Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 480
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря най-сърдечно на всички за новата порция от толкова оригинални и хубави пожелания и подаръци! Досега не бях получавал такива за рождения си ден. Но да продължим със сериала, че току виж сте напълнили един отделен том със стихове за мен. Пък аз не съм чак толкова специален. А и още не съм почерпил.

Но с рождения ми ден поводите и за двете страни не свършват. Само след месец и половина е именият ми ден...

Ех много си скромен чувствай се поне по важен от Бату защото за него не напусахме и ред вчера а виж за тебе какво става.

Но това го правим щото ни вдъхнови да правим рими и ако не се лъжа всичко почна от тебе с римата.
ПП това не давай да го чете жената щото ще пита със сигурност защое  е почнало от тебе

Тя, жена ми заряза четенето на стиховете по средата (до форума още не е стигнала, след като позачете в началото да види къде са преведените серии), но ми направи (може би без да иска) един от най-големите комплименти, които бях чувал за себе си. Като за начало й бях дал да прочете всичко написано само от мен (но без да й казвам изрично), а тя чете, чете и по едно време ме попита - а кое точно е от теб? Представям си какво ще каже, като прочете цялата стихосбирка. Kо ако не го направи тези дни, вече ще я допусна само срещу заплащане - времето си тече, а за яхтата още нищо не съм събрал.

Може би да тръгна по другия път - да направя един първи дизайн на новото изделие "обувцици" и да го патентовам веднага. В края на краищата някои от най-хубавите работи за жени мъже са ги измисляли и са забогатявали от това.

# 451
Здравейте, момичета и момчета!
Как сте след два дни празници и общо 4 дни почивка?
Надявам се днес да излезе и фрагман с думички, макар че то никога не се знае ooooh! ooooh! ooooh!
С нетърпение чакам да размръвчим поредната порция неизвестности hahaha hahaha
Това с "размръвчването" много ми хареса!!

# 452
  • София
на мен понеже всички много ми харесвате тука и най вече естествено компанията почти сътворих едно стихотворенийце за хората във форума но ми трябва да го довърша щото всички  са толкова колкоритни и сигурно ще забравя някой да го опиша какво прави. Но става хбаво поне на мен ми харесва. ще го пусна когато съм готова може и да не е днес защото не искам на части

И ако го харесате и вие ще и го четем на нашата си яхта. Петко сорри ама ти обеща че г ще е твоя но ние ще имаме право на ползване

Добре де, от мен да мине. За да се възползваме максимално от правото на собственост върху яхтата (все пак пари ще даваме), се разбираме така - аз владея Еда, а вие ползвата яхтата и се разпореждате с Харун, както намерите за добре.

# 453
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
на мен понеже всички много ми харесвате тука и най вече естествено компанията почти сътворих едно стихотворенийце за хората във форума но ми трябва да го довърша щото всички  са толкова колкоритни и сигурно ще забравя някой да го опиша какво прави. Но става хбаво поне на мен ми харесва. ще го пусна когато съм готова може и да не е днес защото не искам на части

И ако го харесате и вие ще и го четем на нашата си яхта. Петко сорри ама ти обеща че г ще е твоя но ние ще имаме право на ползване

Добре де, от мен да мине. За да се възползваме максимално от правото на собственост върху яхтата (все пак пари ще даваме), се разбираме така - аз владея Еда, а вие ползвата яхтата и се разпореждате с Харун, както намерите за добре.

Определено знаем как да се разпоредим с него добре hahaha hahaha hahaha

# 454
Еййй, много празник, много нещо! То пролет, то Великден, то и бебе ни се родило! Айде да ни е живо и здраво, малееееееееее ама е сладко!  newsm07 smile3504 newsm32

Гледам снимките и какво забелязвам -гушнала Еда бебето, а то - плаче!   Че, то милото друго от майка си не запомни - тя от 39 серии, 40 рева, та се скъса! А, я тати като я гушнал - чак му се изплезила. Охххххххх и мене да ме беше гушнал така - не да му се плезя, какви други неща ми минават през главата да направя, ама……айде, че се засрамих!  Embarassed Embarassed Embarassed

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

От сега на татък, бебо ще реве ,мама ще му приглася.!! Защото съм сигурна ,че наша Едичка ,както е набрала инерция от 39 серии, ще си пореве още 5-6 серийки.!!!

