Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте, момичета и момчета!
Как сте след два дни празници и общо 4 дни почивка?
Надявам се днес да излезе и фрагман с думички, макар че то никога не се знае ooooh! ooooh! ooooh!
С нетърпение чакам да размръвчим поредната порция неизвестности hahaha hahaha

... и поредните приумици на любимите ни сценаристи! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 421
Еййй, много празник, много нещо! То пролет, то Великден, то и бебе ни се родило! Айде да ни е живо и здраво, малееееееееее ама е сладко!  newsm07 smile3504 newsm32

Гледам снимките и какво забелязвам -гушнала Еда бебето, а то - плаче!   Че, то милото друго от майка си не запомни - тя от 39 серии, 40 рева, та се скъса! А, я тати като я гушнал - чак му се изплезила. Охххххххх и мене да ме беше гушнал така - не да му се плезя, какви други неща ми минават през главата да направя, ама……айде, че се засрамих!  Embarassed Embarassed Embarassed

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 422
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Емел, привет и на теб  bouquet  bouquet

# 423
  • София
Здравейте скъпи мои дами! Да ви поздравя най-напред с Христос Воскресе и да ви пожелая да бъдете винаги това, което сте и да не спирате да вярвате в доброто и любовта, които ще спасят света. 

Благодаря на всички, които са се сетили и ме поздравяват с рождения ми ден. Трогнат съм и съм ви много признателен. При първа възможност ще почерпя.

Никъде не съм изчезвал откакто се върнахме с жената, но ми трябваше малко време да ви изчета. Стихосбирките са наистина прекрасни, въпреки моята неумела намеса, благодарение на Карпатия, която, ако прецени, ще ви каже къде и защо изчезна Гуфи.

А по въпроса за издаването им и с припечеленото да си купим яхти, мисля, че вече се бяхме разбрали. Издаваме ги на каквито искате езици, а яхта си купувам само аз (едва ли ще има пари за повече). На вас няма да ви трябва, понеже с тази на Харун ще се разхождате,  а аз с Еда ще плавам през това време.

И още нещо виждам тук, за което искам да ви питам. Явно дамската мода и по-конкретно интимната такава, бързо се развива, защото виждам да се говори за неизвестен за мен артикул "обувцици". Някой ще ми поясни ли за какво става дума, че жена ми като прочете, може да ме накара да й купя от това нещо. Пък аз дори не знам как изглежда и за какво служи. Беше казано някъде по повод на Мелда - може би само за нея да е предназначено. Но ако не е, да започваме веднага производството на този нов вид дамско бельо - сигурно повече пари ще изкараме, отколкото от писането на стихове. Така може и за повече от една яхта да спечелим.

# 424
Здравейте скъпи мои дами! Да ви поздравя най-напред с Христос Воскресе и да ви пожелая да бъдете винаги това, което сте и да не спирате да вярвате в доброто и любовта, които ще спасят света. 

Благодаря на всички, които са се сетили и ме поздравяват с рождения ми ден. Трогнат съм и съм ви много признателен. При първа възможност ще почерпя.

Никъде не съм изчезвал откакто се върнахме с жената, но ми трябваше малко време да ви изчета. Стихосбирките са наистина прекрасни, въпреки моята неумела намеса, благодарение на Карпатия, която, ако прецени, ще ви каже къде и защо изчезна Гуфи.

А по въпроса за издаването им и с припечеленото да си купим яхти, мисля, че вече се бяхме разбрали. Издаваме ги на каквито искате езици, а яхта си купувам само аз (едва ли ще има пари за повече). На вас няма да ви трябва, понеже с тази на Харун ще се разхождате,  а аз с Еда ще плавам през това време.

И още нещо виждам тук, за което искам да ви питам. Явно дамската мода и по-конкретно интимната такава, бързо се развива, защото виждам да се говори за неизвестен за мен артикул "обувцици". Някой ще ми поясни ли за какво става дума, че жена ми като прочете, може да ме накара да й купя от това нещо. Пък аз дори не знам как изглежда и за какво служи. Беше казано някъде по повод на Мелда - може би само за нея да е предназначено. Но ако не е, да започваме веднага производството на този нов вид дамско бельо - сигурно повече пари ще изкараме, отколкото от писането на стихове. Така може и за повече от една яхта да спечелим.

Драги, bganio, добре дошъл отново сред нас.
Честит рожден ден и от мен на 1 (един) брой патерица. Явно пак съм чела по диагоналата някъде, щом съм пропуснала отбелязването на този факт в миналото.  ooooh!
По въпроса с новите женски артикули, искам да те уверя, че създаването им се дължи изцяло на неправилна клавишна комбинация и дизайнът има няма нищо общо с модната креативност, а с езиковата такава. В случай, че жена ти все пак се заинтригува и прояви интерес към притежаването на подобен артикул, то следва да й бъде обяснено, че за целта на производството е предвиден рядък метал от Плутон, който ще бъде добит и транспортиран не по - рано от следващите 453 години.  hahaha hahaha

# 425
  • София
Момичета, след  31(4) има ли други епизоди някъде качени и преведени?

Благодаря за което на екипа от преводачите!
  bouquet

# 426
Момичета, след  31(4) има ли други епизоди някъде качени и преведени?

bouquet

Няма и няма да има, това беше написано някъде в предишната тема.   Явно мотивацията на  момичетата достигна кота нула.... Но аз все още вярвам в чудеса Hug

# 427
  • София
Момичета, след  31(4) има ли други епизоди някъде качени и преведени?

bouquet

Няма и няма да има, това беше написано някъде в предишната тема.   Явно мотивацията на  момичетата достигна кота нула.... Но аз все още вярвам в чудеса Hug
Благодаря за информацията, не мога да изчета толкова страници и теми!
Значи да не задръствам вибокса със заявки за търсене!

# 428
Момичета, след  31(4) има ли други епизоди някъде качени и преведени?

bouquet

В тема 24 на страница 42 най -отдолу има 31(5) , 32(1), 32(2) и 32(3част).
Можеш да си ги пуснеш от там ако не си ги гледала. Това са последните преводи.

# 429
На Петко

Един петел и сто кокошки
"снасят" рими дни и нощи.
Петлето ни bganio се зове
и стиховете мигом той плете.

Но вчера празник бе за него,
с една година той е помъдрял
и без да накърнявам мъжкото му его
надявам се от нас да не е побелял.

И много нежни пожелания
даряваме му с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем му от все сърце.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 430
Христос Воскресе!
Аз мисля, че Мелда ще прави номера, че не е добре с бременността и ще иска Харун да е до нея и ще го отмъкне от Еда. Еда ще й стане мъчно и ще му каже да не идва повече. Бату също ще прави номера и ще отвлече детето и ще последва нова драма. Накрая Мелда или ще забременее наистина или ще каже , че е абортирала.

# 431
Ха, здравейте и от мен, момичета кокичета!  bouquet

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

Напразнувахте ли се в тези прекрасни пролетни дни?
Натрошихте ли яйчицата?  easter easter
Като чета …май и Серхановите не сте ги подминали!

karpatiq  браво и благодаря за стихосбирчицата! В тази връзка къде изчезна guffi?  newsm78 Нали тя се занимаваше с нея?

Ами аз в къщи съм Карпатия а на работа Гуфи. Най-накрая някой да забележи. Профила на личния си го правих преди 5 години на мейл в абв, който не съществува вече, т. к. не го ползвам. А Потребителското име и парола не я помня, тя си е запаметена когато влизам в бг мама ме помни като потребител. Та на работа на служебния се наложи да си направя нова регистрация, и т. к. всичко което се сещам беше заето започнах подред анимационните герой. И така на работа съм Гуфи, а у дома Карпатия. Инаме съм си все аз - Роси. Момичета аз пиша редовно но от 2 профила за това не ви прави впчатление, че съм от редовните в форума.  bowuu

# 432

Най-сърдечно благодаря за наистина прекрасното пожелание б.ганьо !

Пропуснала съм да ти честитя рождения ден , затова го правя сега.
ЧРД - бъди жив и здрав, все така вдъхновен и талантлив, да даряваш и получаваш много радост !

Ти вече излизаш от сатурнова дупка, аз ще чакам още около седмица и надявам се после всичко да тръгне по-добре.

А тази серия , с която ни зарадваха баш на Великден, е да бяха искали така да стане, нямаше да се получи.

Сега имам малко време по празниците и гледам първите епизоди с превод, стигнала съм до 6-ти.
Е, удоволствие е този филм, тръпката я има от първата до последната минута.

Хубав следобед на всички, в очакване на новия трейлър.

Hug

# 433
Да не пропусна - Благодарност на Карпатия и на всички, които са помагали за стихосбирката.
Чудесно оформена, страхотни сте ! За авторите на стиховете - толкова талантливи хора е събрал този форум, че нямам думи ! И как един филм може да пробуди толкова поезия в душите, това си е истинско чудо.
Чудесни сте !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 434
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТКО!

Много здраве, жастие и дълги години да раздаваш обич на любимите си хора.
И като добра приятелка ти пускам няколко снимки на твоята любимка - Йозлем!
Дано оцениш подъръкът ми  newsm38

Общи условия

Активация на акаунт