FarmVille - 21 тема

• 35 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Колко е голям по размер този Mail truck дето е награда?
Колкото тракторите ли?

# 406
Колко е голям по размер този Mail truck дето е награда?
Колкото тракторите ли?

Долу-горе колкото Harvester.

# 407
  • София
уф, нещо хич не загрявам с тези мисии, само аз ли имам този проблем  Mr. Green

# 408
Kally May го каза преди няколко страници - направете си няколко акаунта, стигнете 20то ниво и си помогнете с мисията

Май на там отиват нещата Laughing

# 409
  • ах, морето...
Останаха ни 223квадратчета, помагайтеее Simple Smile Ако се намери кой да ги засади сега, ще грабнем златото!

Изпратих ти покана за приятелство, ще помогна с мисията.Може би трябва да я приемеш , за да ми се появи и при мен.Ако има директен линк за вкл. ми кажи. Peace

# 410
Kally May го каза преди няколко страници - направете си няколко акаунта, стигнете 20то ниво и си помогнете с мисията

Май на там отиват нещата Laughing

ами ... и така не става май  Rolling Eyes много - ама много съм бясна  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil загубих толкова време и се ядосвам на себе си - нали ви казах, че сме 4 ферми - реални на високи нива и тази вечер се опитваме да пуснем задача - 2 я виждат, на другите 2 пише, че не е открита такава работа  Twisted Evil отделно нямах достъп и до профила на брат ми - голяма простотия  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil една съседка ми каза, че се опитала и тя да се включи при мен, но не успяла. Много бъгава работа. Писна ми - теглих една и отивам да сея моркови  Crossing Arms

# 411
И аз така избеснях, имах уговорка за днес сутринта, влизам-няма я мисията, не мога да се включа, даже и през линка #Cussing out

# 412
Абе тъпа работа, още по тъпо е да започнеш сам и да се надяваш някой да ти помогне, пък да се включиш при някой, дето не знае какво е започнал ... големи глупости - ама като из се връзвам - така ще е.... накрая ще си блокирам приложението и ще ми е мирно и спокойно!

# 413
Момичета,може ли да ми кажете дали може да започна втора работа,преди да съм завършила първата и да ги карам едновременно?

# 414
Момичета,може ли да ми кажете дали може да започна втора работа,преди да съм завършила първата и да ги карам едновременно?

не

# 415
  • Paradisе City
Всъщност наградата я взимаш ако получиш златен медал така ли?

# 416
Писала съм тук, и не само аз...че на началната ми страница не излиза информация от приятелите ми - за колекции, желани подаръци и т.н. Сетих се, че преди време май СКРИХ тази иформация, да не ми излиза от който и да било потребител. Тоест да не ми излизат публикациите на приятелите ми свързани с фермите им. Някой знае ли как да я открия... От изтрити приложения не става, то не е изтрито на практика...само е скрито. Рових в опциите, успях да открия само съобщенията от Farmville, но това не включва фармвилските от приятелите ми... Не знам дали го обясних правилно, дано да сте ме разбрали! Praynig

# 417
Всъщност наградата я взимаш ако получиш златен медал така ли?

да

# 418

не

Благодаря за отговора!

# 419
Цитат на: 3des
Цитат на: brillante Blumen
Цитат на: Няма ме
Цитат на: krasimirag l
момичета, ако съм засяла грозде и след един час се появи некои за помощ за грозде , ще мога ли да помогна или требва след като приема да засадя.

След като приемеш трябва да садиш, засятото преди да се включиш в задачата не се отчита.
Tired
Отчита се, но преди това трябва да засееш поне 1 посев  Peace
Вчера засях един посев, но не ми отчете след това  пожънатото от засадените преди да се включа в мисията.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт