FarmVille - 21 тема

• 35 566
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Това намерих аз за МVP:
 MVP means, that you contribute the highest percentage of work toward completion
 В превод от преводача:
MVP означава, че сте допринесе най-висок процент на работата към завършване.

ПП.Сега разбрах,че фермата си има wiki: Laughing
http://farmville.wikia.com/wiki/FarmVille_Wiki

Това MVP не се ли получава като собствен принос при изпълнението на дадена задача?

Аз така предполагах....

# 181
Аааа, тези от Зинга направо ме хвърлиха в див ужас, сега какви са тия нови неща дето са ги наизмислили-връщам се да чета  Crazy

# 182
Най-накрая и аз да започна работа.За 2 дни 1500 морнинг глори.Абе намаше ме 3 часа и колко много сте писали.

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 20:53 от Kar73r

# 183
  • София
Току що установих, че като отворя Jobs и прокарам мишката върху златната купа, която се намира до хората, които вършат дадената работа, се показва каква ще е наградата. За мисията с гроздето златната награда ще е някаква лилава овца  ooooh! !
Не искам да си представям какви ще са сребърната и бронзовата награди!

# 184
Току що установих, че като отворя Jobs и прокарам мишката върху златната купа, която се намира до хората, които вършат дадената работа, се показва каква ще е наградата. За мисията с гроздето златната награда ще е някаква лилава овца  ooooh! !
Не искам да си представям какви ще са сребърната и бронзовата награди!

При мен наградата е една колона и на нея един петел нещо като статуя и отдоло цветето морнинг глори което всъщност ми е мисията.Незнам защо обаче на съседа ми пишеше че мисията е сеене на тикви а всъшност е цветя.

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 21:10 от Kar73r

# 185
  • МАРС
Определено наградата за тиквите бие вашите по грозота,представлява златна статуетка на готвача от Cafe World!Дано в бъдеще измислят по стимулиращи награди.

# 186
  • Бургас
Моята награда от мисията с гроздето също ще бъде лилава овца  ooooh!

# 187
сега ги видях така наречените "награди" и не мога да определя коя от коя е по-грозна  ooooh!
редактирам се, май само Pattypan Squash си заслужава, наградата е Mail Truck, наподобява караваната от последните мистериозни кутии, по/добре е от овцата и статуите

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 21:57 от Анонимен

# 188
Уф, събрахме се няколко човека да садим тикви, обрахме ги и сега са 1399/14000, някъде има необрано квадратче #Cussing out

# 189

Сладурско е!  Peace

Иначе за тия нови дивотий не смятам да се захващам за сега Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 00:02 от viara_ara

# 190
  • No Line On The Horizon
Засяхме 1500 Pattypan Squash, да видим утре дали ще ги оберем навреме за златния медал.

# 191
Много ми е интересно това за натискането на О.К. за колекции и много бих искала ако може някой от вас да провери вярно ли е, аз знам как, ама нямам толкова съседи на линия Sad пък и нямам 2 колекции за пускане.
Идеята ми е да се копира адреса на връзката и да се прати без да се публикува на 10-на човека с уговорката да не натискат О.К. и едно копирано съобщение за всички защо е толкова важно, и после пак на същите, ама да натиснат О.К. и да се разбули най-накрая тази работа... Аз нямам да имам възможност тези дни да го направя, ако някой може много ще се радвам да разбера истина ли е.

# 192
Те за това са сложили и медали,защото ако бяха само наградките им никой нямаше да го прави.
На нас ни остават 63 тикви за обиране и има 1 час за златния медал.Дано да успеем.

# 193
# 194
Заповядайте линк за едно безплатно кешче!!!

http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frType=AprilFreeCash    bouquet

И Христос Воскресе!!!  easter

хахаха ,писали сме заедно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт