Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 130
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
 Ники само дето го криеше Макс толкова време и не ни пускаше снимки,и двамата са чудесни.Ама как си ги щракнала в еднаква поза  Grinning
 Танче и аз да кажа,наистина изгляждаш чудесно  Hug
 janichka ама верно какви са тези хора бе,то пък колко акъл се иска да се сетиш да стойш настрана от бебето  ooooh!
 Шокооо добре дошла  Hug

# 571
Аз пък започнах с фитнесите   261uu, вчера и онзи ден бях на финес и ми се разказа играта, но няма как, който е ял 9 месеца и сега има +10кг.... Та в тази връзка да питам знаещите какво ще се получи ако се намъкна и в саунЯта за малко от гледна точка на кърменето (освен че ще падне голям теч) Rolling Eyes

# 572
  • York
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=511548 Намерих си оправдание за килограмите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Таничка чудно изглеждаш  Peace Ще се оправят нещата и ще се измъкнете отново от Разград.  Hug

Аз да питам какви болкоуспокояващи срещу зъбна болка мога да пия? Започва да ми се обажда един зъб, а няма как да отида точно сега на доктор  Confused

И другото, което исках да кажа е за Далчето, Съни и Звездичката - до края на седмицата дрешките ще са при вас. Поръчката ни е натоварена в неделя и пътува за Бг  Peace

# 573
  • offshore & overseas
Танче, супер си! Проблемите ще отшумят -- скоро идва лято! Hug

балеринке, описваш много точно аканата случка, дет ми се случи снощи. Постфактум си помислих, "Добре че бях със затворена уста. Laughing"

Никич, не го показвай тоя хубав Макс, бе (и тоя разкошен Бо също), че и други почнаха да се влюбват. Heart Eyes

Не знам да се смея ли, да плача ли. Днес ходихме при Драганов и се оказва, че на Люска нищо, ама нищо й няма. Явно са ни взели за мезе и напразно сме дали 24 лв. за гащи на „Фрейка“. Докторът беше категоричен -- абсолютно здрава (перфектно дупе Joy), няма нужда от втори преглед поне до прохождането Crossing Arms

понякога, най-безопасното е парацетамол или нурофен, аз съм пила и аулин за мигрената, но не се препоръчва.

# 574
Мяу това е супер!!!!Много се радвам за вас,пък Драганов си разбира от работата(надули ти главата Grinning)
Ника големи хубавци си имаш Flutter. Може ли да споделиш тази рецепта,видя ми се екзотична и интересна?
За килата и аз съм 63 Blush,обаче съм свалила 15кг. и това ме успокоява(преди да забременея бях 49-50).Не съм на диета,а за фитнес нямам време та съм доволна от резултата.
Аз отивам да погладя! Tired
Лека и спокойна вечер

# 575
Момичета, някой пазарувал ли е от e-bay.com? Ako e възможно да ми поръча нещо, че нямам кредитна карта - ще си го платя предварително.

# 576
  • София
Уф, като стана думи за килограми.
Днес ,както се разхождам с количката ,някаква жена ме спря. Имала съм излишни килограми  Shocked Тя била написала еди колко си книги за здравословното хранене, Президента Първанов се хранел по нейни рецепти .. и стои и говори и говори . Целта й беше да си купя книжката й за здравословно хранене ,само за 4,90лв. Аз казах ,че нямам пари . Ама не се отказа,да съм й дадяла 0,50 лв. и тя ще ми даде анкета да попълвам. И най-накрая ми даде само интернет адрес, да съм гласувала за нея.
Аааа и мъжа ми да почнел да се хране здравословно ,че мъжете които се хранели така били сексуално активни  hahaha
Ей наистина има много луди хора  Mr. Green

smile3532 Ох посмях се от сърце..

Здравейте,

Честити месечинки на вси4ки!

Бела, Жорко е мн хубав!
Ника  И твоите момци са страхотни. Надявам се сте се оправили и Максим е супер ве4е(не съм 4ела назад много Sad , нямам време)
Разгледах малко снимки и вси4ки беб4ета са прекрасни.  Hug Heart Eyes

Днес ходихме на ортопед, моята педиатърка не ми даде направление и заведох Мартин при д-р. Алексиев, няма ни нищо добре сме. Пентаксима му го биха на 8, дадох панадол ве4ерта за всеки слу4ай, не гъкна докато му я биха, даже се усмихваше на лекарката. Вече е 59см 4.500, ве4е не помня писах ли.. Ина4е гука, смее се, не реве много, само когато му се спи и е гладен.

Танче, спокойно, всичко ще се нареди, мисли позитивно и ще стане, голямо гуш и не се отчайвай Hug Изглеждаш чудешно, супер си! И да оздравяваш бързо!

Плами Бързо оздравяване Hug

Силвери
Тортата е супер.

# 577
Шаманката-много точно го каза че са като копи и пейст  мъжа ми и сина ми на оная снимка- hahaha и особено погледа.
Ника страхотна снимка http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18211369
Теди-успех със фитнеса.И аз искам ,но няма кой да гледа Крис.Казах ми за 1 фитнес с ясла до него ,а има и др. опция-да се запишем на плуване с бебето.
Днес поскитахме с малкия и беше послушен..да видим до кога

# 578
  • София
Шоколадче, добре завърнала се! Hug

Ника, страхотни са ти юнаците  Heart Eyes

Таньорче, изглеждаш супер! Peace

Балеринке, същата процедура вече няколко пъти ми се случва  Grinning , но покрай запичането Андреа се научи да ака без памперс, чака да и го сваля, да я хвана за ръчичките и чак тогава напъва.... и после пера и нейните и мойте дрехи  Joy

Мяуче, супер новина за Люската, радвам се че е здрава, само дето ви ошашкаха с тия гащи.

# 579
Ей ме на пак  Simple Smile .

Уф, какво чета - много болни бебета, катастрофи, обири, какво е това нещо ...
Прегръщам ви всичките и се надявам тези дупки по пътя да престанат за всички ни и най - после да минем на магистралата  Hug  Peace !

Ние инак сме здравословно ок. Преслава яде и спи, надявах се да е от бебетата, дето могат да си отвисяват в люлката, докато човек си свърши работата, ама явно тези бебета са орисани само на другите.  Laughing

За мамите и бебетата, дето не могат да спят нощем - да е жив и здрав д - р Карп, пробвайте го, дами, аз мисля благодарствено писмо да му пиша.

Да помрънкам малко, ако може, аз след раждането съм качила още 5 - 6 кила, сега съм 101. Реве ми се. То и си рева, де. В стремежа си да не пуша до какво се докарах...  По тоз повод - Мяуче, Шаманче, кажете какви хранителни ограничения мога да си наложа под формата на диета, моля   Praynig

# 580
Шоколадчееееееееееее, къде се загуби, девойко?! Hug
Ех, как се радвам, че се върна - липсваше ми т'ва агне! Heart Eyes
Да сте оправяте, ей!   bouquet

Мяу, бравос на доктора! bowuu
По-добре 24 лв. на халост, отколкото да има причина да се използват гащите! Peace

# 581
Шоко, Мяу   Hug
Ника,благодаря за инфото   bouquet
И аз искам на фитнес ама  Rolling Eyes кой да гледа чаветата Sad
А миОто се е хванал в ръце Tired 4 кг. за една седмица, купил си е крачкомер и  се ограничава в храненето Thinkingднес дори ходи в парка за половин час преди работа Shocked 5700 крачки Outta JointТайно му завиждам  Tired аз съм тъй изцедена от миенето на 4-те тройни прозореца и терасата Tired
Лека и спокойна нощ  Hug

# 582
# 583
Шоколадче   Hug Hug Hug, толкова ми липсваше Hug Пък зАрежи килата, има толкова много по-важни неща от тях - белите коси, пъпката на носа, космите на краката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Шъ ги смачкаме килата дружно, като му дойде времето!
Важното е Преслава, ти и домашните да сте здрави и щастливи Peace
Мяуче, супер новина за Люската, ама тоз доФтор дето и беше предписал ония гащи що не вземе да се гръмне #2gunfire
Танче   Hug в подобни ситуации винаги си казвам, че всяко зло е за добро и след време като се връщам назад, винаги откривам, че и нещо хубаво се е случило! Горе главата, всичко си има край fingerscrossed А, и изглеждаш прекрасно!
Силвери, тортата е чудесна, аз  такова произведение на изкуството не бих могла да сътворя Peace
Яничка, Hug какво има мила? Ако е заради свекито, една майна  #Cussing out и аре... не се ядосвай
Коте, 55
Балеринка, умори ме от смях  Joy Joy Joy

Тъй, всички дечица са прекрасни, да ги схрускаш направо   bouquet

Успях привечер да излезна на разходка с малката, ама то мойто диване после до 23.30 ми изпили нервичките - не ше цица и т,ва е, дърпа се, извива се, цукна малко и толкоз... как да се справям с нея, не ми иде акъл. Twisted Evil само да майносвам мога  #Cussing out

айде, вече лека нощ от мен, че скоро пак ще се яде  Mr. Green

# 584
Момичета, някой пазарувал ли е от e-bay.com? Ako e възможно да ми поръча нещо, че нямам кредитна карта - ще си го платя предварително.
Сънитке, аз оттам пазарувам, така че драсни на лс.
Доста разбъркано,
но горе долу по това,което попрочетох:
Силвъри,
Тортата е прекрасна! Искам и аз Crazy Blush Praynig Blush!
Шоко,
Уелкъм бек Mr. Green Hug Mr. Green До Карп и аз мога да се включа:)
Бръмби,
бравос за 5цата!палци стисках, ще стискам още,ако трябва.
Никич,
Абе много красиви твоите произведения Hug Тайно те подозирам, че по начина, по който наричаше Макс "грозен", по същия криеш и кулинарните си заложби, та да не ти се натресем дружно Joy Hug hahaha Но много се радвам, че е по-добре бебунчо!
Мяуче, 
По-добре едни гащи в повече - аз не съвсем на място да кажа.Знам, че не ти е било смешно никак, но пък това си е чудесен повод за по бира в парка Mr. Green Ако не вреди на кърменето hahaha Mr. Green Joy
Шaманче, ,
Брой ме и мен за асдата-считай зарибена), че нещо все не ми достига кураж с посредник да поръчвам Praynig Crazy Blush

Общи условия

Активация на акаунт