Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 490
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте скъпи мои дами! Да ви поздравя най-напред с Христос Воскресе и да ви пожелая да бъдете винаги това, което сте и да не спирате да вярвате в доброто и любовта, които ще спасят света. 

Благодаря на всички, които са се сетили и ме поздравяват с рождения ми ден. Трогнат съм и съм ви много признателен. При първа възможност ще почерпя.

Никъде не съм изчезвал откакто се върнахме с жената, но ми трябваше малко време да ви изчета. Стихосбирките са наистина прекрасни, въпреки моята неумела намеса, благодарение на Карпатия, която, ако прецени, ще ви каже къде и защо изчезна Гуфи.

А по въпроса за издаването им и с припечеленото да си купим яхти, мисля, че вече се бяхме разбрали. Издаваме ги на каквито искате езици, а яхта си купувам само аз (едва ли ще има пари за повече). На вас няма да ви трябва, понеже с тази на Харун ще се разхождате,  а аз с Еда ще плавам през това време.

И още нещо виждам тук, за което искам да ви питам. Явно дамската мода и по-конкретно интимната такава, бързо се развива, защото виждам да се говори за неизвестен за мен артикул "обувцици". Някой ще ми поясни ли за какво става дума, че жена ми като прочете, може да ме накара да й купя от това нещо. Пък аз дори не знам как изглежда и за какво служи. Беше казано някъде по повод на Мелда - може би само за нея да е предназначено. Но ако не е, да започваме веднага производството на този нов вид дамско бельо - сигурно повече пари ще изкараме, отколкото от писането на стихове. Така може и за повече от една яхта да спечелим.

Петко.

Честит рожден и от мен,макар и със закъснение. Пожелавам ти на първо място здраве. Нека по жизнения  ти път има само светлина, любовта да ти носи само радост и удоволствие, работата да ти позволява да се чувстваш свободен, резултатите да ти пълнят джобовете и да живееш винаги така сякаш сте само ти и тя ( под тя включвам не само жената до теб, а и всичко друго което обичаш да правиш).

# 436
хай да е и на бганьо само
щастието толкова голямо
колкото е за еда бебока
и за нас да има поне по 2 сока
да можеме и ние да празнваме
и да ви се полюбваме

newsm59 newsm59  Party Time Tada

Много здраве и щастие ти пожелаваме

# 437
 Накрая Мелда или ще забременее наистина или ще каже , че е абортирала.

Ама какви ги говориш, моля ти се? От кого? Пак ли ще напива Харун? Той обеща да не я докосва, не може да ни разочарова така, ама де.

# 438
И още нещо виждам тук, за което искам да ви питам. Явно дамската мода и по-конкретно интимната такава, бързо се развива, защото виждам да се говори за неизвестен за мен артикул "обувцици". Някой ще ми поясни ли за какво става дума, че жена ми като прочете, може да ме накара да й купя от това нещо. Пък аз дори не знам как изглежда и за какво служи. Беше казано някъде по повод на Мелда - може би само за нея да е предназначено. Но ако не е, да започваме веднага производството на този нов вид дамско бельо - сигурно повече пари ще изкараме, отколкото от писането на стихове. Така може и за повече от една яхта да спечелим.

е това ме разби явно не съм го чела  smile3532 smile3532

А на пеко да му кажа че така ще е като чете форма с жената после няма да се сърди на нас

# 439
Ураганче,

Добре дошла. Върнете се, липсвате ни.

# 440
Но за "обувцици" е много идейно аз съм за да почваме само да измислим как ще изглежда

# 441
  • София
Благодаря най-сърдечно на всички за новата порция от толкова оригинални и хубави пожелания и подаръци! Досега не бях получавал такива за рождения си ден. Но да продължим със сериала, че току виж сте напълнили един отделен том със стихове за мен. Пък аз не съм чак толкова специален. А и още не съм почерпил.

Но с рождения ми ден поводите и за двете страни не свършват. Само след месец и половина е именият ми ден...

# 442
Ураганче,

С тая снимка и както махаш за добре дошла няма как да не ти отговори поне аз така мисля.

Затова поне аз да ти отговря

# 443
Ураганче,

С тая снимка и както махаш за добре дошла няма как да не ти отговори поне аз така мисля.

Всички момичета,които се отделиха бяха страхотни, но се подчиниха на гнева. Надявам, че ще го осъзнаят и отново ще бъдем заедно.

# 444
Благодаря най-сърдечно на всички за новата порция от толкова оригинални и хубави пожелания и подаръци! Досега не бях получавал такива за рождения си ден. Но да продължим със сериала, че току виж сте напълнили един отделен том със стихове за мен. Пък аз не съм чак толкова специален. А и още не съм почерпил.

Но с рождения ми ден поводите и за двете страни не свършват. Само след месец и половина е именият ми ден...

Ех много си скромен чувствай се поне по важен от Бату защото за него не напусахме и ред вчера а виж за тебе какво става.

Но това го правим щото ни вдъхнови да правим рими и ако не се лъжа всичко почна от тебе с римата.
ПП това не давай да го чете жената щото ще пита със сигурност защое  е почнало от тебе

# 445
Ураганче,

Всички момичета,които се отделиха бяха страхотни, но се подчиниха на гнева. Надявам, че ще го осъзнаят и отново ще бъдем заедно.

Да съгласна съм с тебе но не стърпях да не ти отговоря дано някой да не си помисли нещо че както го пиша ще излезне че те харесвам  Embarassed Embarassed Embarassed

Но истината е че обичам да виждам точно такива усмихнати хора

# 446
на мен понеже всички много ми харесвате тука и най вече естествено компанията почти сътворих едно стихотворенийце за хората във форума но ми трябва да го довърша щото всички  са толкова колкоритни и сигурно ще забравя някой да го опиша какво прави. Но става хбаво поне на мен ми харесва. ще го пусна когато съм готова може и да не е днес защото не искам на части

И ако го харесате и вие ще и го четем на нашата си яхта. Петко сорри ама ти обеща че г ще е твоя но ние ще имаме право на ползване

# 447
Ураганче,

Да съгласна съм с тебе но не стърпях да не ти отговоря дано някой да не си помисли нещо че както го пиша ще излезне че те харесвам  Embarassed Embarassed Embarassed

А ти не ме ли харесваш? ХА,ХА,ХА..........................

# 448
Ураганче,

А ти не ме ли харесваш? ХА,ХА,ХА..........................

От това се опасявах но ме хванаааааааа Embarassed Embarassed Embarassed

Hug Hug Hug Hug както някои хора тука казваха преди "Ловим те"

# 449
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
на мен понеже всички много ми харесвате тука и най вече естествено компанията почти сътворих едно стихотворенийце за хората във форума но ми трябва да го довърша щото всички  са толкова колкоритни и сигурно ще забравя някой да го опиша какво прави. Но става хбаво поне на мен ми харесва. ще го пусна когато съм готова може и да не е днес защото не искам на части

И ако го харесате и вие ще и го четем на нашата си яхта. Петко сорри ама ти обеща че г ще е твоя но ние ще имаме право на ползване

Това ме наведе на една идея, жалко че нямам повече време - във форума на Мюзик Айдъл си правехме "Кратък профил на потребителя" - специална селекция на най - колоритните изречения на съответния съфорумец. Жалко, че няма как да ви пусна линк, защото ще се приеме като реклама, но ако ви харесва, може да се опитаме  да направим една подобна извадка....И до днес се червя и смея на изреченията в моя профил там...  Hug Hug Hug
Та затова си мисля, че си струва - остава ти нещо за спомен от теб самият....

Общи условия

Активация на акаунт