Отговори
# 405
Добро утро, момичета!
Добре дошла на tteddy и много късмет и леко бременеене на zornica ivanova  Peace
magnet_for_happiness , в твое лице откривам още един набор тук, а пък ник-а ти толкова ми хареса, изключително позитивен, както и цялата темичка между другото  bouquet
lechugitka , разказвай, как вървят нещата при теб?
Губи ми се Danito нещо, с нейните развалящи дисциплината закуски Grinning
Този месец от много работа и пътувания не ми остана  време за фоликуметрията, направих само един тест за овулация, излязоха две ярки черти и бебеправихме. Жив късмет ще е ако стане Laughing  Това, което ме замисля е, че при две еднакво ярки черти пише, че ще настъпи овулация в следващите 24-48 часа. На следващия ден обаче чертата беше само една... newsm78 Тоест супер скоростна ову съм имала май Laughing

Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug

# 406
  • в кукувиче гнездо
Голдънче, дано е станало. При мен беше точно така, мерих една вечер овуто - две ярки черти, правихме бебето същата вечер и после пропуснахме. Така че има шанс да е станало. Не се шашкай само! Успех на всички салдуранки в този форум!!!

# 407
  • Видин
Ехооо, следобедно кафенце ще пием ли с  нещо сладичко: Grinning

# 408
Малко съм затънала в работа....затова само чета.... Embarassed Embarassed Embarassed ще се включа на почивката и за извинение ще направя най-добрата закуска....
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 409
  • Видин
Къде сте, мили дами! Hug

Надявам се всички да сте добре Peace
Бъдещите майчета - погал по коремчето Hug

Хубав петъчен ден и моного целувки:

# 410
  • София
Записвам се тук - на почти 37, имам едно - в подписа, от година се опитваме - целенасочено и, уви, безуспешно - за второ...

# 411
Добро съботно утро! Хайде на закуска в градината...  bouquet

...аз отдавна закусих. Събудих се рано, не ми се получи да се излежавам, че от снощи имам тревога с резултата от БХС.
Ще съм благодарна ако някоя мама сподели едно на колко и е бил дауна.
Аз уж съм много положително настроена и си давам сметка, че всяка една годинка след 35 качва рязко процента,
но като чета в отчетната за какви хиляди (1:1900) говорят момичетата и ме разтреперват моите 1 от 720 (и 1 от 250 за възрастовият (статистически) риск )... Sad

Привет, Кати  Hug, успешно бебеправене.  Peace

# 412
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug !
katiABV , добре дошла  welcome !
Мила, благодаря за закуската на чист въздух Simple Smile!Сега да те поуспокоя за БХС. Аз БХС не правих, защото за близнаци в България не се правило, нямало маркери някакви и наблегнах на Феталната Морфология /до тук 3, предстои ми 4-та във вторник/. Но в отчетната тема четях "колежките". Та, какво научих, ако личния риск ти е по-висок от възрастовия /статистическия/, т.е. цифричката е по-ниска, тогава се препоръчва амниоцинтеза. При теб не е така, дори разликата е много голяма. И още нещо. Една майка, която имаше личен риск 1:7, направи амниоцинтеза и за радост, всичко беше ок!!!Така, че спокойно!С тия цифри няма страшно!Прави си ФМ и ходи на прегледи!Другото ще е ок!
Прегръдки за всички  Hug !

# 413
  • София
Записвам се тук - на почти 37, имам едно - в подписа, от година се опитваме - целенасочено и, уви, безуспешно - за второ...

Кати!  Hug

# 414
  • София
Мила от Марс, твоят резултат от БХС-то е хубав, така че се успокой.  Hug

Кати, добре дошла.   bouquet

Жаки, обожавам картинките, които слагаш!  Hug

Хубав уикенд на всички!

# 415
Привет, момичета!
Отдавна не съм писала, защото не се чувствах никак добре - добре, че гаденето поотмина, останаха ми само болките...
Виждам, че темичката се изпълва с бремелинки, честито на всички  bouquet и нека ставаме още повече!
Мила от Марс, и на мен ми предстои БХС тази седмица и още от сега се притеснявам за резултатите, но мисля, че твоите са си много добри  Peace

# 416
Охооо много прегръдки ще ми трябват  Hug Hug Hug Hug Hug
Милааа, първо теб да си те гушна! Бъди абсолютно спокойна, резултата ти е добър ( имайте предвид всички, че БХС се базира на една формула, чийто основен компонент е възрастта, както се сещате при всички нас в тази тема, резултата винаги е една идея "по-лош"). Моя резултат също беше в този порядък, направих две ФМ при Марков, като това е нещото, което ви препоръчвам горещо да направи всяка една от вас. И на двете огледахме обстойно бебето и Марков, каза че за него бебето изглежда перфектно! Е пак се презастрахова, че заради възрастта би ме пратил на амниоцинтеза, но аз отказах и така....
ЕлиК, радвам се че вече си по-добре  Hug
Марулче, ти как си?
Кати, много ми е приятно да те срещна в тази именно тема  Hug, пожелавам ти скоро да се похвалиш, не се притеснявай след определено възраст нещата наистина стават една идея по-бавно, но пък стават много хубави  Flutter Crazy. Ако все пак имаш някакви притеснения, може би е добре да направиш консултации със специалист по стерилитет.
Жаки  Hug
На всички момичета  Hug Peace

# 417
Влизам в тази любима моя темичка, която чета от толкова отдавна (без да пиша, защото не се вписвах по няколко параграфа  Simple Smile), за да се обърна към Мила от Марс. Мила Мила  Simple Smile, точно щях да ти пиша, като видях тревогите ти, и видях, че и Иликчето е дала за пример нашия случай. Но все пак и аз самата да те успокоя. Аз можех само да си мечтая за резултати от сорта на 1:100 дори, за които хората умираха от притеснение, защото както и Илик е казала - при нас излезе 1:7  Shocked. Този резултат съсипа цели две седмици от бременността ми, не ми се мисли колко съм си стресирала бебето, въпреки че донякъде запазвах относително спокойствие. То идваше най-вече от факта, че процента на фалшиво положителните резултати е огромен, постоянно влизах в такива теми и в бг форуми, и в американски (ние сме в Щатите). Аз много се притеснявах, защото нямам 35 (бях почти на 34 преди два месеца), а освен това знам с абсолютна точност кога е заченато нашето бебе, така че от там нямаше как да се разминават нещата, и продължавам да се чудя от къде дойдоха тези вероятности. Да не говорим, че се наложи (по наше желание естествено) да правим амниоцентеза - изследване, което допълнително ни стресира ужасно.
За това искам да ти кажа изобщо да не се притесняваш за такова нещо, да не говорим, че ти изобщо не си в рисковата зона. Пожелавам ти, както и на всички бременни в тази темичка, много спокойствие, щастие и радости, свързани с човечето във вас! А на тези, които още опитват - нека скоро да имат повод да се похвалят с най-хубавата новина!  Hug

# 418
Здравейте момичета ....Нашата тема става все по прекрасна и изпълнена с бременни .Благодаря на всички ,който намират време да споделят с нас своята радост!
Аз още по заета станах, защото на 04.06 се роди племенника ми Михаил -3710гр и 52 см със секцио( първородното момченце на брат ми).Вярно ,че са доста младички (тя е на 19, а той на 25 ), но радостта не е по малка.Ходихме да го видим- ми той е на леля слънчицето...невероятен е...папка ,спинка и  слушка все още...Междувременно празнувахме и рождените дни на другите ми двама племенници (на сестра ми дечицата) Теодорчо на 01.06 стана на 17, а сестричката му Мартинка на 03.06 на 9 годинки...между тези събития трябваше да вкарам и смените си по 10-12 часа и 2 събрания Shocked та изобщо не ми беше лесно...
Мила от Марс, мисля точно като момичетата...резултата ти е страхотен...не трябва да си губиш времето в тревоги.... Hug Hug Hug
Елик, дано скоро да ти премине гаденето и да се наслаждаваш на спокойна бременност... Grinning Hug Peace
Люляк, благодаря ти ,че се намеси и сподели с нас...наминавай по често...да придаваш аромат на темата  bouquet
Голденче, не съм забравила за закуската...заповядайте моля....

# 419

Хиляди благодарности на всички, които ме окуражават!  Heart Eyes

Макар да имах предварителната нагласа, че всичко ще е ОК, се шашнах..  Embarassed
Да не говорим, че в една любима моя тема за раждането момичетата ме убеждаваха в безсмислеността от играта на тото2 с БХС.
и дори бях решила ако от ЖК не ме пратят и дума да не обелвам и да не си искам никакви изследвания..
Поуспокоила съм се...още повече, че получавам пълна подкрепа и нужното внимание от таткото.. Heart Eyes
Още веднъж... Danito, Lennyh, Люляче, EliK, Петя, ilik123,  БЛАГОДАРЯ!   bouquet

А на щастливата леля Dani да са и живи и здрави племенниците и големите и новородения!   bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт