рождениците на Lennyh!
Да растат щастливи хлапета и да ви радват!

kup4е, честито ви сърчице!  Heart Eyes
Golden-че, то и аз уж усещах всички симптоми като за пмс ама ей на.. Crazy

# 342
Да са живи и здрави на Ленката рожденниците  Hug Hug Hug.Много късмет и щастие на децата

Стискам палци на всички очакващи Praynig

# 343
Купче честито ти сърчице  Hug Лека бременност до края   bouquet

# 344
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug !
Купче, честито сърчице  newsm51!!! Само хубави новинки от тук нататък ти желая! /И преди категорично да заявяваш, че е едно бебоче, изчакай и другия преглед Simple Smile.Аз както вече съм казвала, чак на 2-рия видеозон се видя второто плодче с второ сърчице. Ако не се лъжа беше 9-тата седмица!На предния преглед нямаше дори загатване, че може да са 2-чки Simple Smile/
Но каквото е писано... Simple Smile !Да сте живи и здрави и да растете, следмичка след седмичка, до заветния ден, когато ще се гушнете  Praynig  Praynig  Praynig!!!
Зайко, няма ли да видим снимчица на младежа Simple Smile Много ми се иска Simple Smile))
Danito , то не че има ред и правило за гаденето и симптомите Simple Smile! Просто съм чела и то не на 1 място. Ето например една статийка:
http://forum.mamita-bg.com/index.php?topic=10034.0
Стискам, стискам....  Peace  Peace  Peace !В очакване на новинки  babydust7!
Прекрасен ден на всички   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт