FarmVille - 21 тема

• 35 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
И аз се разбрах с една съседка днес да щурмуваме заедно тиквите. Аз пуснах мисията, но нито публикацията ми беше активна, нито тя ме виждаше в списъка с Jobs  ooooh! Crossing Arms !

# 272
Аз те видях, даже влязох в мисията

# 273
  • София
Аз те видях, даже влязох в мисията

Писах ти съобщение във ФБ, прочете ли го?
Благодаря ти, че си се присъединил   bouquet !

# 274
  • София
Имам 14 часа до края на мисията за бронз и вече не виждам бутон да каня помагачи.
А вчера имаше такъв бутон, но пускаше фалшиви покани.

# 275
Имам 14 часа до края на мисията за бронз и вече не виждам бутон да каня помагачи.

Питаш ли ме мен няма да ми стигнат 7 минути за златото.

# 276
  • София
Много са смотани тези мисии.
Без да подозирам се включих в няколко.
А фермата не ми се зареждаше няколко дни.
То че и моята реколта изгърмя е вярно.
Ама че и не можах да помогна. Също е вярно.

Вчера се включих в една мисия за тикви и си развалих леко нивата, че недостигаха малко квадратчета.
Днес не можах да вляза навреме за златния медал, та отидохме на сребро.
И недостигаха 4 квадратчета от бране, като вчера същия брой ги бях дозасяла.
Засях наново и се оказа, че ми е давало грешна информация.
Защото мацката взе медала малко по късно.
Викам си мисии с тикви бол ще се включа в друга, на друг съсед.
Да, ама не дава, само да почна собствена.

# 277
  • E-CLM & CH-VD

Има определен брой покани, които могат да се пуснат на ден.  Peace

А аз имам чувството, че хората не знаят какво точно се иска, и си мислят, че това е искане за помощ като за разширенията на складовете - видят зов за помощ и цъкат.  Twisted Evil И представа си нямат, че се включват в задача и че трябва да садят каквото трябва.

# 278
  • София

Има определен брой покани, които могат да се пуснат на ден.  Peace

А аз имам чувството, че хората не знаят какво точно се иска, и си мислят, че това е искане за помощ като за разширенията на складовете - видят зов за помощ и цъкат.  Twisted Evil И представа си нямат, че се включват в задача и че трябва да садят каквото трябва.
Така е, да не навлизам в примери и подробности, но някои влизат само за да цъкат без да чета, а ако четат нищо не разбират, ужас - имам една група все едно са във втори клас, отказах се да им пиша вече, ще ги отлюспвам!

# 279
Откъде ги намирате тези линкчета????
Много ми харесват!!!

# 280
дава ли бонус за нещо от злотото и от яйцата?
Че нещо това не схващам Tired

# 281
Момичета,здравейте и Честити празници! Имам въпрос за кооператива -виждам ,че мога да се присъединя към работа на съседи ,които са засяли нееобходимото количество тикви и им остават 3ч.до медала,ако се присъединя към нази готова почти работа ще им разваля ли играта?В момента те не са на линия за да ги попитам?Simple Smile

# 282
  • Пловдив
Момичета,здравейте и Честити празници! Имам въпрос за кооператива -виждам ,че мога да се присъединя към работа на съседи ,които са засяли нееобходимото количество тикви и им остават 3ч.до медала,ако се присъединя към нази готова почти работа ще им разваля ли играта?В момента те не са на линия за да ги попитам?Simple Smile

Можеш , нищо няма да развалиш . Дори не е необходимо да сееш. Печелиш заедно с  тях  Mr. Green

# 283
  • София

Можеш , нищо няма да развалиш . Дори не е необходимо да сееш. Печелиш заедно с  тях  Mr. Green

Хахаха, е на това му викаха комунизъм - от всекиго според способностите, всекиму според потребностите........  Joy
Тия в Зинга построиха комунизЪма  Joy Дано не съм объркала лозУнга !

# 284
  • Пловдив
alpha_beta , при мен  се бяха накачили 5 съседа. Дори не знаеха какво трябва да правят , нп спечелиха с мен .
Аз от там разбрах ,че може и  по този начин  Mr. Green

Щото си има медал и за помощ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт