Отговори
# 420
  • Варна
Мила, с картинката, която си сложила, мисля, че си намерила отговора: приемаш всичко спокойно и се радваш на даровете на живота!.. Желая ти го от все сърце!  Hug
Поздрави на всички! Данито, откъде ги вадиш тези чревоугодни снимки Simple Smile  Hug

# 421
Danito, много мило за поканата ти да пиша по-често   bouquet.
Едва ли ще имам време, защото още не съм се записала в темата за чужбинските бременни, но ще го направя скоро, и ще ми станат много темите. Но аз ви чета абсолютно редовно от почти две години, и въпреки че вие дори и не подозирате за съществуването ми  Laughing, съм се радвала със всеки от вас за вашите успехи, и ми е било мъчно, когато е имало не толкова хубави новини. Липсват ми доста хора от вашата темичка, които почти или изобщо не пишат вече, но понякога става така в нашето забързано ежедневие.
Споменах, че не съм се вписвала тук, не толкова заради ненавършени още 35, ами защото ние щяхме да почваме с опитите още преди почти две години (от когато и чета горе-долу), но моята половинка е определено от тези мъже, които се притесняват прекалено относно как ще се справим финансово и изобщо, когато се появи новия член на семейството, и в крайна сметка така и не започнахме тогава. Но от тогава още аз започнах да си следя цикъла - температури, цервикална слуз, усещания около овулацията - и така почти до миналия декември, когато вече заедно решихме, че е време... а бях готова цели 3 години преди него за това... но аз съм си търпеливо Телче за добро или зло. Та декември беше първият ни и единствен опит... и ето - нашето момиченце е на път  Heart Eyes.
Разказах ви всичко това, защото е във връзка все пак с цялата тема. На мен специално ми стана ясно, че дори и да го мислиш, и всичко да е пресметнато и следено - пак стават нещата. Т.е. според мен не трябва да се стресирате допълнително за това, че го мислите постоянно, дори и подсъзнателно. Просто не трябва да се тревожите прекалено, за да не стават съвсем насила нещата.
И пак искам да кажа - въпреки че съм една непозната и вероятно такава ще си остана за тази темичка Simple Smile (просто няма да имам възможност и тук да пиша) - ще се радвам ужасно за всяка следваща хубава новина, която ви чака от тук нататък!
А на теб специално - Честит ти племенник   bouquet! Много радост и щастие да носи на цялото ви семейство, и да повлече крак за още бебоци!  Simple Smile

Мила от Марс, само така, няма за какво да се притесняваш!  Simple Smile

# 422
Добро утро и успешна нова седмица! Спокойствие и усмивки за всички бременни, късмет и надежда за всички опитващи!
Danito, честит ти племенник! Те всичките ти юнски, месец на празници, а? Grinning И моя ден рожден е юни- 26ти. Може пък да си направя подарък ако е рекъл Господ, пак около 19-ти не чакам Grinning

Марулка да се яви и да докладва! Къде се загуби, момиче, всичко наред ли е?

На всички-  Hug Hug Hug Hug Hug

# 423
  • Видин
Добро утро, момичета!

Желая ви прекрасна и слънчева седмица!

Люляче, много ми е драго да се "запозная" с теб HugОт постовете ти лъха спокойствие и позитивизъм Peace
Лека и безпроблемна бременност до края с малката госпожица Peace

Мила, Малина,Лени, ЕлиК, Пете,Голдънче и всички останали -  Hug Hug Hug

Данито, честито ти племенник!ДА расте умен и здрав мъж!   bouquet

# 424
  • Варна
Ее, Жаклин, ти си от друга планета с тези картинки. Поне не от моята със срокове, звънящи телефони др.подобни Simple Smile Благодаря за вълшебното кафе  Peace

# 425
  • в кукувиче гнездо
Момичета, тук съм. Чета всеки ден, но нямах даже сили да пиша тия дни. Доста зле се чувствах, много ми се гади и повръщам... Боря тези неразположения с капки и едни хапчета обаче положението не се оправя много-много... Ама ще стискам зъби и се надявам, че скоро това нещо ще отмине. Бях на ехограф - видя се една мънинка точица. Докито каза, че всичко е наред. Ужасно съм щастлива... Добре дошли на всички момичета в темата и благодаря на всички, които ме мислите. Голдънче, твой ред е. На 19 нали? Ще стискам палци!!! Hug

# 426
  • Видин
...моята планета със срокове, звънящи телефони др.подобни Simple Smile ...

Защи ли толкова прилича и на моята планета smile3506 smile3503

lechugitka , честито ти малка точица!Да расте и хубавее!  bouquet

# 427
ღ Жаклин ღ , благодаря ти Hug! Успех и на теб във всичко!

lechugitka, честита ти точица и от мен! Нека всичко е наред до края! Дано овладееш положението с гаденето... ще отмине рано или късно... но кой го казва  Embarassed? Аз бях от късметлийските 25-30 % почти без такъв проблем, само апетита ми беше силно намален, и не можех да хапвам месо, риба и яйца, които за мен са много полезна протеинова храна.

# 428
Добро утро милички!!!
Марулке, много съжалявам ,че ти е Sick все се надявам ,че скоро ще отмине и ще караш леко нататък.... Hug
Голденче , ще е много хубаво да си направиш този подарък...дай боже... Praynig
Люляче, цветенце прекрасно...пиши ни , пиши.... Hug
Бъни, как е Калоянчо??? Изчезна напоследък.... Hug
Малинка, Жаки...планетата ви много натоварваща за тези прекрасни слънчеви дни... Shocked
Мила от Марс, само така ...всичко ще е на ред миличка... Hug
Ние днес (след малко) отиваме да приберем племенника...да го помачкаме на спокойствие...леле нямам търпение вече... Heart Eyes
Хайде кафенцето от мен днес ,макар че не мога да ги докарвам като тези на Жаки...

# 429
  • Варна
Жаки, браво, че успяваш да се отделиш от проблемите и да намериш време за тези красиви картинки. Аз и това не успявам, само си вдигам нервите Sad Данито, благодаря за сутрешното кафе! Супер е. И много гуш и целувки на племенничето!  Heart Eyes
Успешен ден на всички!

# 430
  • Видин
Добър ден, дами! Hug
Данито, мерси за кафенцето с каймак Wink
На мен и днес ще ми е натоварен ден, но това не ми пречи да ви пожелая много слънце и усмивки!  bouquet

# 431
  • Пловдив
Здравейте мами   newsm51 !
Danito , благодаря за кафенцето!Нагушкайте го малчугана Simple Smile!Ама не стискайте много... Simple Smile)))
Бързам да се отчета, връщаме се от 4-тата ФМ. Всичко е наред с бебоците  Two Hearts !Сърчица, бъбречета и т.н. Не спряха да риткат! Девойката се е обърнала главично, но малчугана си е седалищно. Но то и без това вероятността за секцио е много голяма. И какви хубави клипчета на 4D направи доктора..., сладко малко бебенце, с бузки, със всичко, но само на момченцето!Момиченцето, както и на останалите прегледи се крие и не иска да си покаже муцунката малка Simple Smile Важното е, че са добре и растат нормално. Дори с няколко дни напред! Момиченцето е вече 900гр., а момченцето 1044гр. И денят ми е прекрасен  newsm51 !!!
lechugitka, честита ти точица!!! За другото...  Rolling Eyes, не забравяй че това значи, че с бебенцето всичко е наред!Мен това ме спасяваше!Пък и е временно!Дано бързо да отмине и да остане да се наслаждаваш на прекрасните месеци на промяната Simple Smile!
Купчето ми се губи малко...   newsm78
Люляче радвам се и тук да се срещнем!Пиши и тук, макар и по-рядко, виж че те искаме Simple Smile!Тук е много по-спокойно от отчетната темичка!И е пълно със зрели, умни, положително настроени, много мъдри и щастливи момичета! Напълно те подкрепям, че малко организация и следене може само да помогнете за така очакваните две черртички!Ние първия месец бебеправихме без следене, не се получи.На втория включих и термометъра и тестове за овулация и хоп... готово х 2 Simple Smile
Опс, да не пропусна  babydust7
Прегръдки на всички  Hug !

# 432
Danito, Hug!

ilik123, и на теб една голяма  Hug! ... Оо, тази тема е страхотна! Завладяла ме е отдавна  Heart Eyes. Наистина е по-спокойно, в отчетната сме доста хора, и някак си доста по-различни една от друга, заради възрастта може би наистина.
Така е за следенето на цикъла. Напълно съм наясно, че това често не е достатъчно обаче, когато има изяснени или неизяснени проблеми. Но на мен мисълта ми беше по-скоро, че момичетата не бива прекалено да се стресират от самия стрес (малко повторение) покрай бебеправенето, стига да не е прекален. Защото и аз бях доста под напрежение - от толкова години го исках и чаках, от толкова време следях нещата без да правим опити дори... в странна ситуация се бяхме поставили. А мъжът ми - самоуверен като голяма част от мъжете: "Не се притеснявай, ще стане от първия път"  Laughing, и сега когато наистина така стана, не мога да го убедя, че е било въпрос на шанс - 25-30 %, както знаем, при липса на репродуктивни проблеми при двамата и хваната овулация. А съмнения аз си имах, защото и пролактина ми е скачал малко над нормата, и поликистозни яйчници съм имала навремето, и лутеалната ми фаза не беше много дълга - 11 дни най-често, като още на деветия-десетия ден ми тръгваше зацапването, така че не знаех дали още повече не се скъсява така. Прогестерона ми е бил в норма последните години де, въпреки това вечно зацапване преди цикъл. ... Но вече не мисля с болка за изгубеното време, защото за добро или лошо съм изчакала мъжа ми търпеливо, и сега си искам точно това бебе, дето е в мене  Crossing Arms       ...  Simple Smile.

# 433
Люляче, ама разбира се ,че го искаш точно това бебче...всичко става точно ,когато трябва...и с теб е така... Hug Hug Hug
Иличе, много срамлива момата ...браво за размерите...ми те оформени дечицата...много ме зарадва с поста си...все такива радости да чуваме...нека всеки ден е прекрасен за теб!!! Слагай повече прашец.... Peace
Кубчееееееее???Бънииииииии?
Малинке, още ли си под пара на работа??? Hug
Жаки , скоро не си слагала фото сесия на момчето ти? Няма ли някоя нова снимчица да погледаме newsm78
Голденче, на теб ти прощаваме не явяването...заета си...сега...дано ни зарадваш на 19... Praynig Praynig Praynig
Хайде дами хубав ден!!!

# 434
Мила, Люляк ти ми върна надеждата...за пореден път доказа, че чудеса стават на тази земя...ние с моя любим бебеправим от 1 г., но най-активни бяхме през май, въпреки множеството пътувания и на двама ни, многобройните ангажименти, направо поставихме рекорд от както сме заедно, но пак няма резултат...явно ще трябва да бъдем по-търпеливи. ooooh! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт