Отговори
# 480
Мила от Марс Да ти е живо и здраво момченцето и да те радва много! Нека и другото да дойде лесно и безпроблемно! Hug

Благодаря на всички за пожеланията, много сте мили, и да ви се връща! Joy

# 481
Да намина да благодаря на всички за хубавите пожелания. Hug Heart Eyes Hug
И да разлея по едно ароматно чайче...

Сетих се и да питам...работещите усърдно за бебче дали си помагат с някоя тревица,
аз постоянно пълня разни буркани, бера, чета.
Преди мн години (като млада булка), като тръгна мълвата за мен, че снахата е нефелна  Joy
помня, че пих дълго време невен, коприва и равнец.
Оттогана все бера и пия по нещо, ама на мен си ми е тръпка.
Днес съм на кантарион и коприва и мащерка.
Лично съм синабрала малинови листа от мамината градина,
но ги пазя за 8-9 месец.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 482

Сетих се и да питам...работещите усърдно за бебче дали си помагат с някоя тревица,
аз постоянно пълня разни буркани, бера, чета..........

Хубав ден на всички!   bouquet

Дааа,  Grinning аз исках и си търсих  да пия "бабини зъби", за зачеване, но не се наложи в крайна сметка. Mr. Green
 А тези малинови листа за какво ще ти послужат? (ако не е тайна де) Simple Smile

# 483
Малиновите листа са общо казано "за лесно раждане".

Цитат
Чаят от малинови листа подпомага "узряването" на маточната шийка, като я прави по-мека и еластична. Мускулатурата и се тонизира, което допринася за по-ефективни и по-малко болезнени контракции.
Започва се около 28 седм. на бременността с една чаша чай дневно. След 2-3 седм.се увеличава на две, като в 37-та се стига до 3 чаши дневно.

И още: БИЛКИ, КОИТО ПОМАГАТ ПРИ БРЕМЕННОСТ от Сюзън Уиид.   bouquet

# 484
Привет на всички  Hug
Не съм писала от доста време в темичката и виждам, че има много нови попълнения и много нови бременни момичета, за което много се радвам. На новодошлите пожелавам темичката да ви донесе много късмет и сбъдване на желанията, а на бременните - лека и успешна бременност до края  Hug
vanass, по отношение на въпроса ти с хормоните, за яйчниковия резерв точно инхибин Б и антимюлеровия хормон са показателни. FSH и LH може да са ти високи в някои цикли и да са ти в норма при други. Това го пиша и от личен опит и вследствие на разговора ми с моята лекарка. И при мен се получи така, че в два последователни периода бяха към горна граница и доста бях се шашнала и след един цикъл бяха абсолютно нормални и даже си помислих, че това не са моите резултати. Обикновено и при процедура се чака цикъл с нормални стойности на тези два хормона и на естрадиола, разбира се. Не видях да си писала какви са ти стойностите на инхибина и АМХ. Надявам се при тях всичко да е наред и ти пожелавам късмет  Hug
na_ga, надявам се скоро да намериш твоя лекар  Hug
Кюпче, пожелавам ти проблемите вече да са ти зад гърба и оттук нататък само добри новини да ни носиш  Hug
Голдънче, пожелавам ти следващият месец вече да се отчетеш и ти с положителен резултат  Hug
Мила, да ти е живо и здраво момчето и скоро батко да стане   bouquet
Много  Hug за всички, които не съм споменала

# 485
Привет, момичета!
Искам да се включа и аз във вашата групичка на бебеправещите след 35.
Аз навърших 35 през декември и отскоро опитваме за второ.
Ще ви следя с интерес.

# 486
  • Видин
Привет, момичета!

Ние изчезнахме през почивните дни при приятели в едно село в балкана.Починахме си прекрасно Peace

Мила от Марс, честит рожден ден на пораснало ти момче!
Да е жив,здрав и късметлия!

С моето момче са на една възраст Peace

Рослемче, радвам се да ти видя Hug

Аз да ви кажа не съм пила билки до сега, но взех да се замислям дали да започна да си забърквам разни коктейлчета Flutter

Добре дошла, МАЙКА!Успех ти желая!  bouquet

# 487
Здравейте, момичета!

За Влади билки не съм пила, но сега мисля да си помогна с това
МАЙКА, добре дошла и успех   bouquet !

# 488
  • София

Цитат
Чаят от малинови листа подпомага "узряването" на маточната шийка, като я прави по-мека и еластична. Мускулатурата и се тонизира, което допринася за по-ефективни и по-малко болезнени контракции.
Започва се около 28 седм. на бременността с една чаша чай дневно. След 2-3 седм.се увеличава на две, като в 37-та се стига до 3 чаши дневно.

A kantariona ne e li zabranen za bremenni?
I - kakvo da pia za uspokoenie?

# 489

Цитат

Ауу, Мила, много ми хареса тази страница, заради видеото, което съдържа! Много е поучително и даващо по=обширен поглед относно раждането! Мерси ,даже ще си го сваля на компа (ако успея ConfusedHug

# 490
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug !
Добре дошли на новите мамита  welcome ! Успех на всички  babydust7 babydust7  babydust7!!!
Да се отчета малко  Grinning   Вчера направих 1-вата консултация с доктора, при който ще раждам. Всичко ни е наред, за сега  Praynig !Нямам никакво разкритие, шийка спокойна и твърда. Бебетата растат и риткат - 1450гр. и 1550гр. Седалищно са за сега и двата бебешока и секциото става все по-сигурно  newsm78 . Хей, върви това време, брей...  Heart Eyes Бавничко,бавничко, но сигурно...   Nature Sunny
Прекрасен ден на всички  Hug  Hug  Hug !!!

# 491
Охооооо, видях прашец и веднага излизам от прикритието си!  newsm56
ilik123, браво, че всички сте добре и растете!  Hug Ама това време, вЕрно много бързо върви, бреййййййй! За бебенцата ми се струва, че имат доста време да се обърнат. Нали може и в последния момент да се обърнат? Или при близначетата не важи, че са заели къде-каквото местенце са намерили?!?
Момичета, не съм влизала отдавна. Не ми се искаше да се включвам, да не заразя някой с депресантското си настроение!
Много се радвам на всички хубави неща, които се случват тук и гледам, че има много нови момичета! Добре дошли на всички и бързо сбъдване на мечтите!
Голдънче, и аз този месец за пореден път се надявах да се похваля, но надеждата ми рухна 2 дни по-рано! Така че като гледам, следващият месец пак сме заедно и може да избухне двойна изненада в темата!  Wink
На мен, точно овне не ми се искаше, че си имам такъв екземпляр и всяка вечер си точи рогИте я в дивана, я в стената!  Joy
Ако щете вярвайте, но дребният понякога идва и ме бута някак с глава - и ние с кака му започваме да се хилим и да го търкам по главата - точно все едно, че му чеша рогцата! хих! Но какво да ги правиш - ще ги гледаме!!!  hahaha
Купче, надявам се, че всичко при теб е зад гърба ти и ще можеш да се порадваш на една спокойна бременност до края!  Hug
Много искам да поздравя Рослемчето и да и кажа, че много стискам палци за нея!  Hug
Мила, да ти е жив и здрав порасналия малък мъж! Много късмет да има и сбъднати мечти!
Хубав ден на всички и се усмихвайте повече!  Hug
Вярвам, че хубавото ще се случи на всяка една от нас!  Laughing

# 492
Привет отново и от мен!
Ех, момичета, страшно се радвам за една прекрасна жена - бившата ми шефка, която е на 38 и от години прави опити за бебе.
Днес ходих с нея на обяд и разбрах 4е, въпреки големите усложнения, липсата на един яйчник, и Ендометриоза, е бременна в 10 седмица. Това й е четвъртото инвитро досега, този път успешно!
Надежда винаги има!!!
МНОГО съм щастлива за нея, защото тя е един страхотен човек.
Сигурна съм че ще е и страхотна майка!

# 493
МАЙКА:Браво, браво , много хубава новина, пожелавам ѝ безпроблемна бременност и на теб скоро да я последваш! Peace

Надежда винаги има. И аз имам една позната, дето е с един яйчник, а мъжа ѝ с един тестис. Забременя, но за жалост го загуби след няколко седмици. Докторите им даваха 4% успешно забременяване.Но това  е вече минало, защото сега си гушка момченцето и му се радват.Успя чрез инвитро (2 или 3 опит).
Не трябва да се пада духом, надежда има до последно!

# 494
Добро утро момичета  Hug
Едно кафе от мен за разбуждане

ilik123 браво за резултатите   bouquet Дано всичко до края продължава успешно  Hug

spasdidi много ти благодаря за милите думи и да знаеш, че и аз стискам палците за теб и ще съм много радостна да чуя от теб хубавата новина  Hug

МАЙКА дано повече такива новини да има  Hug

Кюпче как си?

Лек ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт