Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 496
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Много приятно че, за един от най големите християнски празници и радост най накрая в любимия ни сериал - раждането на Ямур, това  разбира се е съвпадение ,обаче е хубаво, съвсем празнично  Hug Hug Hug

както се казва : щъркела дойде на пролет и донесе бебе  stork-girl

Да ни е живо и здраво детенцето!!!

Тати добре да го пази!!!

# 376
Много приятно че, за един от най големите християнски празници и радост най накрая в любимия ни сериал - раждането на Ямур, това  разбира се е съвпадение ,обаче е хубаво, съвсем празнично  Hug Hug Hug

както се казва : щъркела дойде на пролет и донесе бебе  stork-girl

Тати добре да го пази!!!

да и тати да папа и бебето цхе като го гледам серхан скоро ще го търсиме с лупа доста позаслабнал горкийа

ПП днеска всички са запразнили ако не ми беше болно детенцето и аз сигурно щях да съм избягала навънка ама няма как

# 377

както се казва : щъркела дойде на пролет и донесе бебе  stork-girl

Тати добре да го пази!!!

да и тати да папа и бебето цхе като го гледам серхан скоро ще го търсиме с лупа доста позаслабнал горкийа

ПП днеска всички са запразнили ако не ми беше болно детенцето и аз сигурно щях да съм избягала навънка ама няма как

Направо се е свършил милия!!!
Аз снощи вече казах: Да свършва серияла,че ще го загубим!!!
Измършавял е здраво!!!!!

# 378

както се казва : щъркела дойде на пролет и донесе бебе  stork-girl

Тати добре да го пази!!!

Направо се е свършил милия!!!
Аз снощи вече казах: Да свършва серияла,че ще го загубим!!!
Измършавял е здраво!!!!!

А може и някоя друга да го тормози а ние д ане знаем още

# 379
Христос Воскресе и от мен момичета! Надявам се да си изкарвате много добре днескашния празник!  Hug easter easter

# 380
  • София
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Бъдете живи, здрави и много щастливи!  Hug

# 381
  • Под звездите

# 382
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Пожелавам на вас и на вашите семейства много здраве, щастие, мир, спокойствие, благодат, и най-вече любов .

Обичайте се на този светъл християнски празник и нека бог ви благослови а любовта никога да не си тръгва от вашите домове  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 21:11 от tanka1

# 383
Моя Великденски подарък за всички Вас е:
НЕЗАБРАВИМА В РИМА

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 21:36 от karpatiq

# 384
Uarpatig направо си незаменима и незабравима !!  bouquet  bouquet

# 385
АЗ писах и там коментар но и тука да кажа

Направо сте надминали себе си
Много е готино

# 386
А аз да попитам това ли ще е новата тема за която bganio говореше в последното си стихотворение

Той малко минорно го написал че вече там ще пише рима или там какво та затова питам де.

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 22:42 от degavu

# 387
Не, това е тема със събраните стихове от творчеството на всички тук. Пиша тук тъй като не чета другата тема (макар, че там влезнах сега единствено за да сложа линк, понеже има стихове написани и от тях). До том 3 са общи стихове а четвъртия е само наше творчество. Така, че нека продължим напред в едно добро настроение и с "Незабравима" в рима. newsm51

Само да уточня, че от долу сложих връзка от където може да си изтеглите файла готов само, че е активен до 11.04.2010 г.
Иначе ако искате като картинки може да си ги изтеглите над всяка една снимка - там размера на снимките е 100% и лесно се чете. Т. к. правилата на форума са да няма снимки с по-големи размери от 600х600 пиксела, доста ги намалих, заради което се извинявам, че някой не могат да се четат добре. Това ще го имам в предвид за том ІІІ.

# 388
Не, това е тема със събраните стихове от творчеството на всички тук. Пиша тук тъй като не чета другата тема (макар, че там влезнах сега единствено за да сложа линк, понеже има стихове написани и от тях). До том 3 са общи стихове а четвъртия е само наше творчество. Така, че нека продължим напред в едно добро настроение и с "Незабравима" в рима. newsm51

Само да уточня, че от долу сложих връзка от където може да си изтеглите файла готов само, че е активен до 11.04.2010 г.
Иначе ако искате като картинки може да си ги изтеглите над всяка една снимка - там размера на снимките е 100% и лесно се чете. Т. к. правилата на форума са да няма снимки с по-големи размери от 600х600 пиксела, доста ги намалих, заради което се извинявам, че някой не могат да се четат добре. Това ще го имам в предвид за том ІІІ.

АЗ имах предвид за темата "незабравима в рима" там пуснах един пост

Но наистина е готино
 newsm51 newsm51

# 389

[color=red]ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ. [/color]

НАПРАВО Е НЕОТРАЗИМО, МИЛО,
КРАСИВО И ВЪЛНУВАЩО Е БИЛО
НЕЗАБРАВИМА В РИМА ДА ЧЕТЕМ
ЗАБРАВЯМЕ ДОРИ ДА ЯДЕМ

ПРЕКРАСНО!!! ... СЪС СНИМКИ
ДО ТЯХ ПОДОБАВАЩИ РИМКИ
ЗАКАЧКИ, ПОСЛАНИЯ, АПЕЛИ
УКОРИ , С КОИТО СМЕ СЕ СМЕЛИ

БЛАГОДАРЯ!!! СТРАХОТНИ СТЕ,
НЕЗАБРАВИМИ , НЕПОВТОРИМИ, МИЛИ,
 ДОРИ И В ПРАЗНИК   СКЪП   ПОЖЕЛАХТЕ