FarmVille - 21 тема

• 36 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Всичко разбрах без едно - MVP
Какво е това  Thinking

# 106
Моята мисия е да засадя 1800 тикви за ден и няколко часа.След малко се захващам.
И аз натиснах да хвана една работа ,но не ми излзе като влязох във фермата.

1800 тикви  #Crazy #Crazy #Shocked smile3505 аз имам само 500 квадратчета егати.

# 107
Моята мисия е да засадя 1800 тикви за ден и няколко часа.След малко се захващам.

1800 тикви  #Crazy #Crazy #Shocked smile3505 аз имам само 500 квадратчета егати.

И аз имам толкова.И се чудя какво да правя,дали изобщо да я почвам или да трия и да правя нови квадрати

# 108

И аз имам толкова.И се чудя какво да правя,дали изобщо да я почвам или да трия и да правя нови квадрати

И аз се чудя това примерно садиш 500 и ги триеш обаче ще е много досадно защото ще трябва да триеш 3 пъти по 500 и още 300.Доста досадно.1800 квадратчета това сигурно трябва да е цялата земя.

# 109

На мен пък е 1400 тикви.Нещо още не мога да схвана какво трябва да се прави.Излизат ми снимки на други приятели на тази работа.И те ли трябва да сеят същото?
При вас така ли е?

# 110
Примерно имате 1800 тикви за 1 ден - ясно е че това е невъзможно от един човек
Затова се нарича co-op farming - да го правят повече хора
И май не трябва само да се сади, ами и да се обере

# 111
Аз си мисля, че всички заедно трябва да наеем 1400 тикви, вече имам една съседка, която е насяла около 400 и търсеше помагачи.
Само не разбрах, наградата  ще е групова или е по толкова на всеки участник. Колкото по-бързо стане, толкова по-добре плащат. Обаче моята реколта ще стане за обиране чак към обяд, едва тогава ще мога да се включа.

П.П. да, трябва да се обере, не става с триене.

# 112
  • София
Аз трябва да обера 1400 тикви. Имам насадени 1400 как стана незнам.Ама нищо не разбирам.

# 113
А какво трябва да направиш за да ти даде мисия която да публикуваш.Иначе аз сега помагам на една комшийка с грозде.

# 114
Аз пък имам съседката, която търси помощ за тикви/и аз съм насидила/.Искам да и помогна и ми изписва това  You're already on another job! You must cancel or complete the job first before jumping on another. Visit the jobs page if you wish to quit your current job.

# 115
Значи можеш да извършваш само една мисия  Wink - или като starter (капитан), или като helper (помощник)
Наградата я получават всички  Wink

# 116
Вече си приела друга работа ! Иска първо да я довършиш или да се откажеш.

# 117
Да ,разбрах сега.
Това е общо.
Има поканени приятели,но зависи кой ще приеме тази работа.
Засега тази която аз я приех има още една мацка(незнам коя е) Rolling Eyes
От 1400 сме засяли 793.

# 118
  • Пловдив
Моята задача е 1275 грозда за 3 дни  #Crazy

# 119
Вече си приела друга работа ! Иска първо да я довършиш или да се откажеш.

Това го разбрах, но мислех, че като и аз съм насяла тикви мога да помагам на тези, които също са насяли.

Общи условия

Активация на акаунт