Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 501
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
bghelp ного готина снимка имаш

сега вече знаем кой прави тия дълги стихове за сериала

браво

# 406
Извинявайте забравих да напиша

Добро утро на всички

# 407
Добро утро, момичета
Желая Ви слънчев и усмихнат ден ...в очакване на трейлъра с говор.

ПП  Стихосбирката и оформлението и са УНИКАЛНИ!!!!

# 408
Добро утро !!! Вчера не успях даа ви чета но днеска съм много положително изненадана с изненадата на karpatiq И браво на всички които са творили за стихосбирката ... Чудесни сте !!!   

# 409

браво

Снимката ли ти хареса или човека на снимката?

# 410

браво

ами на мен и двете ... ама май повечко човека който всяка вечер стои с нас и твори не уморно  Hug Hug

# 411

браво

е на снимката какво да и харесвам тя си е просто снимка човека на снимката естествено ако това си ти много голяма симпатяга си

# 412
lolipop4eto0, jesi_marli, adi_h, bghelp, degavu, moni97, bganio, Тарабас и 9 Гости преглежда(т) тази тема. ... bganio е тук Ураа !!! ... Христос Воскресе (днес е 2рия ден на Великден )  Hug Hug Hug Hug Hug

# 413
Здравейте бе сладури!
Карпатия, страхотна работа!Браво!
Най-хубавото е,че когато четеш стиховете от екрана придобиваш някакво приповдигнато настроение ,сигурно защото се връщаш към моментите на четене или писане на съответното стихотвоение.Лично мен тази стихосбирка толкова хубаво оформена ми е стимул за писане , макар и не винаги да е сполучливо това, което пиша.
Според мен отговора на въпроса ,ако я издадем ще спечелим ли пари за яхта е  - не , защото хубавите творби е доказано, че са скъпо оценявани след смъртта на авторите, но каквото дадът - доволно.

bghelp, харесвам човека от снимката и самата снимка.Много съм доволна, че познах.Такива емоционални стихове само такъв хубав човек може да напише.

Искам на всички да кажа, че от това ,което чета имам чувството, че на световен конкурс по красота в пълния смисъл на тази дума.

# 414
Тъкмо прочетох , че bganio е на линия и той взе, че изчезна.
Като се върне искам да му кажа, че нещо ми се върти в главата за рожденният му ден, който съвпада с този на Бату -04.април.
Ако греша извинявай , но ако не греша

СКЪПИ НАШ БАЙ ГАНЬО,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! /на патерици/

С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!

НЕКА БОГ БЛАГОСЛАВЯ ВСИЧКИ ТВОИ НАЧИНАНИЯ!

БЪДИ ОТ ЩАСТИЕ ОГРЯН
И ВИНАГИ ТАКА ЗАСМЯН!
С ЧУВСТВОТО СИ ЗА ХУМОР НИ ДАРЯВАЙ
И ВИНАГИ ОКОЛО ТЕБ НИ СПЛОТЯВАЙ !

# 415
Здравейте бе сладури!
Карпатия, страхотна работа!Браво!
Най-хубавото е,че когато четеш стиховете от екрана придобиваш някакво приповдигнато настроение ,сигурно защото се връщаш към моментите на четене или писане на съответното стихотвоение.Лично мен тази стихосбирка толкова хубаво оформена ми е стимул за писане , макар и не винаги да е сполучливо това, което пиша.
Според мен отговора на въпроса ,ако я издадем ще спечелим ли пари за яхта е  - не , защото хубавите творби е доказано, че са скъпо оценявани след смъртта на авторите, но каквото дадът - доволно.

bghelp, харесвам човека от снимката и самата снимка.Много съм доволна, че познах.Такива емоционални стихове само такъв хубав човек може да напише.

Искам на всички да кажа, че от това ,което чета имам чувството, че на световен конкурс по красота в пълния смисъл на тази дума.

Напълно се присъединявам към мнението ти тарабас стимул е голям.
А за хбавите творби винаги може да има изключение защо това да не сме ние.

А специално з атеб и аз харесвам много твоите творби

# 416
  • София
Ха, здравейте и от мен, момичета кокичета!  bouquet

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

Напразнувахте ли се в тези прекрасни пролетни дни?
Натрошихте ли яйчицата?  easter easter
Като чета …май и Серхановите не сте ги подминали!

karpatiq  браво и благодаря за стихосбирчицата! В тази връзка къде изчезна guffi?  newsm78 Нали тя се занимаваше с нея?

# 417
  • София
Еййй, много празник, много нещо! То пролет, то Великден, то и бебе ни се родило! Айде да ни е живо и здраво, малееееееееее ама е сладко!  newsm07 smile3504 newsm32

Гледам снимките и какво забелязвам -гушнала Еда бебето, а то - плаче!   Че, то милото друго от майка си не запомни - тя от 39 серии, 40 рева, та се скъса! А, я тати като я гушнал - чак му се изплезила. Охххххххх и мене да ме беше гушнал така - не да му се плезя, какви други неща ми минават през главата да направя, ама……айде, че се засрамих!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 418
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Здравейте, момичета и момчета!
Как сте след два дни празници и общо 4 дни почивка?
Надявам се днес да излезе и фрагман с думички, макар че то никога не се знае ooooh! ooooh! ooooh!
С нетърпение чакам да размръвчим поредната порция неизвестности hahaha hahaha

# 419
  • София
Тарабас, браво на теб мила, че си се сетила за наш Петко!

Та, вчера сме си имали рожденик! Да си жив и здрав и все така всеотдаен във форума! newsm59  party023
И сега да почерпи!!!!!!!!!!!

bganio, поздравявм те - http://www.youtube.com/watch?v=lK_5c4f1-iM&feature=related
Съжалявам, но не можах да намеря с Йозлем, та ще трябва да се задоволиш с Бионсе! hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 13:07 от BoBoYana

Общи условия

Активация на акаунт