FarmVille - 21 тема

• 35 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
не е задължително да играеш за грозде  Grinning - може да напрвиш две мисии за тикви, които май общо дават повече ХР от гроздето  newsm78 малко наизуст говоря в момента, ще погледна с точност, но освен това мисля, че ще има и за други посеви, понеже като си видиш характеристиката на мисиите, изкарва и какво си садил, има доста място  Laughing

# 496
да взела съм табелки за събраните по три звезди култури ама пак не дава хр като ги жъна...какво да правя....

# 497
Зависи от вероятността да вземеш доп. XP

# 498
  • not found
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … p;next&ref=nf

Който иска да заповяда , засяла съм грозде  Peace

# 499
Може ли да се влкюча в мисия след като сум засяла грозде например. Брането ще го отчете ли като част от кооперирването?

# 500
Засега само ще се запиша, че много имам да чета.
Тая история с кооперациите съм я изпуснала и нииищичко не разбирам... ooooh!

# 501
  • МАРС
Е не,това вече е прекалено,отивам да си обера тиквите за мисията и не ми ги отчита,засадени са след като е приета задачката естествено.Сега какво ще си помислят хората?Остават им още триста само и не знам какво да правя,да бера ли,да чакам да се оправи, каквото и да му се случило,най вероятно има проблем заради новите ъпдейти.Днес даже са ги качили за 10 минути и са ги махнали.Ще садим нещо ново,кутията е зелена със жълта панделка,има слон,тигърчето дето беше преди и някакви странни овца и крава мисля че бяха.

# 502
  • София
да взела съм табелки за събраните по три звезди култури ама пак не дава хр като ги жъна...какво да правя....

Шансът да ти даде ХР при обиране на култура, за която имаш табелка, е само 10%, така че няма нищо странно и непонятно, че не ти дава на всяко квадратче, както очакваш. Няма какво да направиш - правила на играта са това!

Може ли да се влкюча в мисия след като сум засяла грозде например. Брането ще го отчете ли като част от кооперирването?

Не!

# 503
Не искам да споря с никой, възможно е да има бъгове и при всеки да е различно, но на мен ми даде медал при вземане на сребърен медал (не награда, а медал) и не можеше да се откажа от задача, на която аз съм инициатор, докато не се откажат всички съседи.

# 504
Е не,това вече е прекалено,отивам да си обера тиквите за мисията и не ми ги отчита,засадени са след като е приета задачката естествено.Сега какво ще си помислят хората?Остават им още триста само и не знам какво да правя,да бера ли,да чакам да се оправи, каквото и да му се случило,най вероятно има проблем заради новите ъпдейти.Днес даже са ги качили за 10 минути и са ги махнали.Ще садим нещо ново,кутията е зелена със жълта панделка,има слон,тигърчето дето беше преди и някакви странни овца и крава мисля че бяха.

видях че и ти си се вкл, но явно с Таня сте засяли по едно и също време и е отчело нейните 300 квадратчета, а не твоите. Не че ми е ясно как е станало  Crazy

# 505
Ако в новата кутия е тигърчето ще направя 300 акаунта докато не се падне  Crazy

# 506
  • Кюстендил

Мисля, че ще го има в маркета пак, за 22 $ Ако е така, аз лично ще си направя акаунт и ще ти го подаря Whistling

# 507

Мисля, че ще го има в маркета пак, за 22 $ Ако е така, аз лично ще си направя акаунт и ще ти го подаря Whistling

От моята завист не ти покълва реколта нали?  Mr. Green Шегувам се -  Hug  Heart Eyes Тия па 22$, аз ако имах толкова щях да си купя истински тигър  newsm78

# 508
Оф,и аз тука да се оплача  Confused.Засях скуоша и няма да мога да я завърша мисията,щото си сея сама.Тази нощ в 01.00 часа ще са готови и ми изтича времето за златния....а имам да сея още веднъж за достигна бройката на садене,абе кьорава работа Crazy
И имам едно въпросче към Kally May с теб съседки ли сме?От много време се чудя  Embarassed

# 509

Аз имам подозрения, че това за садене не е само едно - повече са  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт