Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 282
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
здравей кометке

специално да те поздравя само че ми домъчня

# 121
Благодаря за новата тема сега какво излиза че ще треперим до сряда да разберем какво ще се случи ,аз мисля че Мелдището ще отвлече бебето от яд и злоба че е загубила Харун отново-като че ли някога е бил нейн .А бе болен мозък newsm78  hahaha  hahaha

само да не откачи и да си помисли че това дете е нейно
Само да не вземат да го правят като латино сериалите.Мелда да престави бебето за свое и 100 епизода майката и бащата да го търсят а то да е пред очите им.Дали МЕЛДА няма да зачезне заедно с бебето и след време да се появи и да каже ,че това е нейното бебе.Това е варянт да се спаси от капана ,който сама си заложи

Пази боже от такова развитие!!

# 122
дано има още един фрагмент, в този дават само половината от резюмето newsm78

# 123
дано има още един фрагмент, в този дават само половината от резюмето newsm78

ммм да наистина спрямо резюмето като че ли са дали само половината неща които се случват във фрагмента ама нищо сега колкото толкова пак ще има

# 124
Харун вече си изхвърли халката и това не беше случайно, дори и да не признае в следващаат серия пред всички, края на филма вече се вижда и акцента в оставащите серии няма да е върху брака на Мелда и Харун , ....сега ще е реакцията на Толга, на семействата, самото бебе, явна отново някакви интриги.......
Колко пъти вече го хвърля , и после пак  му го "надяват". !! Не знам този път дали ще се пребори  със скруполите си ,със семейството си ,с Еда и с Мелда!!!

Идея нямам какво този път ще измислят, какви са тези черни облаци, дето ще надвиснат.
Ако не е бебето Ямур / голямо сладурче е Simple Smile /, какво друго би могло да е ?
Някакси прекалено ми се струва на мен да посегнат на бебето, що за извратени мозъци трябва са, мисля, че турският СЕМ не би го допуснал наистина.

# 125
momi4eta moje li da mi kajete kude da namerj pesenta za kraj na 37epizod za bebeto mn mi haresva no v ofiz sait j njma
molj pomognete  Praynig
predvaritelno blagodarj   bouquet

# 126
eidin готина е анкетата освен да сложиш отговор "Зиртелите" щото ако не оправят сериала скоро ще почнем да замисляме и ние пъклени планове на всичките ханъми и бейове в сериала

# 127
Лека и спокойна нощ ви желая smile3524

# 128
  • Под звездите
momi4eta moje li da mi kajete kude da namerj pesenta za kraj na 37epizod za bebeto mn mi haresva no v ofiz sait j njma
molj pomognete  Praynig
predvaritelno blagodarj   bouquet
На 1-ва страница.Под снимката на ЕДА ХАРУН И БЕБЕТО има една мъничка снимчица на ЕДА И НАРУН/целувката им/КЛИКВАШ В/У СНИМКАТА И ГОТОВО

# 129
molj pomognete  Praynig
predvaritelno blagodarj   bouquet

ето това ако ти върши работа за друго не се сещам

http://www.facebook.com/group.php?gid=102464064879#!/video/video … ;oid=102464064879

# 130
molj pomognete  Praynig
predvaritelno blagodarj   bouquet

http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/f/5/mv9t1HbAUdU

http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/f/4/yInKjCOtkJM

# 131
Лека и спокойна нощ ви желая smile3524

Хубави сънища  Hug
Лека нощ и от мен !

# 132
Здравейте момичета, в този късен час! Брей, не мога да ви настигна, новият фрагмент ви даде крила! Grinning
Благодаря на Ейдин за прекрасната тема!   bouquet
А на всички, които творят - чудесни сте, имате страхотно настроение! Hug
Въпреки, че се включвам твърде късно, все пак искам и аз да споделя с вас радостното събитие! Hug

# 133
здравей кометке
специално да те поздравя само че ми домъчня
Здравей, мила, много ми липсваше ти и цялата компания!

# 134
mn mersy super steeee  Grinning  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт