Отговори
# 390
  • София
Ми аз си пия кафенце сутрин.
Днес ще ида при ДжиПито да се запиша.
Стискам палци на всички и особено на Vache!

Само дето ми се отвори много работа напоследък, а лесно се уморявам.
Ще си сложа лентичка!

# 391
  • София
Дилянка  Hug Hug Hug

# 392
  • Видин
Добър ден! Hug
Успешна нова седмица, дами!
На бремелинките - лека и спокойна! Hug

# 393
  Съпругата ми роди на 42 години.

# 394
  • Видин
  Съпругата ми роди на 42 години.

Прекрасно! Peace
Да е живо и здраво бебчето  bouquet

# 395
Момичета аз съм на 36 дори сега на 4.7. ще направя 37 години и след опити от 10 месеца сега видях двете чертички.Ходих на доктор и той го потвърди .Така че не се отчайвайте .Успех на всички

# 396
Браво Зорница, много хубаво новина! Успех до края, след 9 месеца здраво и щастливо бебче!

# 397
Зорница, честита радост!
Балкански, поздравления за вас и съпругата ви и целувки за прекрасното ви дете!
Жаки, невероятни красоти постваш, направо ме разтапяш ...  Hug Hug Hug ако не ме беше страх да съм изкопирала всичките ти картинки до една  Hug Heart Eyes
Прегръдки на всички ви милички и продължаваме да чакаме новинки  Peace Hug Heart Eyes

# 398
  • Видин

Зорница, честита радост!  bouquet
Как ме радват такива хубави новини Grinning

Лени Heart Eyes Hug

# 399
Здравейте момичета, ето ме и мен, 36 годишна мама на принц Виктор. Започнахме бебеправенето на принцеска и дано се увенчаем с успех. Ако е пак юнак, няма да си го върнем, но както се казва..ние предполагаме, а господ разполага. Бързо се сетих за второ детенце, Вико е добричък, тъкмо съм свикнала и с недоспиването. Питайте ме като се роди второто, за сега съм смела, търпелива и готова за породени дечица. Поздрави от мен и много положителни емоции на всички нас.

# 400
  • Видин
Теди, добре дошла!  bouquetПожелавам ти бързо да се похвалиш! Peace

# 401
  • Пловдив
Здравейте мами Simple Smile!
Добре дошла на мама tteddy welcome !Успех !
Честито на мама zornica ivanova ! Леко бременеене и здраво и пухкаво бебенце на финала Peace!
Да се отчета и аз от днешната ЖК : добре сме, растем и се развиваме нормално.Все още сме си момиченце и момченце, грешка няма  newsm04  Simple Smile Момиченцето е ниско долу на 1-я етаж , момченцето отгоре на втория  Grinning Grinning Grinning  Иначе си риткат здраво денонощно. Натежават ,но не се оплаквам.
Прегръдки на всички  Hug!

# 402
  • София
Стари-нови членове приемате ли? Mr. Green

Отново сме на фронта -официално - след мъки 6 месеца почти след последния ми пореден аборт и вече застрашително наближавам да чукна 35 и да подхвана 36 Mr. Green
 Много ви е хубава темичката и колко бременни има ,ехааааааааа  Heart Eyes

# 403
Много ви е хубава темичката и колко бременни има ,ехааааааааа  Heart Eyes
На късмет да ти е...Дано!  Hug

Докато още не е станало късно:
Честит празник, мили момиченца!  Heart Eyes

# 404
  • в кукувиче гнездо
magnet_for_happiness, честито!!! и аз съм почти на 35, септември ще ги навърша, а на 24 май видях двете чертички! Така че дано наистина да ти е накъсмет темичката!

Общи условия

Активация на акаунт