РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 4

• 134 839
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм в отбора на почитателите   bouquet
Обаче има шанс да се свържа с доставчик на пълнеж за играчки (изкуствен) и ще пиша после, ако контакта е успешен и някой друг се интересува. Знам че, куклите трябва да се от естествени материали (включително пълнежа), но за други играчки и проекти изкусвения може да е по-подходящ.

# 16
  • София
Мери, Роза е прекрасна! Много добре ти се отразява пролетта, да знаеш !

P.P. Хайде и аз да покажа нещичко, че ще кажете, че  не шия  Grinning
http://www.flickr.com/photos/44898304@N04/4495996697/

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 12:34 от Cattt

# 17
да попитам с какво мога да оцветя бял плат в кафяв, мислех с кафе, но как точно става и няма ли да мирише после много, че ще правя играчка  за едно бебче ?

Мерси предварително   bouquet

Catt и аз си мислях така като тебе първия който купи от мен нещо да му подаря  нещо, много хубава идея и цветето е много сладко  Simple Smile

# 18
да попитам с какво мога да оцветя бял плат в кафяв, мислех с кафе, но как точно става и няма ли да мирише после много, че ще правя играчка  за едно бебче ?

Мерси предварително   bouquet

Catt и аз си мислях така като тебе първия който купи от мен нещо да му подаря  нещо, много хубава идея и цветето е много сладко  Simple Smile
При рускините съм чела че оцветяват с нес кафе или черен чай. За чая, държиш в течността и проверяваш до каква степен е стигнало оцветяването. Вадиш когато ти хареса. Но не знам дали е подходящо, щом играчката е за малко бебе. Аз не бих г опробвала. Защо не вземеш просто  такъв цвят плат? И да няма при теб, някой може и да може да ти помогне.
Катче, прелестно е !

# 19
vig
Най лесно се получава като потопиш плата (мокър) в реванол, а после в белина. Става светло кафяво, а като се изплакне обилно с вода изчезва и миризмата. Получава се обаче само при памучни тъкани.

Кат, много готино цвете.
Цурето зайко има много симпатична муцунка.
От Село съм твоите дами от соарето са просто прекрасни. Като "публикуваш" някоя винаги се връщам да погледна останалите и естествено да прочета стихчетата. А и аксесоарите им са страхотни.
Мери Попинз и АсМари такова внимание към детайла и такова търпение имате. Вашите кукли са наистина уникални.

И за да не си помислите, че мързелувам, представям ви Лора: http://grandmashandmadedolls.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 06:43 от Бабилия

# 20
  • София
Лора е прекрасна, а дрехите й са много красиви!

# 21
Мерси много за отговорите   bouquet, мисля , че чая е най подходящ и достъпен  Simple Smile Не искам да купувам плат, защото няма да намеря същия. Понеже се прави от два цвята тая катеричка аз ги имам и плата е супер от това трико с двете лица, но имам сиво и бяло, а много ще се цапа бялото, затова искам кафяво  Simple Smile

Лора наистина е прелестна, очите са и много красиви  Heart Eyes

# 22
  • зад кестените
 HugДобър вечер момичета, благодаря за  оценките на Бобо.
Бабилия Лора е красавица а рокличка биха пожелали да имат много момиченца.Тази хитринка с реванола не я знаех , за в бъдеще ще  я приложа newsm10 ..Аз съм оцветявала с кафе но не съм доволна ,след изпиране на играчката цветът се променя От Село съм. чудесни кукли и много свежи стихчета  Grinning аз съм голям  почитател на магаретата.mery_poppins1 на Роза много и отива този цвят, истинска пролетна фея. Cattt много хубаво цвете , аз все се каня да шия едни лалета но не попадам на подходящи  платове, а в стебълцето  има ли някаква пръчица ?
ac.mari очаквам с нетърпение новата ти кукла  Heart EyesАз сега се опитвам да направя една примитивна кукла ( възрастна провинциална  дама).Оказа се че не е никак лесно да направиш едно леко сбръчкано лице Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 00:04 от цурето66

# 23
  • София
http://www.everythingfordolls.com/matching_girl_doll_clothes_page.htm  Grinning

цурето66 , в дръжката на цветето не сложих тел или пръчка, натъпках го хубаво със сил. вата и се получи добре - даже може да се огъва до изв. степен. Иначе не съм го шила с кройки, измислях си ги в процес на работа.

# 24
  • зад кестените
Cattt    bouquetблагодаря за отговора и аз ще шия цветя в скоро време  днес ми дадоха едни хубави платчета и след малко ще се ровя за моделчета.
А да ви представя сега госпожа Драга , трябваше да изглежда по възрастна ама не и се старее  Joy Joy а и ботушки с ток искаше да носи ама аз не можах да и направя .Та моля помогнете със моделчета е съвети Praynig Praynig

# 25
  • FRANCE
Леле какви красоти сте сътворили.

Драга е супер.
Бабилия пак си се постарала и си на ниво, браво. Голяма красавица е Лора.
От Село съм. чудесни кукли
mery_poppins1 на Роза е истинска пролетна фея.
Cattt много хубаво цвете .

Абе майсторки сте Simple Smile

Ето я най-после и малката русалка, ама горката си няма сутиен че не можах да го измисля Simple Smile

Сега имам поръчки за пепеляшка и принца, ама нещо нямам идея как да изглеждат, така че ако имате предложения Simple SmileSimple SmileSimple Smile

усмихнат ден

# 26
  • Съвсем в края на света
Здравейте девойки!
Срам не срам, не съм ви дочела.
Видях страхотни кукли, в новата тема, но няма да изреждам, защото както писах съм гледала картинки и не съм чела.
Идвам на бързо да ви представя Среброкоска, дано я виждате, защото вчера я сложих във фейса само.
Мери Попинс, много много отдавна ми се ще да те помоля да си снимаш градината, мисля, че е приказна като куклите ти, аз нали съм един плагиатор, ще си открадна идейки Simple Smile
Сега честно отивам да ви дочета и се хвърлям с главата напред към 101 проекта.
Искам ми се да ми дадете идея. Simple Smile
При нас на когато някое дете има рожден ден, се подаряват малки нещица. Има специални магазини за партита и там има всевъзможни боклуци. Иска ми се да направя нещо различно, но и бързо, че нямам много време. Не мога да се спра на нищо шито за момиченца на 8 години. Sad
По-големият проблем обаче са момченцата на 8 години, идея нямам какво може да им хареса?
Дано ми дадете идея!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:02 от kita99

# 27
  • зад кестените
kita99 Преди време бях открила тези колички не съм особено сигурна че ще впечетлят едно 8 годишно момченце, но знаели човек GrinningРазгледай ги все пак
http://picasaweb.google.com/ionealves/RevistaJaponesa#5159247123223041106
http://picasaweb.google.com/ionealves/RevistaJaponesa#5159245229142463074
http://picasaweb.google.com/ionealves/RevistaJaponesa#5159245010099130914
http://picasaweb.google.com/ionealves/RevistaJaponesa#5159244958559523346
http://picasaweb.google.com/ionealves/RevistaJaponesa#5159243206212866130
http://picasaweb.google.com/ionealves/RevistaJaponesa#5159243154673258562
http://picasaweb.google.com/ionealves/RevistaJaponesa#5159242832550711282

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:29 от цурето66

# 28
Започвам фермана  Laughing
Cattt ,прекрасно цвете, много си го избарала  Peace
Бабилия,просто невероятно е това,което си направила от старата кукла.АДМИРАЦИИ  Peace
 ac.mari ,във всяка стеничка и в покрива съм "вградила" тънка пластмаса.
Може и с картон,но няма да може да се пере играчката.
 madame ,страхотна нахилена русалка  Peace
Бързо й измисли някакъв сутиен да не е срамува /ама като я гледам хич не й пука /
 цурето66 ,и ти напредваш с материала  Peace
Не мога да се сетя за обувки,освен да направиш по кройката на краката и да зашиеш по едно токче направено като тръбичка вътре с пълнеж /сууууупер обяснение  Mr. Green/.
  kita99 ,Среброкоска се вжда много добре,има си и коронка,а косата й е много оригинална  Peace
За градинката - правя снимки но поетапно.
Тазиа година съм решила,че няма да садя повече цветя /само тези да са дето са многогодишни/, но не се знае дали ще си удържа на решението  Laughing
Все нещо купувам или ми дават приятелки и аз от жал да ги хвърля и  все садя  ooooh!
Съпругът ми е по тревните площи и нещо не ги харесвам,че по принцип трябва да се подменят на 3-4 години,а нашата трева е на 8 години,а на него не му се сменя /то верно,че си е много работа/. Ама вече не мяза на райграс,а повече на горска поляна  Mr. Green
Внасяме си малко горска екзотика в равното тракийско поле  Mr. Green
Сега малко" професионално"  обяснение - захванах се с една кукла,дето не ви е работа.Измъчих се с тоалета,но продължавам тъпо и упорито  Mr. Green

# 29
  • Съвсем в края на света
Момичета, когато боядисвате, задължително след края на процеса трябва да натопите плата във вода с много оцет за да се фиксира, дори риванола, като го топнете в оцет, ще стане кафяв Simple Smile
Мен лично не би ме притеснило да боядисам нещо за бебче с кафе или чай. След няколко пранета /които вие може да изперете/, не мисля, че ще има какво да изсмуче Simple Smile
Catt, да те питам, не съм ти първият клиент на етойс нали? Sad Страхотно е цветето.
Цурето много хубав заек Simple Smile Харесаха ми дрешките. Не знам Госпожа Драга как си я мислила и колко  си доволна, но моята госпожица се разкрещя като я видя. Мерси за линковете, ама не мисля, той син ми даже не се впечатли.
От Село съм поредната "грубовата селянка" е страхотна и много нежна, трябва като си дойда да ти доведа, две от нейната порода да ги снимаш с магарето Simple Smile Само не знам дали Елена няма да си тръгне и с магарето и с Беатриче Simple Smile
Мери Попинс прекрасна е Роза, аз съм враг на розовото, ама бивш Simple Smile Цвета на роклята е разкошен, като самата кукла Simple Smile
Чакам си градината, може и миналогодишни снимки. Simple Smile
Косата на моята Среброкоска е твърде опърничава и жива, очаквах я да се върне от училище гологлава, но уви устиска. Сега ще трябва да я шия косъм по косъм, но си заслужава според мен. Освен това съм в шах от културните особености. Момичетата в автобуса на дъщеря ми и казали, че прилича на възрастна принцеса!!! С две думи, радвам се че имаме такава култура и фантазия Simple Smile
АсМари всичките ти кукли са разкош, просто не се сещам какво да кажа, а детайлите просто ме убиват.
Бабилия, много хубава Лора, изписана е, а роклята ми напомня за моето детство и куклите в него Simple Smile
Да питам подметките от какво са, че съм на тази вълна сега?? Освен за кулата, ще трябва да правя и за живите ми магарици, че малката гаранция ще иска да се намъкне в кукленските обувки.
Мадаме, русалката ти е приказна и тя беше почетена със сочене и крясъци от диването, заради което попаднах във вашата тема.

Общи условия

Активация на акаунт