Танче и аз да кажа,наистина изгляждаш чудесно

janichka ама верно какви са тези хора бе,то пък колко акъл се иска да се сетиш да стойш настрана от бебето

Шокооо добре дошла

, вчера и онзи ден бях на финес и ми се разказа играта, но няма как, който е ял 9 месеца и сега има +10кг.... Та в тази връзка да питам знаещите какво ще се получи ако се намъкна и в саунЯта за малко от гледна точка на кърменето (освен че ще падне голям теч)
Ще се оправят нещата и ще се измъкнете отново от Разград. 

), няма нужда от втори преглед поне до прохождането 
)
. Може ли да споделиш тази рецепта,видя ми се екзотична и интересна?
,обаче съм свалила 15кг. и това ме успокоява(преди да забременея бях 49-50).Не съм на диета,а за фитнес нямам време та съм доволна от резултата.

Ох посмях се от сърце..
, нямам време)

Изглеждаш чудешно, супер си! И да оздравяваш бързо!
и особено погледа.

, но покрай запичането Андреа се научи да ака без памперс, чака да и го сваля, да я хвана за ръчичките и чак тогава напъва.... и после пера и нейните и мойте дрехи 
.
!

4 кг. за една седмица, купил си е крачкомер и се ограничава в храненето
днес дори ходи в парка за половин час преди работа
Тайно му завиждам
аз съм тъй изцедена от миенето на 4-те тройни прозореца и терасата 
, толкова ми липсваше
Пък зАрежи килата, има толкова много по-важни неща от тях - белите коси, пъпката на носа, космите на краката 

в подобни ситуации винаги си казвам, че всяко зло е за добро и след време като се връщам назад, винаги откривам, че и нещо хубаво се е случило! Горе главата, всичко си има край
А, и изглеждаш прекрасно!
какво има мила? Ако е заради свекито, една майна
и аре... не се ядосвай

!
Тайно те подозирам, че по начина, по който наричаше Макс "грозен", по същия криеш и кулинарните си заложби, та да не ти се натресем дружно
Но много се радвам, че е по-добре бебунчо!