Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 821
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Препоръчайте ми място (ресторант) с източна (китайска) кухня?

# 601
Препоръчайте ми място (ресторант) с източна (китайска) кухня?
От всички възможни и посещавани от мен първенец беше китайския на Хепи в Орбита.За кой дявол го направиха рибен при вървежен китайски не ми стана ясно.Извинявам се за отклонението ,но не се стърпявам Crossing Arms.
На въпроса-към днешна дата най-много ми харесва като кухня/не обстановка,то пък кой ли китайски има някаква хай обстановка де/ Китайската стена на ул.Марин Дринов.Препоръчвам пържения патладжан-леко лютичък,ммм...прияде ми се Party.

# 602
Аз никак не съм претенциозна специално за китайските ресторанти, така че очаквам още включвания Wink Преди ходех в Гуан Дон на Братя Шкорпил, но ми казаха, че сега е в ремонт и е затворен.

# 603
Бенджолина, само за сведение - във Варна няма ресторант със сребърни прибори, спокойно.
.
Предполагам знаеш, че беше образно казано.  Wink

Говорим си и за съвсем, съвсем "редови" ресторанти, където можеш да похапнеш в обедната почивка

# 604
Виж Чжоу зад Винса, на втори етаж на у- образното кръстовище. Виж и Пекин в пресечка на Бенковска, малко над Ботевата градинка.

# 605
По мое скромно мнение този зад ВИНС-а наисина си заслужава за разлика от р-т Пекин. В последния много мазно готвят.И понякога съм оставала с чуваството, че някои продукти са стояли прекалено дълго във фризера.Просто вкуса е бил малко странен и един такъв дъх на престояло.

# 606
  • Варна
Колкото по дълго се тъпчете с прахчета и химии толкова по дълго ще ги търпи пазара.Поздрави!
Ей голяма работа в тази тема, голямо чудо.
Отдавна ми прави впечатление.
Всички май от богаташ нагоре са тук, че само някакви хай,хай ресторанти се хвалят.
Няма криза братче, важното е сребърни прибори, квалитетни гозби, супер класно обслужване и газ педала на хай-лайфа.

Брях.

Сложете едно ВИП отпред на темата, ограничете достъпа, даже може да изредите кои са достойните заведения още в заглавието, че да не си правим труда да влизаме ние простолюдието.
Понеже на пръстите на едната ми ръка май са заведенията който бяха удостоени с тази чест за добро мнение тук.

Peace Много добре казано. Точно това, но с други думи споделих днес на една приятелка която не е бгмама.
Колкото до ресторантите за обедната почивка - как да го кажа най-деликатно, че малко сме/сте служителите (не ръководство) дори и на добрите фирми, които можем да се храним дори и евтин ресторант на обяд. Всъщност като се замисля, това не би ми било голям проблем, ако все още нямах дете и моите доходи са си лично за мен. Което обаче означава, че нямаше да имам повод да влизам в този форум.  Peace Все пак искам да отбележа, че се радвам когато давате добри идеи като Сатори например.

п.п. Може ли някой да ми напише на ЛС какво е изтрила Мама, че подозирам, че е станал спор за ресторант, който аз много харесвам и ми е чудно с какво той и собствениците са заслужили хули и яростни критики  Rolling Eyes

# 607
Тъй като днес ще оставим ресторантите да почиват,приятното и весело прекарване си зависи изцяло от нас,така че весела и щастлива Коледа на всички Вас Hug!

# 608
Варненци,Честита Коледа!

Когато най-хубавите празници
потропат на вашата врата
посрещнете ги с вяра и красива усмивка,
а тяхната отплата ще е здраве,
щастие и много късмет
през цялата година!

# 609
Честита Коледа и от мен Simple Smile.
Искам да споделя за едно ново местенце, което не е ресторант, а нещо като малка кафетерия и се намира по диагонал на Винса (на мястото на едни баклави). Мястото е в много европейски стил, тип "кварталната пекарничка", мисля че се казва Кифличките. Има няколко масички с високи столове, светло и уютно е, предлагат се кафе специалитети, фрешове и разни сладки. Отпред има стоянка за колела и паркирано едно хубаво колело градски тип, явно част от екстериора на кафетерията. Самата фирма изписана на вратата е "Кифличките ЕООД" - много сладко Simple Smile. Ние не сме сядали там, само си взехме лате to go, това, което ме притеснява, че е толкова малко, че може би ще се чува всичко навсякъде, ако се седне там ...Някой друг да му е направило впечатление това местенце  Wink ?

# 610
Честита Коледа и от мен Simple Smile.
Искам да споделя за едно ново местенце, което не е ресторант, а нещо като малка кафетерия и се намира по диагонал на Винса (на мястото на едни баклави). Мястото е в много европейски стил, тип "кварталната пекарничка", мисля че се казва Кифличките. Има няколко масички с високи столове, светло и уютно е, предлагат се кафе специалитети, фрешове и разни сладки. Отпред има стоянка за колела и паркирано едно хубаво колело градски тип, явно част от екстериора на кафетерията. Самата фирма изписана на вратата е "Кифличките ЕООД" - много сладко Simple Smile. Ние не сме сядали там, само си взехме лате to go, това, което ме притеснява, че е толкова малко, че може би ще се чува всичко навсякъде, ако се седне там ...Някой друг да му е направило впечатление това местенце  Wink ?

Да, аз знам сладкарничката, много е кокетна, копират формулата "барби къща за сладки" така популярна в Европа. Свежи са и готини, но наистина вътре е много малко, по-скоро е да купиш нещо и да продължиш. Аз една тортичка купих, добре беше. Но и да не беше, мястото ти пълни душата Simple Smile

# 611

Моля, кажете къде по-точно е мястото, на коя улица?

# 612

Точно на светофара на ВИНС-а , до пекарна Стефани , преди беше "Сладък рай Фидана"

# 613
  • Варна
И аз ги мерна тези "кифлички", много кокетно местенце. Ще го тествам.
Видях също, че бившият "Маги" зад ВИНС-а пак е заработил. Казва се "Меморис" и стилистиката му е подобна на Кифличките. Не мога да кажа нищо за меню, защото го видях само отвън, но след Нова година определено ще го пробваме.

# 614

Точно на светофара на ВИНС-а , до пекарна Стефани , преди беше "Сладък рай Фидана"

Мерси много  bouquetТъкмо сега ми е сезонът на дебелеене,като се оправдавам с празниците, ще пробвам тези вкусотии! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт