Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 343
  • 724
  •   1
Отговори
# 615

е сега ме хвърлихте в тъч аз ли знам кой кой е или това е някой друг от форума hahaha hahaha

Гадая гадая ама не ми се полчава сега д а не с еокаже че това си ти кометке

# 616

За всички фенки на Серхан!
Е, те това не знам как можем да заслужим да го видим!  newsm78  Явно феновете на сериала от снимката мноооооого са слушкали и папкали! Ние явно не сме достатъчно послушни! newsm45
Какво ли не бих дала да съм на мястото на тази мацка там, под дъжда....еееееххх smile3508.....

Ех ама си сладка той сега е доста позаслабнал горкия нямя таквиз бицепси и трицепси стопиха му ги от умора по филма

# 617
  • София
Да обобщим преди да си легна, изпълнен с мечти, които според пожеланието на Кометка утре би трябвало да държа в ръце (дано!). Днес вече имаме два революцинно нови артикула, които плачат за производство:
- усмирителна риза за двама в 3 различни варианта според пола на двамата
- обувцици различни номера от почти естествена кожа с малко силикон и гьон

# 618
Да обобщим преди да си легна, изпълнен с мечти, които според пожеланието на Кометка утре би трябвало да държа в ръце (дано!). Днес вече имаме два революцинно нови артикула, които плачат за производство:

абе кажи си го направо усмирителна риза за двана ама да става и за още две в резерва но така или иначе за този артикул трябва да с епосъветваме с д-р Куин

# 619
е сега ме хвърлихте в тъч аз ли знам кой кой е или това е някой друг от форума hahaha hahaha

Да, ама не! Бях такава преди няколко години, сега съм грозна, дебела, пъпчива с петна по лицето, не много висока, с коса като метла.... Абе изобщо не знам моят Харун как ме търпи още, та не ми е бил шута заради някоя хубавелка. И без това ми вика, че яхам метлата като византийка!
А това на снимката е Йозлем Йълмаз!

# 620
Аааа bghelp, много хубави снимки.  Hug
Вярно ли, че наш бай ганьо е имал рожден ден?  newsm78
Да, вчера.
За кои снимки говориш, за тези на Özlem Yılmaz, или за снимката на моя профил.

Ами на тази втората снимка не си ли ти мног си приличате

Не, това е Özlem Yılmaz, една от последните й снимки.

Чесно да си кажа помислих че това на втората си ти

Да, а пък аз помислих, че това на третата е тя. Не, наистина, впечатляващи снимки и откровено казано, аз малко се изненадах като видях кой е автора на съответните стихове. Май си бях изградил по-различна представа.

Може и да си си изградил точна представа, знае ли човек?

# 621

Да, ама не! Бях такава преди няколко години, сега съм грозна, дебела, пъпчива с петна по лицето, не много висока, с коса като метла.... Абе изобщо не знам моят Харун как ме търпи още, та не ми е бил шута заради някоя хубавелка. И без това ми вика, че яхам метлата като византийка!

еее ти пък какво описание не вервам да знаеш те Харунчовците всичко могат да траят и да ги правят на балъци ама все към хубавелки се стремят

# 622
Ааааа, недей да си мислиш, че съм се шегувала. Съвсем сериозно ти отправих моите най-искрени пожелания за теб.
Между другото по празниците както си пътувах по Е79  и ме задмина един червен шевролет. Точно си мислех да му го върна, но ме спряха полицаите и плановете ми отидоха на кино.

# 623
Ааааа, недей да си мислиш, че съм се шегувала. Съвсем сериозно ти отправих моите най-искрени пожелания за теб.
Между другото по празниците както си пътувах по Е79  и ме задмина един червен шевролет. Точно си мислех да ти го върна, но ме спряха полицаите и плановете ми отидоха на кино.

Ами той шевролета е бил за полицаите ама те нали са умнички гледали гледали че е червено и спрели тебе с червения голф щото нали и славата им такава на голфовете.
Добре че не съм с червена кола че и аз щях да съм в кюпа заради профучалия шевролет

# 624
еее ти пък какво описание не вервам да знаеш те Харунчовците всичко могат да траят и да ги правят на балъци ама все към хубавелки се стремят

Знае ли човек? Може пък и да си има някоя тайна Еда.

# 625
Между другото по празниците както си пътувах по Е79  и ме задмина един червен шевролет. Точно си мислех да ти го върна, но ме спряха полицаите и плановете ми отидоха на кино.

Ами той шевролета е бил за полицаите ама те нали са умнички гледали гледали че е червено и спрели тебе с червения голф щото нали и славата им такава на голфовете.
Добре че не съм с червена кола че и аз щях да съм в кюпа заради профучалия шевролет

smile3532 smile3532 smile3532

# 626
Честно казано Харун наистина нещо много е отслабнал напоследък и се е състарил доста. Гледах сериите от началото и виждам огромна разлика! Нещо и него стилистите го .......

# 627
Честно казано Харун наистина нещо много е отслабнал напоследък и се е състарил доста. Гледах сериите от началото и виждам огромна разлика! Нещо и него стилистите го .......

# 628
нали след толкова мъки,  сълзи и тормози от страна на Мелда трябва да изглежда изтормозен.

А пък и толково много снимки ..............

# 629
Ами да, ето това имах предвид, сивите коси на слепоочията!

Общи условия

Активация на акаунт