Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 220
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
момиченца аз ставам и отивам на църква утре ще ви дочета  Hug Hug Hug

# 331
едно малко стихче и от мен преди да отида на църква и дано да се срещнем там да да запалим по една свещ за Еда и Харун .. така :
Ямур се роди..
И всички дари ..
С радост голяма ..
на тати и мама ..

Но Мелда и Бату са живи ..
и пак мислят планове диви ...
Как да отмъстят на Харун и Еда ..
за тяхната любов една ..

Единия любов си проси ...
а другия ще ги измъчва боси ...
Та дано да размислят ..
и омразата си да потиснат ...

И облаците черни да изчезнат ..
и всички сватба да спретнат ...
на Харун и Еда ...
и за тяхната рожба една ... ДАНО !!!

чакам вашите оценки мои Незабравимки   bouquet  bouquet  bouquet Embarassed Embarassed Hug Hug Whistling Whistling

Ето ме пак! На линия съм!!
 Много добре! Тези хубави кадри явно на всички са ни подействали "Поетично"!!!

# 332
Ето един подарък  от мен Simple Smile  за празниците Embarassed

Стози тоалет и с тази измъчена физиономия ,Харунчо ми прилича не на татко , а на дядко!!!

Да ама я погледнете пакета как изпъква  hahaha Joy hahaha

Както се казва в една реклама на виагра- има два начина да впечатлиш една жена. Единият е с диаманти..... Joy Joy Joy Joy Joy

Е.... какво толко??? Пакет като пакет??? Naughty
 То от толкоз "въздържание",бая "материал" ще е натрупал!!! Embarassed

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 23:56 от migi_megi

# 333
но Бат Серхан като за актьор или за манекен кой знае какво точно но все пак известен вече та за такъв доста земен изглежда.

Напротив в интервюто за "На кафе" доста тежко го даваше!!.Почти не обърна внимание на нашата журналистка!!

# 334
но Бат Серхан като за актьор или за манекен кой знае какво точно но все пак известен вече та за такъв доста земен изглежда.

Напротив в интервюто за "На кафе" доста тежко го даваше!!.Почти не обърна внимание на нашата журналистка!!

аз говоря за друго за това то ясно че е сериала на живота му може би дето се вика

За личния живот говоря не изпъква из пресата толкова като мачо или пък да е някакъв замъкнал се с поредната не го дават като такъв

# 335
# 336
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

Каква журналистка, бе Меги? Зейнеп от Биг Брадър незнамкойси.... То на Нова толкова им капацитета откъм журналисти.  ooooh! ooooh!
Мен ме е срам даже, че пратиха толкова елементарен човек да ги интервюира, представи си какво впечатление е създал. По - добре forbes, binzi или Емел да бяха пратили, поне имат отношение и към сериала. Но не...
Нова държат да си покажат колко са смотани и няма сила, която да им попречи hahaha hahaha hahaha

# 337
Черните облаци, които се струпват, какви бури ще развихрят в живота на всички? 

отново се замислих за черните облаци, това ще е нещо сериозно след като ще даде отражение върху всички, предполагам последната голяма интрига преди щастливия финал, ще е нещо грандиозно и вероятно след това нищо вече няма да е същото.....
Това е точния цитат от фрагмента:
"Докато Еда и Харун изживяват своята радост, някой вече е предприел действия  да помрачи тяхното щастие.
Черните облаци, които се струпват, какви бури ще се развихрят в живота на всички? "
Правят ми впечатление думите"Някой вече е предприел действия". А този някой може да е само Мелда!!
Нали я дават ,че е отишла в болницата. Какво ли е намислила мръсницата?

# 338
Христос воскресе!

# 339

Зейнеб, журналистката каза, че неговата сдържаност не се дължи на арогантност, а на напрежението,което той изпитва, защото се чувства несигурен и дори и в почивките чете сценария.

# 340

ВОИСТИНА ВЪЗКРЕСЕ

# 341

Каква журналистка, бе Меги? Зейнеп от Биг Брадър незнамкойси.... То на Нова толкова им капацитета откъм журналисти.  ooooh! ooooh!
Мен ме е срам даже, че пратиха толкова елементарен човек да ги интервюира, представи си какво впечатление е създал. По - добре forbes, binzi или Емел да бяха пратили, поне имат отношение и към сериала. Но не...
Нова държат да си покажат колко са смотани и няма сила, която да им попречи hahaha hahaha hahaha
Ама ,аз даже не знам ,че тази Зейнеб е участвала в Биг Брадър.!!
 Тези ,честно казано ,не ги гледам!

# 342
  • София
Во истина воскресе easter easter easter newsm51

# 343

Зейнеб, журналистката каза, че неговата сдържаност не се дължи на арогантност, а на напрежението,което той изпитва, защото се чувства несигурен и дори и в почивките чете сценария.

Аз продължавам да си настоявам - не Серхан е бил сдържан, просто Зейнеп не я бива за журналист, не е успяла да го предразположи да се отпусне и да вземе качествено интервю. Их, че съм твърдоглава и аз. Ама нали не искате да ходите на фризьор, който идея си няма как се подстригва. И на Зейнепка бързо - бързо й е проличало, че освен да върти опашки, за друго не става. Аз адмирирам Серхан за сдържаното му поведение пред нея. Просто й е показал, че на него не му минават евтиниите....

# 344

Ама ,аз даже не знам ,че тази Зейнеб е участвала в Биг Брадър.!!
 Тези ,честно казано ,не ги гледам!
И аз не ги гледам, ама на нея й се носеше славата... Толкоз лека, че чак хвърчи. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт