Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 820
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ивка,Юлинел с Краев са на кантар.Крамер са малко по-добре.Може да попаднеш и на нещо не толкова отровно сладко предвид големия асортимент.

# 586
  • Варна
Добре де Крамер да е.
Коя торта ми предлагате.
Искам да е по лека и не много сладка. Outta Joint
А дойде ми идея, освен да отида в сладкарницата им и да ги опитам Flutter,
е не всички де,ха,ха, ха Blush

# 587
  • Варна
Хепи е тортата...поне моя любима там, точно лека и плодова  Peace

# 588
  • Варна
 Ще се отчета след 27 декември.
Тогава е повода. 
bouquet

# 589
Аз там хапвам Тути Фрути, лекичка е и не много сладка, доста по-лека от плодовата пита в Неделя, която даже ми се струва мазничка.
Иначе много тежки са Мраморната и Радост и ако не харесваш такива няма да ти допаднат.

# 590
Момичета, препоръчаите ми кареоке във Варна с чалга музика и по възможност в центъра, само без Аромат защото там възможността да се добереш до микрофон е минимална или Акварел, кадето храната и обслужването са под всякаква критика. Моля ви пишете отзиви, каква е музиката, обслужването, достъп до микрофон... Благодаря на всички отзовали се.
Ама чалгата от кой тип я искаш,кахърна или нещо по хард? Thinking

# 591
Колкото по дълго се тъпчете с прахчета и химии толкова по дълго ще ги търпи пазара.Поздрави!

# 592
  • Варна
Аз за моето тържество съм ангажирала в Аромат.
Силно се надявам да няма чалга. ooooh!
А снощи бях на юбилей в Евъргринд.
Останахме доволни от музиката и храната.
Е,  рожденика беше дал някой лев на музканта. ooooh!

# 593
Колкото по дълго се тъпчете с прахчета и химии толкова по дълго ще ги търпи пазара.Поздрави!

Ама чалгата от кой тип я искаш,кахърна или нещо по хард? Thinking
За още нещо да размахаш пръст?Simple Smile Или малко те трият модераторите, та искаш още?

# 594
С удоволствие, само ме спонсирарай редовно за нещо по-квалитетно.

Ей голяма работа в тази тема, голямо чудо.
Отдавна ми прави впечатление.
Всички май от богаташ нагоре са тук, че само някакви хай,хай ресторанти се хвалят.
Няма криза братче, важното е сребърни прибори, квалитетни гозби, супер класно обслужване и газ педала на хай-лайфа.

Брях.

Сложете едно ВИП отпред на темата, ограничете достъпа, даже може да изредите кои са достойните заведения още в заглавието, че да не си правим труда да влизаме ние простолюдието.
Понеже на пръстите на едната ми ръка май са заведенията който бяха удостоени с тази чест за добро мнение тук.

# 595
Аз за моето тържество съм ангажирала в Аромат.
Силно се надявам да няма чалга. ooooh!
А снощи бях на юбилей в Евъргринд.
Останахме доволни от музиката и храната.
Е,  рожденика беше дал някой лев на музканта. ooooh!

Няма чалга , обаче гаранция че ще се отровиш от цигарен дим. Sick ooooh!

# 596
Аз имам за утре вечер резервация за Италиянския в Кулите, ще ходим с приятелки и ще докладвам Wink!!

# 597
  • Варна
Бенджолина, само за сведение - във Варна няма ресторант със сребърни прибори, спокойно.

Иначе в темата се обсъждат всякакви заведения. Важното е да има разнообразие от мнения и впечатления.

# 598
Аз имам за утре вечер резервация за Италиянския в Кулите, ще ходим с приятелки и ще докладвам Wink!!

За Лаго ди Гарда ли иде реч ? Да споделиш после Simple Smile.
/защото има и едно Его - пицария, някои хора и на него казват италиански ..../

# 599
Бенджолина, само за сведение - във Варна няма ресторант със сребърни прибори, спокойно.
.
Предполагам знаеш, че беше образно казано.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт