Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 129
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Добро утро момичета!Имаше едно мамче от вас дето даваше индийско орехче на бебо за колики-нека сподели как точно го дава и дали аджаба има ефект Praynig baby_neutral

# 587
Хеееейййййй!Всички ли спинкате още! Laughing

# 588
 О, не, не спим отдавна! Laughing   ДЗобро утро! Прекрасен ден ви пожелавам. Отивам да сложа кафето, но подозирам, че докато се върна С. Нева ще сервира от нейното Grinning Hug.
   Зоват ме дзверовете, до после.
    Съни скай, снимките са чудни, аз те бях уведомявала и по-рано, ама ти като четеш между редовете... Mr. GreenДнес чакам още една порция от 100 снимки, дано и те са добри. Hug

За протокола само- и мен ме бройте зарибена за АСДА- та, ако някой пуска поръчка, аз с удоволствие ще се включа, че и на мен не ми стиска да поръчвам сама.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 07:53 от kendii

# 589
Добро утро и от мен!!!

Айде кафето и закуската днес са от мен!!!
Аз съм се развреднила и от ранни зори чистя(хахава работа е т'ва мойто Crazy).Сега чакам ДЪ ДЗВЕР да се събуди и да похапне и стягаме ферарито за разходка.Желая ви много хубав ден ,пълен с детски усмивки!!!

# 590
  ДУ!
Бобиш мерси за кафенцето и закуската.Аз нападнах един крем карамел сега Simple Smile
janichka за индийско орехче-преди всяко хранене се слага на върха на езика(стрито) по малко и се дава водичка или мляко да го преглътне беб.Аз щях да давам,но нямаше в нашия магазин,докато намеря...после пътувахме и забравих и така,но Бръм казва че имало страхотен ефект

# 591
Добро утро мили момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Леле какви вкусотии поствате  smile3521
Снощи нещо ме прихвана и изядох една кутия шоколадови бонбони, те бяха малки де и не бяха много,но smile3506 Тежко му и горко на Мартин днес Mr. Green
Днес ни е 5-ти ден в който изцяло се кърмим, не давам нищо за колики и той е много по- спокоен... Това ме навежда на мисълта,че е имал нужда от повече гушкане и близост  Sad Rolling Eyes
Приятен ден  Hug

# 592
  • варна
ДОБРО УТРО МАЦКИ! ХУБАВ ДЕН С УСМИХНАТИ  БЕБОЦИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!janichka АЗ СЪМ ДАВАЛА НА КАКАТА ИНДИЙСКО ОРЕХЧЕ НАСТЪРГАНО ВЪВ ВОДАТА ,НО ЕФЕКТ НЯМАШЕ ,НО И ТЯ ИМАШЕ УЖАСНИ КОЛИКИ И НИЩТО НЕ И ПОМАГАШЕ .ПРОБВАЙ ! newsm10

# 593
  • Бургас
Добро утро !

Шоколадче, ДУ  Hug

Кенди,извинявай ,пропуснала съм  Embarassed Hug

Бобиш ,мерси за кафето и закуската. Димана е будна от 6 и все още не е заспала,яде,залъгва се с гърдата , пак яде.... сигурно си чака разходката и тогава ще заспи ,а аз още не съм успяла да направя кафе.

Хубав ден и от мен .

# 594
  • София
Добро утро Simple Smile
Боби  Мерси за закуската Hug

Сега пия кафенце, младежа спи Simple Smile Ще ходим на разходка след малко.

Аз искам да попитам, как се процедира за детските ясли и градини, някои наясно ли е?? Ако искам да го пусна 2011 на година и 2-3 месеца, кога подавам заявленията и къде Rolling Eyes Не съм изобщо наясно.

Ние нямахме много колики слава богу, ве4е изобщо нямаме. Спим си през ноща някъде от 10.30-23 до 5-5.30 сутринта. После яде и заспива пак до към 7. Аз искам да го кърмя само, но той е мързелив и не се наяжда само на гърда и давам и адапирано мляко. Сутрин е само на цица и към 8-9 давам едно шише мляко, 4е да се наяде като хората иначе се буди пред 1 4ас и не съм убедена, 4е се наяжда.  Чудя се да го водя ли профилактично и на о4ен лекар. Вчера Алексиев каза, 4е трябва, когато се роди детето да се заведе профилакти4но. Някоя от вас водила ли е детето си?? Също и на уши, нос, гърло трябвало.. Thinking Каза и за витамин Д, 4е е пове4е вредно, отколкото полезно, аз така и така не давам всеки ден, когато сме били на слънце не давам изобщо. Все пак в англия и щатите не дават изобщо пък децата са си наред.

Пожелавам приятен ден на вси4ки Hug

# 595
Добър Ден , маНдамен  Grinning !

Бобиш, благодаря за кафето, поницата в чинийката и нея ще я смачкам  Mr. Green ! Много съм дебела.... не мога да се гледам .......  Rolling Eyes .......

Едно гуш за Танчето, да счупят какърка и да си идват във Варна, чакаме ги !

Добре завърнала се и на Шоки ,както каза Котката, липсваше това агне  Heart Eyes !

Ника, хубаво си показа произведенията, сега покажи и майстора  Laughing !

Мяу, много ме зарадва новината за Люсил ! Гащите на ФЛейка отиди и му ги нахлузи на оня некадърник, на главоча  Crossing Arms !

Жаничка, дай начален старт на свеки в неизвестна посока , и не се занимавай с глупости. Призовавам те да напишеш на кирилица как да ти чета ника, за да го изписвам правилно Ж/Яничка !

# 596
Аз пък започнах с фитнесите   261uu, вчера и онзи ден бях на финес и ми се разказа играта, но няма как, който е ял 9 месеца и сега има +10кг.... Та в тази връзка да питам знаещите какво ще се получи ако се намъкна и в саунЯта за малко от гледна точка на кърменето (освен че ще падне голям теч) Rolling Eyes

Ш`съ изпотиш, кво да се получи  Mr. Green Само си вземи и пий повече вода и евентуално кърпа да попиваш течовете.

Са ш`тъ изпортя пред неосведомените, Теди си е висока, фина мацка и фитнес не и трябва  smile3534

Оооо не, вулкана Теа изригна, евакуирам се ...

# 597
Добро утро Grinning
Исках да ви почерпя за втория месец на Сияна,но нещо снимката не ми излиза,така че кой каквото му се хапва(и пийва) да се чувства почерпен!
Малката се събуди в 5:30,а не си прави сметка че на майка и и се спи.Поне времето е хубаво и пообяд хващаме пътя Simple Smile
Много трудно заспива това дете,нищо че цял ден е седяла будна дори вечер не иска да заспи,то не е люшкане и клатене и какво ли не и накрая я слагам на гърдата и е готова,а не ми се иска да свиква така.
Мяу новината е страхотна,време беше за хубава новина след серията лоши Hug
Шоколадче Hug
Боби мерси за кафенцето!

# 598
  • София
ДУ! Grinning
Мяуче, новината е страхотна мен ако питаш, и в същото време му теглих една майна на тоя продажник, дето за едни гащи и майка си ще продаде! Баси нещастника, честно! Не стигат притесненията от несъществуващия проблем, ами и в чисто финансов план да хвърлиш стотина лева за прегледи и гащи в тази криза... #Cussing out
Пух, да ти е жива и здрава Сиянка!  Hug
Велви, добре сте ми дошли да опитате моите кулинарни шедьоври, ама имам само две тоалетни.  Joy Поне прочистването ще ви е сигурно.  Crazy

Мики Чакърова, ориза е хипер-лесен за правене и досега никой не се е тровил от него, значи става.  Laughing
Запържвам фиде в олио докато покафенее, но не много. Добавям ориза и запържвам и него. След това добавям вода 1:3, сол и подправки ако обичате някакви. Оставям го без капак да изври водата на среден огън. Като изври го махам от огъня и захлупвам за няколко минути. Аз го обичам полят със соев сос.   chef

Сашкова, за градините писах подробно вчера, кандидатстваме догодина. За чистите ясли ако има около вас можеш да кандидатстваш и сега с молба на място.
На очен лекар съм водила Борис на 4 месеца, ще водя и Максуел скоро. При Д-р Топов.

Тази сутрин водих Макс да му взимат кръв за ПКК. Жените от лабораторията се оказаха много точни и още докато бях там му пуснаха изследването да видим ХБ, оказа се 139 /миналата седмица го изписаха с 99/. Казаха, че ще повторят изследването, но засега картината се подобрява, а дано!  Praynig

# 599
Добро утро, сладурки!  Nature Sunny

Как сте днес?
Честити месечинки на многото бебоци, родени на днешната дата! Да са ви живи и здрави!

Още веднъж благодаря на всички ви за моралната подкрепа. Дано някога се свърши с тая пуста каръщина. Звездичке, ако знаеш и аз как чакам да се върнем при вас...
Днес възнамерявам да се поразходим, вече съм по-добре. Трябва и да сготвя нещо, че довечера съм пак на танци и няма да сколасам като се върна да готвя, да вечеряме, да се къпем.
Алексчето днес 2 пъти вече сука малко по-спокойно. Дано да преминава тая диващина. Иначе с акането пак сме на изходна позиция- клизмичка. Не акаме и това си е. Ям си овесените ядки и сушените сливи, пия сок от круши, аз се разхлабвам, бубка- не. Какво ще я правя така, не знам. newsm78 А хич не искам да замествам 1 кърмене с Фризо вом. Sad
Никич, дано наистина нещата да се подобряват при вас. Hug
Сега отивам да простирам. hang
Хубав ден на всички и приятна разходка!   Nature Sun With Face

Общи условия

Активация на акаунт