margarete, домакинската работа, казват, топяла ужким най- много кила, глупости на търкалета, аз трябва да съм слаба като вейка.
s.newa, какво става с вашето кърмене?

SuNnY SkY,

Звездичке, как ще си дебела, засрами се и си посипи главата ритуално с пепел за обидата.

puhich, Балеринке, пробвайте д- р Карп, бре, мойта мома заспива за минута така. Да не казвам колко време спи увита, че ме е срам пред неспящите мами
Ники, четох ви преживелиците и останах без думи вчера... Но това за хемоглобина е прекрасна новина

victorita, при първото чаве така изписвах диагнози и аз

кукла, мнооого се радвам, че Чико вече е наред.

Xcat, лейди, ти пак ли работиш по 25 часа дневно?
Направо почвам да се чудя кога си имала време да го направиш това бебе 
Бобишанче, я разкажи повече за д - р Цонев, моля, и ако може координати?
По въпроса за вниманието
ние не сме се пазили, щото си мислех след инсеминацията и резултатът й, че това ще ми е детето, не съм се надявала на още, а то взе, че стана ей тъй Преслава. По този повод и аз ще трябва да се замисля за предпазни средства. 
ralmin, то всичко е зараснало вече, не се шашкай, виж, темата за самочувствието е по - важната.
И аз нямам желание, но при мен може и да е хормонално.
Мяуче, все се чудя, защо не подадеш оплакване от полийсмените, дето така "компетентно" са работили по случая ви? А за гащите, мисля, че този доктор заслужава да му ги нахлупиш на главата, мамка му!
Момичета, хич не ми се оплаквайте с вашите мизерни килограми за сваляне, като аз имам цели 36. Оранжеви дами, мислите ли, че 90 - дневната диета е ок за кърмачки и ако не, какво бихте добавили в нея? Ако можех да се побера в бременните си дрехи, хич нямаше да ми пука, ама сега трябва да си купувам нови , още по - дебели дрехи, а това не мога да го преживея, а и не е здравословно.
Ralipo, кога започна да гука беб?

и скитосвах днес сама... 
, невероятни бисери намирам за себе си:
Но ако е толкоз добра, ще я дискутирам с ендокринолога и гинеколога си
И най-голямата простотия- в тез ми ти инструкции пишело, който вече е сложил 1 или 2 дози Пентаксим( закупен от родителите,естествено) да продължава да си купува останалите дози, не им се полагал безплатен???А ако на детенцето е сложена 1 доза от старите ваксини(или две де) да се продължи с Пентаксим????!!!! По-голяма тъпотия не съм чувала никога през живота си. Много съм възмутена, дълбоко омерзена и искам да се отказвам от българското си гражданство. Само дето никой не ще да ми даде друго.
То стана политически въпрос! Толкова ли не могат да си организират нещата?!?