FarmVille - 21 тема

• 35 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Лопатата е там където е стрелкичката- над иконата с медалите и колекциите Simple Smile .

# 91
mimozka23, мерси, хич не  се сетих да проверя там

# 92
Най-вероятно засега са пуснали само тестово ко-оп. Сигурно след няколко часа ще стане ясно и как да искаме помощ от съседите.

# 93
Аз да се оплача.. от както си построих конюшната , преди може би повече от 20 дни, съм изкарала само 1 конче и 1 ХР.. нищо не ми дава, егати.  Crossing Arms

# 94
  • МАРС
Направих си Великденско кътче Simple Smile
http://www.facebook.com/photo.php?pid=156693&id=100000556750978

# 95
  • Бургас
Че аз за да мина нивата нито съм сяла, нито хващах син медал за животни  Rolling Eyes Накрая имаш достатъчно пари за бали, които са по 5 хп, за да минеш в 12 ниво  Peace

И аз нищо не съм сяла Peace Червения медал за осиновяване ми беше достатъчен. Междувременно съм минала няколко нива, купувам 15 палатки за 1000 парички и после бали, докато направя 16FV.

# 96
  • Бургас
Добро утро !  wavey

sysko kid   откъде имаш жълтите лаленца?

# 97
Почва общото сеене  Laughing
Аз викам да си направим отбори  Laughing
Примерно отбор 1 почва да сее grapes
Отбор 2 - pumpkins и т.н.

# 98
Доброутро и от мен сега ще разуча co-op мистерията.  Mr. Green Марто ако е така както казваш ще е супер.......При мен ми казва че за сега нямам работа за вършене и да съ върна по късно и че съм можел да помогна на съсед нещо такова ми каза при вас как е положението. newsm78 #Crazy

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 08:48 от Kar73r

# 99
Хайде разучавайте аз отивам да правя палачинка. Simple Smile Насях сините цветя, изтрих 9 квадратчета и като ги засях отново ми отброи още 9

# 100
Аз пък не виждам откъде може да се започне съответната "мисия" за ко-оп...  Rolling Eyes

Пише, че трябва да се дебне на стената, ако някой съсед поиска помощ.
Трябва да си на 20 ниво, за да можеш да помогнеш за ко-оп, иначе дава бонус 20 XP.

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 09:03 от basis

# 101
Все още май при някои хора няма мисии

# 102
  • Бургас
При мен ми казва че за сега нямам работа за вършене и да съ върна по късно и че съм можел да помогна на съсед нещо такова ми каза при вас как е положението. newsm78 #Crazy

И при мен е така Peace Успях да хвана една работа от стената, но като ми зареди фермата ми изписа, че няма такава newsm78
basis кончетата могат да се осиновяват само от съседи и няма смисъл да се пускат Peace

# 103
При мен ми казва че за сега нямам работа за вършене и да сe върна по късно и че съм можел да помогна на съсед нещо такова ми каза при вас как е положението. newsm78 #Crazy

И при мен е така Peace Успях да хвана една работа от стената, но като ми зареди фермата ми изписа, че няма такава newsm78
basis кончетата могат да се осиновяват само от съседи и няма смисъл да се пускат Peace

100% до вечерта ще се разбере.

# 104
Моята мисия е да засадя 1800 тикви за ден и няколко часа.След малко се захващам.
И аз натиснах да хвана една работа ,но не ми излзе като влязох във фермата.

Общи условия

Активация на акаунт