РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 4

• 134 839
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, не спирате да творите.
Цуре, г-н Мисев има много закачлива усмивка.Ако е все още е ерген , няма да е зле да сложиш край на ергенуването му и да го запознаеш с бъдещата г-жа Мишева.  bouquet
Кабзи, твоите чудесии са ми познати от друга тема, която се опитвах да следя, но там вие летите със скоростта на светлината.Влюбена съм в плетивата ти.  Hug
Г-це Попинс, твоето име вече се превърна в емблема за майсторство. Каквото и да кажа, ще бъде банално просто гледам и се уча.

Дойде ред да ви представя и четвъртата приятелка, Елвира.
Красивият си слънчев загар, Елвира  дължи на Г-ца Попинс. Сърдечно благодаря от нейно име. newsm51

http://nadjaishappiness.blogspot.com/2010/04/flickr.html

# 46
От село съм,вече написах коментар в блога ти.
Освен суперлативи и за стихчето/много се смях на него  Joy Joy Joy/ и за куклата,нищо друго не мога да добавя  Peace
 kabzimalka , и аз знам от др. тема за чудесните ти плетени играчки.
Точно са за тази тема,нищо че не са шити.
Последните две кукли направо са СУПЕРРРРРРРРРРР  Peace Peace Peace
ac.mari ,ЧУДЕСНО си се справила с пачуърка  Peace
Аз само веднъж на една кукла направих роклята пачуърк и се озорих доста,че не бях чела нищо за техника и чалъми.
цурето66,Мишо Мишев е страхотен сладур с тази зъбата усмивка  Peace Peace

# 47
Момичета, направо съм влюбена в куклите ви! Отдавна ми се иска да пробвам и аз да направя кукла, но все не ми стиска да се захвана.

kabzimalka, може ли да пуснеш схема на куклата с лилавата рокля. Много ми харесаха играчките ти   bouquet

# 48
От село съм, много е хубава Елвира!  bouquet
kabzimalka, МНОГО ХУБАВИ ИГРАЧКИ! За мен света на плетенето на едан кука е като пътуване до Марс! Мисия невъзможна Laughing

# 49

И аз, и аз тук!   bouquet
 Сега ще правим змията от Крокотак - събрахме капачки, остава ластика, и ще сложа снимки Simple Smile

# 50

kabzimalka, може ли да пуснеш схема на куклата с лилавата рокля. Много ми харесаха играчките ти   bouquet

Ати,за съжаление не съм плела по схеми.Всички кукли,с изключение на последните две и мечететата са плетени по интуиция.Ако искаш мога да ти обясня принципа на ЛС. Започвам от горната част на главата ,шията,тялото и т.н.Мечетата и телата на последните кукли са по описание от руски сайт.Ако желаеш,мога да дам линк.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 16:12 от kabzimalka

# 51
 offtopic  Момичета, налага ми да ви питам нещо.....Трябват ми спешно около 60бр. канелени пръчки (но не прекалено дебели)... като тези тук http://pokani.dir.bg/_files/4884853.jpg . Купувам си от две магазинчета......но уви, едното беше на Черни връх и сега заради метрото са го махнали, а в другото няма и не са имали от месец (то ми беше резервата). Обикалям из женския пазар от два дни - безуспешно...намирам само грозни и не приличащи на пръчици.В Бриколаж на Цариградско - няма. Става дума за София Simple Smile.

Благодаря ви предварително и мн моля да ме извизните за off topic-а

# 52
Бибси, на пазара в Младост 1 /точно на последната спирка на метрото се намира/ има една сергия, на която продават само сушени подправки. Там имат огромна торба с канелени пръчици. За съжаление не съм обърнала внимание каква е дебелината им.

# 53
kabzimalka, от кой сайт са моделчетата?
Лилавата кукла е страшно сполучлива, браво на теб!

# 54
kabzimalka, от кой сайт са моделчетата?
Лилавата кукла е страшно сполучлива, браво на теб!

Това е темата за мечетата.Както писах и преди,телата на последните кукли е по това описание.
http://club.osinka.ru/topic-59934
ето и още линкове за плетени играчки,ще ти дадат много информация и идеи:

http://club.osinka.ru/topic-67930?highlight=
http://club.osinka.ru/topic-69728?highlight=

# 55
kabzimalka, мерси за споделените творения, прекрасни са, както и за темите в осинка! ти откри цял нов свят за мен, честно! Simple Smile

# 56
  • FRANCE
Пак сте сътворили красоти Simple Smile

kabzimalka страхотни са ти играчките. Аз само мога да си мечтая да сътворя такова нещо
От село съм супер е стихчето и куклата. С голямо удоволствие чета сайта ти и се забавлявам.
цурето66,Мишо Мишев е голям сладур.

Аз отдавна не саъм правила играчки, но за извинение ето какво правих въпреки че не е съвсем играчка.

Hug на всички

# 57
  • FRANCE
Благодаря Simple Smile Уж беше за каката, ама стана за беба Simple Smile Ще си имаме още една мома, такмо да ия много кукли Simple Smile

А иначе да имате някоя лесничка кройка на коте мола? Благодаря

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 19:58 от madame

# 58
madame ,много сладка ти се е получила завивката  Peace
И аз отдавна съм я харесала от Тилда дизайна,но нямах подходящи цветове.
Пък не смея да импровизирам с разцветките.
А виж твойта как добре се е получила в съвсем друга гама.
Сега ще подходя малко по-смело.

Имам готова кукла,но от този дъжд не мога да снимам.
Като изсъхне тревата. Laughing

# 59
Както винаги, смело се записвам, с любопитство разглеждам, размечтавам се..., но още се помотвам за собствено творчество  Mr. Green
А вие давайте смело напред, защото създавате невероятни неща, за които дори не съм и сънувала, че могат да се правят и в БГ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт