Отговори
# 630
Лени, да ви е жив и здрав малкия рожденник! Много да ви радва, много да се обичате цялото семейство, а на теб лично пожелавам да бъдеш все така позитивна - всеки твой пост ме зарежда супер положително!  bouquet
Mishell66, надявам се вече нещата при теб да са се стабилизарали и настроението да е повишило  Peace Нали знаеш, никакво отказване, целта си струва ... Стискам ти палци Hug
Благодаря ви за честитките, мили мои  Hug Hug Hug

# 631

Честит първи рожден ден на Влади!  Heart Eyes
Много много усмивки!
  Peace

# 632
Лени  bouquet  bouquet  bouquet да е жив и здрав малкия вече голям Влади.
Кога мина това време.
Разгледах снимките.Страхотни са нинжите.Много им се кефя на твоите дечица Hug

# 633
Момичета връщам се от лекарката и докладвам.Цитонамазката ми е 2А група.Докторката каза че е добра и да продължавам с фолиевата киселина и вит. Матерна.Тестовете за уво започвам от 8-я ден.Мисля че 2 опаковки ще ми стигнат.Спермограма мислим да направим в Пловдив.Прочетох отзивите за Д-р Даскалов и мисля да се обърнем към него.Моля за вашите отзиви ще ми бъдат от полза. Желая ви ведър ден и приятна вечер. Hug Hug Hug

# 634
  • Варна
Mishell66 - за сега това  са добри новини  Hug  newsm10 стискам палци и  при другите изследвания всичко да е ОК!

Аз пък да си кажа , че не издържах и днес си направих тест , два дена преди да ми дойде  - но уви - няма две чертички .  Стана ми кофти , така че сега ще си чакам гостенката  Weary

# 635
mama vivi не бързай да се предаваш.Нека този път теста да греши и скоро да се похвалиш с добрата новина  EFP.Кураж мила и  Hug Hug Hug

# 636
Мише, д-р Даскалов е един от най-добрите специалисти в областта си в Пловдив, а отделно е и страхотен човек! Няма да сбъркаш, ако се насочиш към него.
Виви, дали не си избързала с теста?! Дано след няколко дни видиш друг резултат, но дори и този не бива да те отказва  Hug

# 637
  • Варна
Ох , аз съм спешен случай  Embarassed
Когато ми предстои нещо важно и винаги започвам да се побърквам - и сега съм в тази фаза .... Не можах да чакам повече , и го направих. Може и рано да е било  newsm78 . Сега просто съм  си опънала нервите до краен предел и чакам дали ще ми дойде ....  Моя мъж ми казва , че съм ужасна , но кажете какво да направя като емоциите са по силни от мен  newsm61 , а чакането  в неизвестност ме убива....

# 638
  • София
И аз така правех с тестовете - все избързвах.
Поздрави и прегръдки на всички.
ЧРД на детенце на Лени!

Аз пък получих малко контракции и сега съм закована вкъщи.

# 639
  • на 4-ия етаж до асансьора
vivi стискам палци теста да греши! То не само ти си нетърпелива...според мУото аз все съм бързала, като "пуле пред майка" /каквото и да значи това  Joy /! Ама от толкова време го чакам това бебче, че ....
Дилянка , дано много , много бързо да се оправиш!  Hands Thumbsup

# 640
  • Пловдив
Здравейте момичета  wavey !
Ние сме добре!Растем, вече сме около  над 2 кг всяко бебенце  Heart Eyes .А каква борба е в корема..., какво  бутане и ритане... не е истина... newsm03 !Мишлетата малки се борят за територия явно Simple Smile ! Иначе стискам, дано да вляза в деветия месец и тогава да излизат...   Praynig  Praynig  Praynig !Стиснете и вие по едни палчета за нас Peace !Много ми се иска да сме си доносенки и големички...  Praynig
Радвам се че сте добре и вие  Hug !
Дилянка, почивай повече! Всичко ще е наред  Hug !
Lennyh , със закъснение, да ви е живо и здраво малкото съкровище!!!Няма ли снимчици да ви видим?!
Добре дошли на новите мами  welcome !Успех и бързо сбъдване на желанията  Peace ! babydust7  babydust7  babydust7

# 641
Здравейте, момичета!
Връщам се от море, и пак започвам да чакам двете чертички. Нещо сякаш не е в ред при мен - при тестовете за ову втората линийка е съвсем бледа, и не знам имам ли, нямам ли ову, а всички други признаци са налице...температура, секрет и т.н...Дайте някой надежден тест, не зная защо така се получава...

# 642
  • Варна
ilik123   - не се познаваме , но от сърце ти стискам палци  всичко да протече нормално до край , и малчовците да са ОК ! Аз моя син , нищо че беше един , си го родих в осмия месец - 2,200 , а сега я голямо момче  Peace

janna   - съжалявам , но нямам опит с тестове за овулация . Но стискам палци и на теб  Peace

# 643
  • София
момичета,аз не пиша,но си ви чета то няма и какво освен че оправих ТСХ то- най накрая и че не става,вече 3-ти месец след подновяване на опитите, пардон този ще е 3-ти и съм се заредила и аз с ову тестчета, janna   за ползвам клеар овю, 5 броя+един за бременност,личноаз съм доволна от тях..забременях 3 пъти преди с тях,верно без финален успех,но все зачевах... днес ми е първия положителан и смятам в комбинация с пресийд да се пробваме Blush

# 644
ilik123, ние стискаме палци, а ти стискай кълки  Simple Smile .  Но щом чаветата са минали двата килограма можеш да си напълно спокойна  Hug .

mama vivi, ранния тест си е доста мазохистично преживяване  Naughty . Аз го направих само веднъж и не се осмелих да повторя  newsm43 . Дано след няколко дни се похвалиш с две чертички  Praynig .

janna, на мен тестовете за ову никога май не са ми показвали вярно. Когато започнах да меря БТ видях, че температурата се вдига 4 дни след положителен тест. По-късно с гинеколожката ми установихме, че термомртъра е прав.
Според мен е добре да се посъветваш с гинеколога си и да направите някоя и друга фоликулометрия за да разберете със сигурност как е овуто при теб.

Дилянка, почивай си и слушай док и всичко ще е наред.

На всички, които ловуват - успех!
На всички очакващи търпение!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт