РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 4

• 134 856
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Мадам, мното е нежна русалката! Пък и нали в Европа е модерно монокинито, тъкмо с тенденциите в крак Grinning
Бабе, наистина е чудо, това което направи с Лора! Приказна е!
Цуре, супер е бабата, не ми е много бабешка де.... по-скоро леко лелка Wink
Кита, хубава е Снежнокоска. Не го разбрах това със "възрастната принцеса" обаче Thinking,
 относно момиченцата мога да ти предложа това http://picasaweb.google.com/rosagrosa/BONECAFEITADEMEIACOELHOPOR … 18796032128108194
по- натам има и обяснение как се прави. Много е лесно, и най-вече бързо предвид евентуално бройката на момиченцата. Но за момченца  newsm78

# 31
  • София
Добър ви вечер    ... или добър ден newsm78!
Спете си, не ми пречите!

Цуре, госпожа Драга учителка ли е? Много й отива книгата!
madame, много е хубава русалката, така без горнище ми прилича на русалка-дете с най-сладкото усмихнато личице!
Кита, Среброкоска е красавица! Може би прилича на възрастна принцеса, заради сивите си коси. А за подаръчетата също бих ти предложила някакви чантички, портмоненца, калъфчета за телефони, несесери...
 Praynig И моля те, имай милост към непритежаващите профил във фейсбука  Grinning
Мери, а в къщичката дали не би могло да се вгради...  тарелка (напр. от сладки, не от сурово месо)?  newsm78 Ти откъде намираш тази пластмаса?
Бабилия, благодарско за рецептата на козунака! Сега си хапвам доволно от първият козунак(, който съм направила през живота си  Blush), малко е препечен отгоре, ама иначе на вкус е супер. Вторият стана перфектен! Да предадеш на Умбра моите искрени благодарности!

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 01:21 от Cattt

# 32
  • FRANCE
Благодаря за милите думи за русалката Simple Smile Направо ме мотивирате. Сега мъча едно одялце, уж пачлорк и после ме чака принцеса.

За къщичката и аз съм се наканила някой ден. Мислех си за тия подложки за индивидуално сервиране (дано се сещате), те нали са от тънка пласмаса.

Среброкоска е голяма чаровница. Аз не я намирам за стара, но... Simple Smile

слънчев ден

# 33
Относно къщичката - пластмасата я взех от едни рекламни материали.
Има само за още една,пък после ще го мисля.
С тарелка не съм сигурна дали ще стане,защото е доста мека.Няма да има стабилност на къщичката.
По скоро става от сладоледените кутии,но те са малки на размер.

# 34
Красоти, красоти....както винаги. Дано русалката, скоро се сдобие и с дрешка (бански) в горната си част Simple Smile

Чантичката, която Мария е показала е много сладка, общо взето подобни модели са много интересни за малки госпожици.

Поздрави за новоприсъединилите се към групата на творящите играчки. Аз нямам време да творя играчи..., но за сметка на това пък творя моите си картички Simple Smile. И като говорим за малки принцеси, ето и нещо скорошно от мен. (покани за рд- на малката принцеса Зори)

А, да направих си група във facebook....можете да се присъедините и да поканите приятели Simple Smile
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=108969565799798

Лека вечер,
Биби

# 35
  • Съвсем в края на света
Bibsi, много нежна покана, не съм разгледала още фейса, но ще го направя с удоволствие.
ac.mari, много готина чанта, ама ако я правя ще е само за моята госпожица.
Слънчевата Ами е много готина.
Разминах се с шиенето на подаръчета, не можах да измисля нищо за момчетата.
Девойки трябва ми кройка за елен, дано ме прочетете днес Simple Smile
А Среброкоска, тя е със сиво сребриста коса, преждата е така, с ламе. За мен лично си прилича на сребърна коса.
Идеята ми беше, за местното население, не съществуват Златното момиче, нито пък принцеси със сребърни коси. За тях нещата са черни и бели, няма фантазия.

# 36
# 37
Здравейте момичета
Малко випоизтървах, но се борихме с първите си Зъбчета.Вече Надето има 2- приемаме поздравления. newsm44
Добре дошли на новите ни попълнения.С нетърпение очаквам новите ви играчки. welcome
Бабе, ти ме смайваш.Все казваш, че нямаш време за детайлите ама като глегам Лора, май нямаш предвид нея. newsm10
Мари..., защо не съм на мястото на Ами?  grinning039
Bibsi, страхотни картички.

Kita99 пробвай с този форум
http://www.prettytoys.ru/forum/114-161-1
Ако си направиш регистрация, ще можеш да използваш и др. кройки от сайта. Има още елени.

# 38
Привет на всички,"стари" и новички   bouquet
 От_село_съм ,честити първи зъбчета.Да са бели и здрави и да хрупкат много плодове и зеленчуци  Grinning

Мари,тази твоя Ами как се е излегнала и вече има и тен  Peace
Бибси,много сладка покана  Peace и аз ще разгледам страницата ти във Фейсбука.
Между пролетното почистване ,градината и цветята се появи и  слънчевото ми момиче Ема
Идеята ми дойде като гледах нарцисите в градината .

# 39
  • София
Здравейте!
Бибси, страхотни са картичките ти! Много хубаво рисуваш!
Честити първи зъбчета на малката Надя! Да са здрави и белички!
Хриси, Мария, винаги разглежадам с голямо удоволствие куклите ви! Като живи са!

# 40
Първо, честити зъбчета  Simple Smile Малките заслужават най-много внимание....
След това специални поздравления за куклите на ac.mari и mery_poppins1. Както винаги куклите са страхотни и мн добре изпипани. Дано и аз някой ден успея да се пробвам да направя поне една такава кукла...Simple Smile

И накрая - блгодаря за милите думи.
Творците, трябва да се подкрепяме взаимно, нали така Simple Smile
Аз съм в творчески подем, и до голяма степен го дължа на няколко прекрасни дами, който открих в този форум и които дори и не подозират, че са успели да ме вдъхновят......и най-вече на едно вълшебно момиче, което прави страхотни неща и някои от вас, може би вече познават - момичето с вълшебни ръце Елия Simple Smile
Тези форуми са голяма работа, гледаш красиви неща и се вдъхновяваш....дори и да не са в сферата в която аз се занимавам, вдъхновението е голямо и силно Simple Smile

Пожелавам ви страхотен ден, и безброй вдъхновения Simple Smile
Биляна

# 41
  • зад кестените
Добър вечер момичета ,големи красоти сте сътворили  :love От_село_съм , да са   честити първи зъбчета на Надето :mery_poppins1 Ема ти е много сладка и си и подсигурила много подходящи пролетни дрешки , много ми харесаха ac.mari   слънчевата Ами е много оргинална с този плажен костюм,а  и пачуърк завивката  за кукли  е много добре изпълнена . Бибси,много сладка картичка, личи че си вложила много нежност в нея  bouquet Нямам си рег в facebook за да видя и аз Среброкоска на Kita99 Embarassed Embarassed а и другите красоти поставени там а сега ви представям мишлето Мишо Мишев
https://cdn.bg-mamma.com/AAZl/3c0093fc.jpg

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 23:32 от цурето66

# 42
Здравейте,майсторки на кукли!Отдавна ви "шпионирам" и се възхищавам на куклите ви.Фен съм на всичко ръчно правено.Мога да шия,но ми е страшно пипкаво и понеже не съм особено търпелива,не се захващам да шия,освен ако не е наложително.За това пък съм луда по плетенето,мога нощи да не спя,докато не завърша проектите си,особено ако е нещо,което правя за първи път.Искам бързо да видя крайния резултат.
Тук представяте предимно шити играчки,но аз искам да ви покажа своите плетени играчки.Забелязвам,че всяка следваща е по-добра от предишната.Жалко,че денонощието е само 24ч,жалко,че имам само две ръце и куп ангажименти, и проекти,но използвам всяка свободна секунда,за да въртя куките.Заповядайте,разгледайте!

http://picasaweb.google.com/112254324403232537295/pCocPH#

# 43
kabzimalka Направо си върха, аз имам някакви опити на една кука, но ти си супер, особенно много ми хареса мечо пух  Heart Eyes По принцип не харесвам много плетени кукли, но твоите са невероятни, все едно са живи.

# 44
Благодаря за оценките,момичета!Научих се да плета играчки заради нашите благотворителни базари.Трябваше да измисля нещо плетено,което да прави впечатление,да е уникално и да може да се предлага за продан.Представените от мен играчки са продадени на тези базари,с изключение на последните две кукли - те бяха за подарък за две сестрички.

Общи условия

Активация на акаунт