Отговори
# 645
Дилянка, почивай си и пий каквото трябва ще ги овладеете контракциите, но си трябва почивка.
Виви, дано наистина си избързала  Hug
Илик стискам палци да влезете в 9-тия и да поотраснат мишоците  Hug, а снимчици има в поста ми на предната или по-предната страничка  Hug съвсем пресни, пресни  Mr. Green

# 646
  • Варна

mama vivi, ранния тест си е доста мазохистично преживяване  Naughty . Аз го направих само веднъж и не се осмелих да повторя  newsm43 . Дано след няколко дни се похвалиш с две чертички  Praynig .

iri_is - много точно си го казала ! Следващ път не бих го направила!

За сега още съм в очакване  newsm78

Стискам палци на всички , да постигнат това което желаят   Praynig

# 647

mama vivi, ранния тест си е доста мазохистично преживяване  Naughty . Аз го направих само веднъж и не се осмелих да повторя  newsm43 . Дано след няколко дни се похвалиш с две чертички  Praynig .

iri_is - много точно си го казала ! Следващ път не бих го направила!

За сега още съм в очакване  newsm78

Стискам палци на всички , да постигнат това което желаят   Praynig

Понеже нямам търпение, направих теста няколко дни преди датата, в която трябва да ми дойде  Embarassed Embarassed Embarassed След бледата втора чертичка сега съм в много по-голямо напрежение от преди. Единственото положително е, че веднага започнах фолиевата... Много искам да съм наясно със ситуацията (дори и да е отрицателна за мен  Confused ) и да си направя още един тест, но все пак ще изчакам още няколко дни... (и се моля да не ми дойде  Praynig)

# 648
  • Пловдив
Здравейте момичета  wavey !
Благодаря mama vivi,   iri_is и  Lennyh ! Стискаме и се радвам на всеки нов ден  Heart Eyes!
Lennyh, видях ви!Много, ама много са готини и тримата!Разбира се, малкият е черешката на тортата..., синеочко!Да са ти живи и здрави и много да те радват!!!Разбират ли се?!
Natali_ , аз тестове започнах да правя на 10-тия ден след овулацията.Овулацията следих с тестове също.После правих тестове за бременност през ден, т.е. на 10-тия, 12-тия, 14-тия и 16-тия. Резултатите бяха: на 10-тия ден, Престо с една черта! На 12-тия ден Престо с 1 черта, но след няколко часа се появи втора, едва забележима! На 14-тия, обикновен тест, от тези с тестовете за овулация дето са в комплект, почти веднага се появи втора черта, макар и по-бледа от контролната и на 16-тия, Sure Check с две ясни черти! Да уточня че бебетата са били две и хормона, който показва бременност е бил повече от нормалното дори, но пак имах отрицателни тестове на прекалено ранните дни!При твоите две чертички-тихичко ще ти кажа честито!И дано всичко мине благополучно и без проблеми!
Хубав ден на всички  Hug

# 649
Благодаря ти, ilik123, за насърчението. Ще чакам още поне няколко дни (че датата ми е около 28-30.07) и ще правя пак тест. Но как ще изчакам да минат дните.....не знам (по принцип съм си малко нервачка  Embarassed)

# 650
Natali, при тестовете за бременност втората чертичка си е втора чертичка независимо от наситеността  smile3521 . Тихичко честито и от мен и лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug .

# 651
  • Варна
   Много искам да съм наясно със ситуацията (дори и да е отрицателна за мен  Confused ) и да си направя още един тест, но все пак ще изчакам още няколко дни... (и се моля да не ми дойде  Praynig)

Natali_ -   newsm17
 но  с чертичка или без - чакането пак ще трябва да си го чакаме   - това е истината...... И аз съм в твоето положение / даже по зле , защото и втора чертичка нямам /и просто искам да зная  дали е едното или другото  ..... но уви . За сега само си чакам изпълнена с нерви   smile3514

# 652
mama vivi    ох, не ми се говори направо, само за това мисля... нооо..като не слушам мъжа ми, така е. Той ми вика да не правя теста, че е рано, но аз - не (знам си моята)!!! Благодаря на всички, които ме окуражават, че бледата втора чертичка все пак си е втора чертичка Praynig fingerscrossed Дано след няколко дни се похваля и с положителен EFP
Пожелавам и на вас да се похвалите с по две черти!!!! EFP  fingerscrossed

# 653
mama vivi, iri_is,magnet_for_happiness - благодаря ви! Ползвала съм клеар овю, 5 броя+един за бременност - имам доста неизползвани тестове за бременност. Ще трябва да направя фоликулометрия - на ехограф гинеколожката ми каза1 че вижда фоликули... newsm78...Давам си отпуск от лекари още един месец, и през септември почвам изследванията. Все си мисля, че трябва да се справим за малкото без лекари...но не искам да губя ценно време. Благодару ви, милички Hug Hug Hug

# 654
mama vivi    ох, не ми се говори направо, само за това мисля... нооо..като не слушам мъжа ми, така е. Той ми вика да не правя теста, че е рано, но аз - не (знам си моята)!!! Благодаря на всички, които ме окуражават, че бледата втора чертичка все пак си е втора чертичка Praynig fingerscrossed Дано след няколко дни се похваля и с положителен EFP
Пожелавам и на вас да се похвалите с по две черти!!!! EFP  fingerscrossed
Бързам да ти кажа че при мен точно така се получи.Първия тест беше два или три дена преди датата.На едва доловимата втора чертичка само аз повярвах.
Стискам ти палци  Praynig и чакаме да се похвалиш с наситена чертичка.Ама да си знаеш - две в едно си.
Това от мен и  Hug Hug Hug

# 655
много благодаря за насърчението. Утре сутринта съм решила да направя тест номер две.  Praynig Ще пиша какъв е резултата... (силно се надявам да е  EFPPraynig

# 656
Натали?  babydust7 babydust7 babydust7
 Praynig  Praynig  Praynig

# 657
Привет,
писах в съседната тема, но и тук ще се повторя, че сутринта се зарадвах на  EFP ...честно да си кажа, още не ми се вярва.. Crazy

Hug нека всички да се похвалят с  EFP, аз дадох тон за песен...  Grinning Whistling babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 15:14 от Natali_

# 658
Натали миличка честито! Hug Hug Hug. Сега почивка и спокойствие му е майката.И лека и безпроблемна preggo

# 659
Натали, честито!!! Много се радвам за теб!  Hug
Вярвай, вярвай - щом си ги видяла двете чертички значи е сигурна работата... Wink
Лека бременност ти желая! Hug

Дано скоро и други се похвалят!

Общи условия

Активация на акаунт