Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 291
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
но Бат Серхан като за актьор или за манекен кой знае какво точно но все пак известен вече та за такъв доста земен изглежда.

Напротив в интервюто за "На кафе" доста тежко го даваше!!.Почти не обърна внимание на нашата журналистка!!

Зейнеб, журналистката каза, че неговата сдържаност не се дължи на арогантност, а на напрежението,което той изпитва, защото се чувства несигурен и дори и в почивките чете сценария.
Да ,каза че се стараел много ,защото това било звездния му миг ,първата му по- сериозна изява на телевизионния подиум!
 Пък то се  оказа ,че той е главен герой във "Клетва" ,който е 50 и отгоре серии.!!

# 346
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
но Бат Серхан като за актьор или за манекен кой знае какво точно но все пак известен вече та за такъв доста земен изглежда.

Напротив в интервюто за "На кафе" доста тежко го даваше!!.Почти не обърна внимание на нашата журналистка!!

Зейнеб, журналистката каза, че неговата сдържаност не се дължи на арогантност, а на напрежението,което той изпитва, защото се чувства несигурен и дори и в почивките чете сценария.
Да ,каза че се стараел много ,защото това било звездния му миг ,първата му по- сериозна изява на телевизионния подиум!
 Пък то се  оказа ,че той е главен герой във "Клетва" ,който е 50 и отгоре серии.!!

Ааа, недей така, много си е прекрасен Серханчо Naughty Naughty

# 347

аз говоря за друго за това то ясно че е сериала на живота му може би дето се вика

За личния живот говоря не изпъква из пресата толкова като мачо или пък да е някакъв замъкнал се с поредната не го дават като такъв

Там "жълтинките" може да са забранени!
Ако ти направи впечатление по никакъв начин не отразиха рождения му ден!!
/с изключение на двете торти ,които днес на дълго и на широко коментирахме/

# 348

Ааа, недей така, много си е прекрасен Серханчо Naughty Naughty
Че е прекрасен, прекрасен е ! Спор няма!
Само ,че да вземе да свършва тоя сериал, защото както е тръгнало до края ,може и да го "уморят"!!
Ами ,че той се е свършил  милия....!!!

# 349
На запад много от големите артисти отричат да имат сериозна връзка и крият приятелките си, за да не се разочароват
фенките. Вероятно е "заповядано" това и на Серхан. Или пък тоя смята, което аз считам за правилно, че личният му
живот не засяга чуждите хора и не иска да го афишира.

# 350
Като свърши Незабравима ще си правим ли в същия състав теми по Клетва?

# 351
   ЕСТЕСТВЕНО!  Simple Smile

# 352
Ами то да не се окаже ,че "Клетва" ще свърши преди "Незабравима".!
" Клетва" ще го излъчат за максимум 3 месеца,а "Незабравима" още се снима. После ще се излъчва по Нова .
Според мен ще го гледаме до късна есен!!
Така ,че тука ще си коментираме  и двата филма.!! Бъди сигурна!!!

# 353

Само ще минавам да ви чета , момичета.
Ще ми бъде интересно какво пишете.
Но аз съм решила твърдо да не го гледам.
Първо , съм на работа по това време, но основната причина е,
че след  Еда, няма да го харесам вече с никоя друга.
Сигурна съм, че ще се разочаровам от него в другия филм.
Серхан няма да постига същото въздействие.

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 00:56 от murmur

# 354
# 355
Аз гледах малко от Клетва на турски и ми се струва, че се държи, т.е. играе и изражението на лицето му са същите като в Незабравима. Малко стандартно изглежда. Но и тематиката е почти еднаква,жени, любов.....

# 356
ЛЕКА НОЩ, ПРИЯТНИ СЪНИЩА. Дано утре сме повече в темата

# 357
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ !!!!!!Честит празник на вскички форумки .Бъдете живи и здрави и  веселия и бодър дух  никога да не ви напуска.

# 358

Само ще минавам да ви чета , момичета.
Ще ми бъде интересно какво пишете.
Но аз съм решила твърдо да не го гледам.
Първо , съм на работа по това време, но основната причина е,
че след  Еда, няма да го харесам вече с никоя друга.
Сигурна съм, че ще се разочаровам от него в другия филм.
Серхан няма да постига същото въздействие.

Ами аз вече прочетох някъде ,че в този филм, нямало такава химия между него и партньорката му.
 Другото нещо ,тя ми се видя доста по грозничка от Еда.!!!
Но въпреки това ,съм решила да го гледам след  17,40ч.,защото тогава си идвам от работа!
Аз си пуснах тук ,там по някое клипче,наистина не така добър като в "Незабравима"

# 359
ОХ..... пак се отнесохме!!Стана късно !

Лека нощ и от мен!!

Общи условия

Активация на акаунт