FarmVille - 21 тема

• 35 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, само приятели на инициатора ли може да се присъединяват към задачата?

Защото аз съм присъединила се и пускам покани, но мои приятели пробват да участват и не могат, но те не са приятели с инициатора.

Сега да си самоотговоря - попрочетох из форума на Зинга - пълно е с такива оплаквания, че не могат да се присъединяват участници.
Поредната бъгава новост. Що ли им се вързАх?  newsm78

# 256
Дразни ме, че съм готова и трябва да чакам и на последния засадил да узреят посевите, цял ден нищо няма да мога да правя - бъгаво е! ooooh!

# 257
Ако някой иска да се присъедини - за тикви  Flutter
http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000044357 … cruitFriendReward

# 258
Ако някой иска да се присъедини, трябва да се засеят само още 115 квадратчета с грозде:
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf

# 259
Да ви попитам ако времето не ми стигне и взема сребърен медал ще ми даде ли наградата защото за съжаление няма да ми стигне с 7 минутииии  smile3511 smile3511 smile3518 smile3518

# 260
Имаш предвид предметната награда нали
Няма да я даде

# 261
Имаш предвид предметната награда нали
Няма да я даде

Само 7 минути няма да ми стигнат.

# 262

Не мога да я намеря така с този линк,а си търся работа

# 263
Не мога да те разбера
Ако искаш на ЛС ми дай мейла си или направо профила

# 264
  • not found
Къде е тази награда ? Спечелих една мисия със златен медал , обаче нямам никаква награда  newsm78

# 265
  • София
Хора, скапаната бъгава игра пуска НЕАКТИВНИ публикации за помощ. Дори да сте постнали на стената си, че искате помощ за някоя мисия, съседите, които искат да се включат, няма да могат да го направят през публикацията  #Cussing out !
Ще могат направо през менюто Jobs в играта да ви открият и чрез Join да се присъединят към вашата мисия, НОООО при огромна доза късмет, защото и там не винаги фигурират всички молби за помощ  Crossing Arms !
Вече започвам да се дразня изключително много и ще взема да за*ба тая глупост!

Къде е тази награда ? Спечелих една мисия със златен медал , обаче нямам никаква награда  newsm78

В Gift-Box-а  Rolling Eyes ???

# 266
Не мога да те разбера
Ако искаш на ЛС ми дай мейла си или направо профила

Аз намерих една която я довърших и сега само чакам с другите Rolling Eyes

# 267
Хора, скапаната бъгава игра пуска НЕАКТИВНИ публикации за помощ. Дори да сте постнали на стената си, че искате помощ за някоя мисия, съседите, които искат да се включат, няма да могат да го направят през публикацията  #Cussing out !
Ще могат направо през менюто Jobs в играта да ви открият и чрез Join да се присъединят към вашата мисия, НОООО при огромна доза късмет, защото и там не винаги фигурират всички молби за помощ  Crossing Arms !
Вече започвам да се дразня изключително много и ще взема да за*ба тая глупост!

В Gift-Box-а  Rolling Eyes ???

Да се надяваме че ще го оправят  Laughing

# 268
  • not found
Грешката е моя , спечелили сме мисията със сребърен медал  Whistling А как да призова съседи да съдят с мен при положение , че не съм стартирала аз задачата  newsm78

# 269
  • E-CLM & CH-VD
Да, има някакъв бъг, и аз вчера при задача с 3 участници, не можах да присъединя друг акаунт.
А вчера направихме тиквите със златен медал - даде на всички участници златна статуетка  Flutter

Номера е да се разберете с няколко човека, и като се отвори задачата, да засеят всички едновременно необходимия брой посеви. Ние с приятелки вчера отворихме задачата със скуоша, засадихме почти едновременно и сега чакаме да оберем след 2-3 часа, а до златен медал има още 1 ден  Mr. Green Да видим каква каравана ще се падне  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт