Отговори
# 450
  • Варна
vanass, преди да види лекар изследванията, няма смисъл да си правиш изводи. Възрастта ти не предполага "изчерпване", ако и да има проблем, сигурно има решение. Просто иди на лекар.  Hug
na_ga, успех и нали знаеш, че всичко си струва  Hug

Успешна седмица на всички!

# 451
  • Варна
na_ga привет мила. Радвам се, че си тръгнала по доктори, дано всичко е наред. Hug Hug Да се похвалиш скоро. Simple Smile

# 452
na_ga не се притеснявай, аз преди време съм правила, наистина беше неприятно чувството и малко болеше, но търпимо. Вземи си аулинче както ти казва Жаклин и смело отивай, поне  ще си наясно какво е положението! Неяснотата и чакането са много по мъчителни от физическата болка.

# 453
говорих с лекарката, в петък съм на преглед, казах й по тел за изследванията и ми каза че ще пуснем инхибин и антимюлеров хормон и ще види вече какво още ще трябва. Каза че ще повторим изследванията другия цикъл , защото се меняли стойностите.... но подозирам, че ми го каза за някакво успокоение, колкото да се променят надали ще е толкова съществено.
malina_m четох, че ияр се наблюдава след 38 год, а имало изследвания, че в последните години възрастта все повече спада. така че нищо чудно.
В четвъртък и мъжа ще прави спермограма, дано поне там всичко да е ок.
А вярно ли е, че при висох FSH не може да се прави ин витро, така подразбрах от прочетеното по темите? /извинете ако е тъп въпроса/

# 454
Здравейте, момичета! Приемате ли нови членове?
Макар че съм писала нещичко в първата тема  Grinning :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279552.msg6992919#msg6992919

Вече съм на почти 40 години и започваме опити за второ детенце.

Мислех да се включа по-късно, но ми се иска да отговоря на vanass.
И при мен имаше съмнение за ИЯР, на базата на високи стойности на FSH. Но както лекарката ти е казала тези хормони са променливи. Може просто да не си имала овулация него цикъл. Направи си другите хормони и тогава ще се разбере.

# 455
iri_is благодаря за отговора и успокоението, и аз силно се надявам да е някаква друга причината. Затова чакам с нетърпение но и с огромен страх прегледа при лекарката и след това да ги направя.
Момичета, след първоначалния шок, който споделих с вас, мога да се похваля, че вече съм в по- добра кондиция, и се опитвам да се убедя сама че дори и това да е диагнозата, ще се боря до край! Дори ме е обхванал някакъв ентусиазъм, само се ровя и чета.
Между другото четох, че д-р Стаменов се занимава с точно такива случаи на ИЯР. За него много се чака и не е оправдана загуба на време в моя случай , но мисля да пробвам да се запиша при някой друг от лекарите там, все пак работят в екип. Някой ако има мнение по въпроса моля, да сподели
Но дотогава продължавам в клиниката където съм започнала.

# 456
iri_is , забравих да те попитам, кога са ти установили висок fsh -преди или след раждането на бебчо?

# 457
Здравейте,момичета Hug!Аз съм на 33г.Борим се за второ детенце.Приемате ли ме?

# 458
Всички са приети.... WinkДобре дошли на новичките и късмет ...

# 459
  • Видин
Добро утрооо! Hug

Добре дошли на новите момичета! welcome
Желая късмет на всички! Hug

# 460
iri_is , забравих да те попитам, кога са ти установили висок fsh -преди или след раждането на бебчо?

Извинявай, че чак сега отговарям, но нямах нет.
Преди бебчо. Имах един мисед и три цикъла след това направихме изследванията. Може и това да е дало отражение  newsm78 .
Но пък не можахме да разберем, какво наистина е положението, защото когато ми пуснаха кръвчица за инхибина и антимюлеровия дребсън е бил вече на път. А пък аз само съм си мислела, че съм трети ден от нов цикъл  Embarassed . И няма да казвам какъв рев изревах виждайки резултатите  Cry .

# 461
  • на 4-ия етаж до асансьора
Цоп и аз при вас!  Hug Надявам се приемате нови членове?
На 35 /почти 36г./ съм.
Със силно уголемена матка, множество миоми и неуспешна бременност миналата година. С постоянно насълзени очи и все пак с ОГРОМНА надежда за детенце!
Желая на всички бъдещи мами успех!!!   bouquet

# 462
Добро утро!
Нямах интернет досега, че съм извън града, но вече и този проблем е решен.
Не направих цветната снимка и съм ужасно разочарована от болници доктори и всичко. Не че ми е за първи път, но все имах някакви надежди, че може да е по-различно.
Отидох в сряда в 8,10ч. (снимката беше за 8,30), дадох спермата на мъжа ми за спермограма ( такава правихме преди около 2 месеца и се оказа, че при него проблем няма, но тези в АГ ми казаха, че такава им е политиката и всички изследвания трябва да се правят при тях. Ок, и на вас ще дадем 50лв., ако от това зависи целта ни.) Взеха ми парите за всичко, изпих си аулина, както ми беше казано и зачаках. Докторите дойдоха в 9,00ч.(как тогава ми назначават процедура за 8,30 и ме карат да взимам обезболяващо 30 мин. преди нея). В 9,20 извикаха друга жена за снимка, която дойде след мен. На въпроса ми дали се спазват някакви часове, ми беше отговорено, че снимките се правят в някакви промеждутъци и можело и чак на обяд да стане  Shocked
Е как бе хора, колко аулина ще ми се наложи да изпия до обяд. И защо това не се пояснява преди това. Та аз от 10ч. имах страшно много ангажименти. Ако ми беше обяснено, че има такава вероятност, щях да си освободя целия ден.
Взех си парите и си тръгнах.
Парите си ги държат по джобовете, няма нито касови бележки, нито пък въобще някакъв документ, че си платил нещо.
В петък като ми взеха кръв за изследвания-същата работа - занесох си кръвта в една стая при една дремеща баба с внучето си, изсипах си парите, които ми поиска и ме прати по живо, по здраво без да ми даде някакъв документ, че аз съм платила това изследване и че въобще имам да получавам резултати от такова.
Може би нямаше да си тръгна от ЦС и щях да преглътна всичко, и да отложа и пътуването си даже, ако не бях чула разговор м/у сестрите в така наречената им администрация преди да им поискам сметка за това, че чакам повече от час за нещо, което става за 10-15мин. Ще ви го спестя.
Та така мили мои, на този етап приключвам с "докторите" и ще разчитам на себе си отново, и на Господ най-вече.
Защото жените с такива проблеми не са нищо друго за тези "доктори", освен банкомати.
Лек ден на всички и дано да попаднете на доктори, които са преди всичко и хора. На мен все не ми се случва за жалост.
Но сега съм на почивка с мъж и дете, и всичко останало ми е на заден план. Гуш на всички и късмет  Hug  Hug  Hug

п.п. Иначе хормоните ми са в норма.

# 463
Момичета дравейте в този  прохладен летен ден.
 Прочетох набързо постовете и видах много нови членове в темата.Добре дошли при нас.
 Аз се загубих известно време,защото се появиха много прблеми,лекарите ми забраниха да ставам от леглото,прокървих и изкарах  много дни в неподвижно състояние.Освен това не можех да се храня и нерекъснато повръщах,но няма повече да ви натоварвам в тази положителна и прекрасна тема.
 Прочетох,че след 35 години се препоръчва БХС.Аз съм на 35 години,но моята лекарка нищо не ми спомена за това изследване.
 Благодаря,че ELIK 123 и ДАНИТО се сетиха за мен.
 На всички желая един прекрасен и вълнуващ ден.

# 464
  • Видин

Добро утро, дами!

kup4е, надявам се че вече си по-добре  Hug

na_ga, бягай далеч от такава болница и такива печалбари Crazy
Виждам че си от Варна да болница там ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт