Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 438
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Много благодаря за превода  Heart Eyes

Момичета, как разбирате това - да споделим изневярата.
Тази наистина да не вземе с някого да преспи , да я забремени....
Това ми хрумна на първо гледане и четене.

Ама еднакво мислим, а?  hahaha hahaha hahaha

Да, като е тръгнала към дъното Мелда няма спиране.
Няма да ги остави лесно Харун и Еда , ще направи живота им ад, както се закани.

никакъв шанс за отказване от тази гадина Мелда, аз мисля че тя има предвид болката от изневярата, защото на Харун му е все тая , той сам и каза че никога няма да бъдат истински мъж и жена, него изневяра не би го изплашила, а по скоро тя иска да го нарани и да страда като нея.... newsm78

# 511
Той страда само ако не е с Еда и Ямур.
И тя точно това ще му причини.
Абе като голяма гад я изработиха сценаристите.
Дано филмът да е към края да си отдъхнем вече.

# 512
Надявам се все пак повече хора да застанат на страната на Еда и Харун - Феяз, а може би и Тюркян, особено ако е разбрала за лъжите на Мелда.

# 513
Какво ли ще да значи тая крилата мисъл на Мелдището "Вместо това и двамата ще споделим изневярата"  newsm78

С кого ще споделя? Или се готви да изневерява? Ама на кого? То само в нейната глава тя е с Харунчо! hahaha hahaha hahaha

Преди да каже "Вместо това и двамата ще споделим изневярата", казва че се отказва да се бори за любовта, което ще рече според мен,че той ще й изневерява, а тя ще я приеме. Така мисля аз.

# 514
Какво ли ще да значи тая крилата мисъл на Мелдището "Вместо това и двамата ще споделим изневярата"  newsm78

С кого ще споделя? Или се готви да изневерява? Ама на кого? То само в нейната глава тя е с Харунчо! hahaha hahaha hahaha

Преди да каже "Вместо това и двамата ще споделим изневярата", казва че се отказва да се бори за любовта, което ще рече според мен,че той ще й изневерява, а тя ще я приеме. Така мисля аз.

Хм, звучи разумно. Развод - йок.
А каквато е практична развод Харун евентуално ще си купи срещу много пари, ама едва ли, отровната гад ще се съгласи, дори и срещу много пари.

# 515
  • София

Изглежда прекалено разумно и примиреческо решение за нейния болен мозък! Ако беше решила да се кротне и да се прави на нещастна и стадаща съпруга нямаше така яростно да къса свидетелството! Ама пък голям кеф е тази сцена!

# 516

Изглежда прекалено разумно и примиреческо решение за нейния болен мозък! Ако беше решила да се кротне и да се прави на нещастна и стадаща съпруга нямаше така яростно да къса свидетелството! Ама пък голям кеф е тази сцена!
Тя не къса свидетелството,то е с твърдите корици, а нещо друго.

# 517
Аз си мисля, че снимките които видяхме са за два епизода напред, за този и следващ, съмнява ме Еда да е в болницата с детето в този епизод. По- вероятно е да свърши там където сърдечния и ритъм е в права линия.  newsm78

# 518
  • София

Тя не къса свидетелството,то е с твърдите корици, а нещо друго.

Мислиш ли?  Сега изгледах пак фрагмента! Вярно, че не се вижда добре какво къса, но на пода после е и самото свидетелство! Мисля си, че е то! Както и да е, де! Предстои да видим!

# 519
  • София
Аз си мисля, че снимките които видяхме са за два епизода напред, за този и следващ, съмнява ме Еда да е в болницата с детето в този епизод. По- вероятно е да свърши там където сърдечния и ритъм е в права линия.  newsm78

Сакън, не думай! Това остава сега - още две серии да гледаме как Еда ще се възстановява! Няма, това ще го претупат, защото врага не спи! Докато нашите гълъбчета се мотаят по болници, Мелдището верно ще спретне някоя бърза беля. Като я гледам как се е насъскала и вика на Джамил / то и на него трябва да му викне някой,за да влезе в час, но нейсе/

# 520
Не е изневяра .
Мелда казва : Вече няма да се боря за изгубената си любов , аз ще я заместя с предателство.

Това е . Исках да ви го напиша ,за да не се чудите толкова,защото не е изневяра.

# 521
Feyyaz: Аз просто се опитах да защитя себе си и моето семейство.

Аарон: Еда!

Melda: ''Сега малкото ми момиче щеше да е до мен'' - кажи го ... ''Всичко е заради теб '' -  Хайде, кажи!

Бату: Отиват ли такива работи на добро момиче като теб?

Едже: Може би аз не съм толкова добро момиче, колкото си мислиш.

Melda: Повече няма да се боря за любовта, която загубих. Вместо това и двамата ще споделим изневярата.

Dr.Başak: Хайде, давай сега!

Еда: Ииииии

Аарон: Моя единствена ... Добре дошла сред нас!

Dr.Başak: Не мога да уловя пулса на майката! Незабавно подгответе устройството за шок!

Аарон: Едааа!

Поздрави до далечен Ванкувър и до Вас.!!!!

# 522
Не е изневяра .
Мелда казва : Вече няма да се боря за изгубената си любов , аз ще я заместя с предателство.

Това е . Исках да ви го напиша ,за да не се чудите толкова,защото не е изневяра.

Знаех си, че си широко скроена.

# 523
Feyyaz: Аз просто се опитах да защитя себе си и моето семейство.

Аарон: Еда!

Melda: ''Сега малкото ми момиче щеше да е до мен'' - кажи го ... ''Всичко е заради теб '' -  Хайде, кажи!

Бату: Отиват ли такива работи на добро момиче като теб?

Едже: Може би аз не съм толкова добро момиче, колкото си мислиш.

Melda: Повече няма да се боря за любовта, която загубих. Вместо това и двамата ще споделим изневярата.

Dr.Başak: Хайде, давай сега!

Еда: Ииииии

Аарон: Моя единствена ... Добре дошла сред нас!

Dr.Başak: Не мога да уловя пулса на майката! Незабавно подгответе устройството за шок!

Аарон: Едааа!

Поздрави до далечен Ванкувър и до Вас.!!!!

Как е при вас. Има ли и други българи да са запалени по "Незабравима".

# 524

Къде ти...,такава  доброта от мецана!!!!

Общи условия

Активация на акаунт