Кога да пиша...като все сме навън, надишах се на прахоляци и се находих в пясъчници за години напред....По цял ден сме навън, много ми е уморително, но с тоя бяс вкъщи не мога да стоя. Стигнах до там,че си нося храна и вода, защото още не е почнал силния сезон и в морската продават само сладолед...
Сега да ви споделя, мислех да използвам "оплача",но си обещах повече да не се оплаквам от Момото,защото имаше една много мила постъпка...та ,както и да е,отплеснах се-имам си ранен или точно навременен инатест пубертет...как да го формулирам и аз не знам...
...И после-нервна съм била...

Тръшкането и агресията към мен са когато не му позволя да направи нещо...на площадката все имитира някое по-голямо дете, ходи там,откъдето ще се пребие и се преби, още има ожулено по едната буза, гледа че големите играят с пръчки, и той с тях,ама и ги налага ....Не ми се изброява...то е безкрайно, всеки ден зависи от това кой е на площадката и каква магария прави....
Как пък не подражава на децата,дето ги люлеят с часове по люлките , а все на другите "бясове"...
И яденето му все по-малко става...отказва всичко,освен солени бисквити,тип "рибки", понякога плодово мляко и това е....Закуската от овесени ядки и сирене все още я яде, но в толкова мини количества...
От какво расте-не знам, вече е почти 12кг и 87см, мен ме побърква, не знам как ще издържа лятото....Чакам и аз с нетърпение класирането за яслите, макар че ми е ясно,че няма да отиде от първия ден и там да остане...
... 

Тръшкането от половин година си го влачим, пубертета бих казала, че го забеляза първа Хеленка преди около 2 месеца
Кога ли ще се оправи и малкото пубертетче...
Бяха 10-тина деца освен възрастните... добре, че майка ми поседя с тях в детската стая (т.е. стаята на Алекс) докато Коко будуваше заради колики, че иначе съвсем щях да лудна
) аз търча да храня малкия при нея, защото ако тя дойде при нас започва да рови навсякъде и най-вече "подрежда" скрина на малкия и после трябва да го подреждам наново... Друго, което обича е да се опитва да му облече дрехите...