# 455
на мен понеже всички много ми харесвате тука и най вече естествено компанията почти сътворих едно стихотворенийце за хората във форума но ми трябва да го довърша щото всички  са толкова колкоритни и сигурно ще забравя някой да го опиша какво прави. Но става хбаво поне на мен ми харесва. ще го пусна когато съм готова може и да не е днес защото не искам на части

Ех Еда, ако знаеш,каква стартова позиция е заел Петко,отдавна да си зарязала Харун и да си решила проблема с Мелда и семейството.

# 456
  • София
Ураганче,

Добре дошла. Върнете се, липсвате ни.

С тая снимка и както махаш за добре дошла няма как да не ти отговори поне аз така мисля.

Затова поне аз да ти отговря

Всички момичета,които се отделиха бяха страхотни, но се подчиниха на гнева. Надявам, че ще го осъзнаят и отново ще бъдем заедно.

Да съгласна съм с тебе но не стърпях да не ти отговоря дано някой да не си помисли нещо че както го пиша ще излезне че те харесвам  Embarassed Embarassed Embarassed

Но истината е че обичам да виждам точно такива усмихнати хора

А ти не ме ли харесваш? ХА,ХА,ХА..........................

Ама вие голям диалог си водите тука. Да му сложа точка като кажа, че на мен и човека, и снимката му много ми харесват и това без уговорки и без изчервяване...

# 457
Благодаря най-сърдечно на всички за новата порция от толкова оригинални и хубави пожелания и подаръци! Досега не бях получавал такива за рождения си ден. Но да продължим със сериала, че току виж сте напълнили един отделен том със стихове за мен. Пък аз не съм чак толкова специален. А и още не съм почерпил.

Но с рождения ми ден поводите и за двете страни не свършват. Само след месец и половина е именият ми ден...

Ех много си скромен чувствай се поне по важен от Бату защото за него не напусахме и ред вчера а виж за тебе какво става.

Но това го правим щото ни вдъхнови да правим рими и ако не се лъжа всичко почна от тебе с римата.
ПП това не давай да го чете жената щото ще пита със сигурност защое  е почнало от тебе

Тя, жена ми заряза четенето на стиховете по средата (до форума още не е стигнала, след като позачете в началото да види къде са преведените серии), но ми направи (може би без да иска) един от най-големите комплименти, които бях чувал за себе си. Като за начало й бях дал да прочете всичко написано само от мен (но без да й казвам изрично), а тя чете, чете и по едно време ме попита - а кое точно е от теб? Представям си какво ще каже, като прочете цялата стихосбирка. Kо ако не го направи тези дни, вече ще я допусна само срещу заплащане - времето си тече, а за яхтата още нищо не съм събрал.

Може би да тръгна по другия път - да направя един първи дизайн на новото изделие "обувцици" и да го патентовам веднага. В края на краищата някои от най-хубавите работи за жени мъже са ги измисляли и са забогатявали от това.

Ти пак си добревсе пак е чела
Моя мъж каза че не иска да го прочете дори направо като рабра че съм написала нещо мъничко и ме обяви за хайде д ане казвам.
Така че ако от жена ти спечелим от моя мъж няма да ме огрее трябва друг начин на припечелване да мисля.
Ама няма да е оня с кометка и с табелата от сега го казвам.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:38 от degavu

# 458
След много мъка и тъга
едно бебе поздрави света,
но то не е кое да е,
на любовта е то дете.

Това е малката Ямур,
на Еда голям сладур,
а Харун от щастие сияе,
как ли тя ще го омае.

Но ето,че беда голяма
виси отново върху двама.
Тъмни облаци надвисват
Мелда,Бату,Бурак описват.

А Толгенцето ни горкото
да се не хване и то на хорото,
да направи глупост голяма,
кат си мисли,че Еда я няма.

Че не могат те се примири
как така ще им върви,
подли планове кроят
как ли да им навредят.

А на бодигарда на Харун
не можем да разчитаме.
Дали сами да се опитаме
да защитаваме Ямур?

Че ние сме сила голяма
в това и съмнение няма,
ще прескочим бързо до “Канала“
щото сме голяма хала.
(ех да си имахме поне една яхта)

Тъй, че врагове мистични,
пазете се от фенове лирични
внимавайте и вие сценаристи,
за щастливите финални мисли.

# 459
Ураганче,

Добре дошла. Върнете се, липсвате ни.

С тая снимка и както махаш за добре дошла няма как да не ти отговори поне аз така мисля.

Затова поне аз да ти отговря

Всички момичета,които се отделиха бяха страхотни, но се подчиниха на гнева. Надявам, че ще го осъзнаят и отново ще бъдем заедно.

Да съгласна съм с тебе но не стърпях да не ти отговоря дано някой да не си помисли нещо че както го пиша ще излезне че те харесвам  Embarassed Embarassed Embarassed

Но истината е че обичам да виждам точно такива усмихнати хора

А ти не ме ли харесваш? ХА,ХА,ХА..........................

Ама вие голям диалог си водите тука. Да му сложа точка като кажа, че на мен и човека, и снимката му много ми харесват и това без уговорки и без изчервяване...

Е Петко, ти за какво мислиш,че сложих снимката,нали имаме съмнения,че ни четат от Турция, та белким,някой продуцент или режисьор да предложи някоя роля подобна на тази на Еда. Ако не спечелим от стихосбирката
да спечелим от участие в филм, та да си купим яхтата.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:41 от bghelp

# 460
Здравейте,искам да ви попитам къде мога да намеря преведени сериите на Незабравима след 31 епизод?Ако някой знае и ми помогне ще му бъда много благодарна Simple Smile

# 461
Здравейте,искам да ви попитам къде мога да намеря преведени сериите на Незабравима след 31 епизод?Ако някой знае и ми помогне ще му бъда много благодарна Simple Smile

И на нас ни се иска да има дрги серии преведени но за сега нямаме такива данн. Поне това е точния израз за това което знаем и ние

Но ако намериш нови данни за сериите може да пишеш да се пуснат на първа страница за да може да ги гледат всички

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:50 от degavu

# 462

Е Петко, ти за какво мислиш,че сложих снимката,нали имаме съмнения,че ни четат от Турция, та белким,някой продуцент или режисьор да предложи някоя роля подобна на тази на Еда. Ако не спечелим от стихосбирката
да спечелим от участие в филм, та да си купим яхтата.

Определено имат какво да харесат сценаристите и режисьорите тука

# 463
Здравейте скъпи мои дами! Да ви поздравя най-напред с Христос Воскресе и да ви пожелая да бъдете винаги това, което сте и да не спирате да вярвате в доброто и любовта, които ще спасят света.  

Благодаря на всички, които са се сетили и ме поздравяват с рождения ми ден. Трогнат съм и съм ви много признателен. При първа възможност ще почерпя.

Никъде не съм изчезвал откакто се върнахме с жената, но ми трябваше малко време да ви изчета. Стихосбирките са наистина прекрасни, въпреки моята неумела намеса, благодарение на Карпатия, която, ако прецени, ще ви каже къде и защо изчезна Гуфи.

А по въпроса за издаването им и с припечеленото да си купим яхти, мисля, че вече се бяхме разбрали. Издаваме ги на каквито искате езици, а яхта си купувам само аз (едва ли ще има пари за повече). На вас няма да ви трябва, понеже с тази на Харун ще се разхождате,  а аз с Еда ще плавам през това време.

И още нещо виждам тук, за което искам да ви питам. Явно дамската мода и по-конкретно интимната такава, бързо се развива, защото виждам да се говори за неизвестен за мен артикул "обувцици". Някой ще ми поясни ли за какво става дума, че жена ми като прочете, може да ме накара да й купя от това нещо. Пък аз дори не знам как изглежда и за какво служи. Беше казано някъде по повод на Мелда - може би само за нея да е предназначено. Но ако не е, да започваме веднага производството на този нов вид дамско бельо - сигурно повече пари ще изкараме, отколкото от писането на стихове. Така може и за повече от една яхта да спечелим.

Прерових няколко теми назад ,за да намеря снимката с "обувчиците", само че не успях.!!

За това да уточня, че не става въпрос за някакви "секси" обувки , а че просто не и отиваха на тоалета!!!!
Снимката беше същата,като тази, под която съм написала коментара,само че се виждаше и вече прославилия се "артикул"дамски обувки!!

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 18:02 от migi_megi

# 464
Честит рожден ден!   скъпи ПЕТКО!
 Бъди весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!!

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
ЧРД!Най-важното е жените да те харесват, а мъжете да те уважават. Останалите не ги мисли. И да пийнеш яко,защото празник без водка е като Титаник без лодка.
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

http://www.vbox7.com/play:8da543ff ......ЗА ТЕБ С ......И...

http://www.youtube.com/watch?v=idXb8NsLJes  

-ПО-ДОБРЕ КЪСНО, ОТКОЛКОТО НИКОГА!!
  love001  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт