Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 452
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Може би Мелда ще се съюзи с Бурак срещу клана Арсланлъ. МАкар че всичко, което тя върши напоследък си е предателство.
Поне в  това е страшно последователна...

# 526
Много благодаря за превода  Heart Eyes

Момичета, как разбирате това - да споделим изневярата.
Тази наистина да не вземе с някого да преспи , да я забремени....
Това ми хрумна на първо гледане и четене.

Ама еднакво мислим, а?  hahaha hahaha hahaha

Да, като е тръгнала към дъното Мелда няма спиране.
Няма да ги остави лесно Харун и Еда , ще направи живота им ад, както се закани.

Абе, то ако има шанс Мелдището да си намери някой дето се казва и ще почерпим, ама тя се е впила в Харунчо като пиявица! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дали няма да се появи ,този нов герой, който се спрягаше неотдавна.!!

# 527
  • София
Не е изневяра .
Мелда казва : Вече няма да се боря за изгубената си любов , аз ще я заместя с предателство.

Това е . Исках да ви го напиша ,за да не се чудите толкова,защото не е изневяра.

Знаех си, че си широко скроена.

Тук като гледам всички са хем широко, хем хубаво скроени. Все едно са правени в ателието на Хаят, тоест от Еда, но под ръководството на Хаят. А сега ново 5 - предателство, а не изневяра. Мелда може много народ да предаде, но най-вече Харун, холдинга, сестра си. В тоя кръг се въртят май заподозрените.

# 528
Надявам се все пак повече хора да застанат на страната на Еда и Харун - Феяз, а може би и Тюркян, особено ако е разбрала за лъжите на Мелда.

Аз си мисля ,че в следващия епизод ,все още никой няма да е научил истината.!

# 529
Аз си мисля, че снимките които видяхме са за два епизода напред, за този и следващ, съмнява ме Еда да е в болницата с детето в този епизод. По- вероятно е да свърши там където сърдечния и ритъм е в права линия.  newsm78

До сега винаги снимките,които са показвани са били от следващия епизод.!!!

# 530
  • София
Може би Мелда ще се съюзи с Бурак срещу клана Арсланлъ. МАкар че всичко, което тя върши напоследък си е предателство.
Поне в  това е страшно последователна...

newsm10 newsm10 newsm10
Не може да й се отрече последователността, наистина! Мдааа, май наистина ще очакваме крайни действия от нея - дори и да отвлече детето!

# 531
Какво ли ще да значи тая крилата мисъл на Мелдището "Вместо това и двамата ще споделим изневярата"  newsm78

С кого ще споделя? Или се готви да изневерява? Ама на кого? То само в нейната глава тя е с Харунчо! hahaha hahaha hahaha

Дали ,няма предвид,че ще сподели с всички за неговата извевяра !!

# 532
Мелдата ще прави мизерии -то е ясно.Нищо чудно да  дочакаме серията ,в която се сбъдва съня на Еда с порасналата Яамур , посрещайки Харун и казвайки му "чичо" в къщата на Арсланлъ. Ще живее като сянка и ще дебне да отмъщава.
Въпросът е каква мизерия ще измисли в следващия епизод.Сигурно с помоща на Гюляй ще симулира спонтанен аборт,за да се прехвърли вниманието върху нея. Феяз ще ги събере всички под един покрив и не ми се мисли колко серии ни чакат.............
Дано сценаристите не ни готвят тази манджа.

# 533
  • София
Надявам се все пак повече хора да застанат на страната на Еда и Харун - Феяз, а може би и Тюркян, особено ако е разбрала за лъжите на Мелда.

За съжаение и аз мисля, че ще е така! ooooh! ooooh! ooooh!

# 534
Какво ли ще да значи тая крилата мисъл на Мелдището "Вместо това и двамата ще споделим изневярата"  newsm78

С кого ще споделя? Или се готви да изневерява? Ама на кого? То само в нейната глава тя е с Харунчо! hahaha hahaha hahaha

Преди да каже "Вместо това и двамата ще споделим изневярата", казва че се отказва да се бори за любовта, което ще рече според мен,че той ще й изневерява, а тя ще я приеме. Така мисля аз.

Изглежда прекалено разумно и примиреческо решение за нейния болен мозък! Ако беше решила да се кротне и да се прави на нещастна и стадаща съпруга нямаше така яростно да къса свидетелството! Ама пък голям кеф е тази сцена!

И аз така си мисля,черните облаци ,ще ги предизвика тя.!!! Но какво точно ще направи ,незнам!
Минават ми много варианти,кой от кой по-лоши!!

# 535

Много е възможно никой още да не е научил.
Но странно ми е това избухване на Мелда срещу баща й.
Освен това, Бату и Едже, дали няма и Едже да се включи срещу семейството на Харун  Rolling Eyes
Колкото до предателството на Мелда, тя вече е предала всички.
За къде повече ? Може би като законна съпруга на Харун, да използва това си положение, за да извърши още подлости, всичко очаквам от нея.

# 536
Здравейте форумци! Виждам, че след почивката сте се върнали с много свежи сили и идеи. Не мога да ви изчета! Hug
Сърдечни и искрени благодарности на момичетата, които превеждат! Много целувки от мен, мацки! newsm51 newsm51 newsm51  love001
Новият фрагмент е обещаващ, но не ми харесват изказванията на Мелда! Еда ще я спасят, спокойно, но ме притеснява продължението на след връщането им от болницата. Реакциите на Толга също са обезпокоителни, струва ми се, че е загрял за някои неща! newsm78

# 537
Не е изневяра .
Мелда казва : Вече няма да се боря за изгубената си любов , аз ще я заместя с предателство.

Това е . Исках да ви го напиша ,за да не се чудите толкова,защото не е изневяра.

Е все пак не си ни зарязала напълно!!

Благодаря ти!!!

# 538
Днес изгледах много от началните серии, които бях пропуснала.
Не знаех, че Толга е толкова несимпатичен герой още от самото начало.
Импулсивен, неразсъждаващ, направо тъп в постъпките си.
Ами той без татко Феяз е загубен.
Честно казано, нищо добро не очаквам и от него.

# 539
Мелдата ще прави мизерии -то е ясно.Нищо чудно да  дочакаме серията ,в която се сбъдва съня на Еда с порасналата Яамур , посрещайки Харун и казвайки му "чичо" в къщата на Арсланлъ. Ще живее като сянка и ще дебне да отмъщава.
Въпросът е каква мизерия ще измисли в следващия епизод.Сигурно с помоща на Гюляй ще симулира спонтанен аборт,за да се прехвърли вниманието върху нея. Феяз ще ги събере всички под един покрив и не ми се мисли колко серии ни чакат.............
Дано сценаристите не ни готвят тази манджа.
Аз също съм склонна да повярвам, че това може да се случи в действителност! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт