Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 139
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Душички, благодаря ви на всички за подкрепата! Hug Мерси ви и за честитките за разкрасяването, ама то не е кой знае какво- поосвежих се малко, поизрусях още. Ето ви 2-3 снимчици (само не ми забелязвайте, че съм без грим, ама нямам време за такъв лукс):
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs440.snc3/25279_139 … 230_7461979_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs420.snc3/25279_139 … 231_7734208_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs460.ash1/25279_139 … 232_4659628_n.jpg
Сънита, Део е голяма скица!   love001

# 556
Здравейте, мили момичета!
Благодаря на всички, които са се интересували от мен и на Танчето и Ефи, че ми звъняха!  Hug  Hug  Hug   bouquet
Не съм очаквала, че отсъствието ми ще се забележи  Embarassed
Имах проблем, сега сме по - добре. Дано вече мога да пиша редовно, както преди.
Не знам дали ще мога да изчета всички теми назад, но тази ще изям със сигурност.
Липсвахте ми!  Hug

# 557
...Чета как по-големите бебета вече се очовечавали откъм поведение и нямам търпение. Имам чувството ,че от една година я гледам, пък тя си стои на 1 мес....

Уф ей тва все едно аз съм го писала  Tired

Сега чакам страничните ефекти на пентаксима. Ха тези дето са го били вече да споделят как е минало след това. Пише, че цялото чудо е до 72 часа  ooooh!

# 558
  • София
ДД! Grinning
Честити месечинки на Елена, Есер и Георги! Да са ни живи и здрави!
Разгледах бебоците, страхотни са!  Heart Eyes
Силвъри, много добре изглежда тортата като за първи опит, браво на теб!
Аз се престраших и сготвих един арабски ориз с фиде, че Борис много го обича и от няколко дни иска. Дано оцелеят, дет се вика.   hahaha

Балерина, засега набор 2010 изобщо не може да кандидатства, можеш в ИСОДГ да направиш само профил на децата и догодина като започне кампанията ще кандидатстваме. Вече за общински ОДЗ-та се кандидатства само през интернет, за самостоятелните детски ясли, които са към МЗ се кандидатства с молба на място.

Маргарет, няма значение под кой номер в списъка с чакащи е Радина, в момента децата в списъците са наредени по азбучен ред в групата с еднакъв брой точки.  Peace Сега е важно колко точки събира. Ако събира стандартните 8т. е важно колко свободни места са обявени и колко деца са с сповече от вашите точки.
Пример - обявени са 20 места. Има 15 деца с много точки, които естествено влизат без проблем. За останалите 5 места чакате 40 деца с еднакъв брой точки /например с 8т./ - това се нарича гранична група. На всичките 40 деца от тази гранична група се тегли на случаен принцип лотарийно число. Първите 5 деца с най-малки числа влизат на свободните 5 места. Това е цялата система.

Плами, бързо оздравяване!  Hug
Танче, голямо гуш и от мен! Всичко ще бъде наред!  Hug
Теди, обикновено няма никакви странични реакции от Пентаксима, не се притеснявай излишно!  Hug

# 559
НикчеHug !
Шоколадче, добре си се завърнала! Надявам се всичко да е вече наред при вас.  Hug

# 560
  • София
Ей, Шоко, добре завърнала се!  Hug Определено липсваше, надявам се всичко лошо да е зад гърба ти!  Hug

Ей ги и моите произведения
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18211193

# 561
Готини...и то много готини!!! Бравос Ника Mr. Green

П.П. я сега леко инфо за тая работа с градините и яслите...от кога, как, защо...

# 562
  • Бургас
Шокооо, много се радвам,че пай си сред нас !Липсваше ни ! Дано нещата се наредят при вас !  Hug
Ника , много са хубави Макс и батко му  Hug
Таньорче, и ти и малката сте убавици !  Hug

# 563
Таньорче, и ти и малката сте убавици !  Hug
Мерси, ДесиEmbarassed Ще почерпя.   Wink

# 564
  • София
П.П. я сега леко инфо за тая работа с градините и яслите...от кога, как, защо...
От догодина.  Mr. Green Засега можеш да направиш профил тук - http://kg.sofia.bg/
но на практика това е напълно ненужно на този етап.
Набор 2010 не могат да кандидатстват тази година така или иначе.
За самостоятелните детски ясли към МЗ се кандидатства с молба на място, ето списъка къде има такива ясли   http://www.az-jenata.com/article/7711/Detski-yasli-v-Sofiya-2009/
в тях децата постъпват на 10 месеца и се изписват на 3г., след това отново трябва да се кандидатства в ИСОДГ, затова всъщност е най-добре ако ни приемат децата в ОДЗ.

# 565
Здравейте!
Гледах снимките в албумчето  Heart Eyes Големи сладурчета са всички!
Честити втори и трети месечинки!Страшни торти сте направили!Благородно ви завиждам-аз не мога да намеря време за нищо.Сияна не спи денем и иска постоянно да е на ръце.Все хленчи и така си яде ръцете ooooh! още не се е осъзнала да лапа палеца,но и това ще стане.Купих 5 различни биберона- е не ще и не ще.
Ники как е Макс?
Танче  Hug Изглеждаш много добре въпреки проблемите!Така и трябва!
Шоко  Hug
Съни дано се оправи бързо дупето на Диманка!

В сряда сме на консултация,да видим как ще понесе ваксината Сиска,поръчах на мъжа ми да купи панадол за всеки случай.

# 566
  • София
Пух, добре е Макс вече. Днес му беше последния прием на АБ, сега остава да отшумят екстрите от приема му - разстройството и обривите, и направо ще е като нов.  Laughing
А Панадола си е хубаво нещо, аз без такова чудо не оставам вкъщи, поне на моите деца действа безотказно.

Таньорче, комплименти и от мен, изглеждаш чудесно!

# 567
Е, стига, стига, че ме засрамихте!  Embarassed  Grinning Благодаря ви на всички за комплиментите.  Hug

# 568
ЕЙ, ще полудея вече-свекито почти постоянно е болна-киха,кашля и се вре в бебето ми и го целува-казах и че така не трябва,а и детето преди три дни излезе от болница- днес не и дадох да го гушка,а тя ми вика е ко толкова като кихам и кашлям и че всички деца се разболявали.Направо съм бясна,не се побирам в кожата си,що за тъпотия,как може голяма жена да не разсъждава #Cussing out #2gunfire smile3513

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 18:39 от janichka

# 569
ЕЙ, ще полудея вече-свекито почти постоянно е болна-киха,кашля и се вре в бебето ми и го целува-казах и че така не трябва,а и детето преди три дни излезе от болница- днес не и дадох да го гушка,а тя ми вика е ко толкова ката кехам и кашлям и че всички деца се разболявали.Направо съм бясна,не се побирам в кожата си,що за тъпотия,как може голяма жена да не разсъждава #Cussing out #2gunfire smile3513

Тресни и един шамар. Mr. Green

Аз днес цял ден обикалям, но уж свърших нкоя и друга обществено полезна дейност. Ходих на гинеколог и ми взеха микробиология и цитонамазка да видим до къде съм я докарала. Свалила съм и 1 килограм, та сега съм 63. Отслабваме бавно, неусетно почтиииии, както се пееше в една песен. Mr. Green

Едно общо съобщение за поръчката в Тао - пуснах я рано сутринта, защото си знаех, че после цял ден ще ме хване липсата. Получих потвърждение, изтеглили са си и парите, така че само чакаме да дойдат нещата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт